Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Rak, Lav, Devica!

Nedeljni horoskop za period od 7.-13.09.2020. godine! Rakovi, koristite mogućnosti koje su vam date jer neće trajati večno. Rak, Lav, Devica! Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednih sedam dana!

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Rak, Lav, Devica! Svet Plus






RAK

Hrana

Svoje, pa pomalo preterano uživanje u hrani ove nedelje, opravdavate time što se mnogo trošite i što ste aktivni, često u pokretu. Opravdano ili neopravdano, evidentno je da se sada možete malo ubuciti, pa vi vidite šta ćete sa tim….

Ljubav

Ukoliko ste u prošloj nedelji povukli prave poteze i uspostavili mirno i harmonično stanje sa voljenom osobom (ne sporim, to je bilo jako teško ali je ipak moguće) u ovoj sedmici ne biste trebali da imate iole većih problema u emotivnim relacijama. Ukoliko niste – još uvek imate mogućnosti da nešto sredite, da popričate o pitanjima koja vas bole ili koja smetaju vašoj vezi da funkcioniše kako treba. Dakle, prostor za sređivanje i napredovanje odnosa postoji. Koristite mogućnosti koje su vam date jer neće trajati večno. Slobodni Rakovi – vaši koraci ka osobi koju želite postaju odlučniji. Mada, rezultata još nema.

Posao

Evo nedelje u kojoj se dosta toga vezano za poslovni segment može pokrenuti. Neki od vas su već krajem prethodne nedelje postavili stabilnije osnove ili osetili priliv pozitivne energije koji ih tera na akciju. U svakom slučaju, sada jeste trenutak da ispravljate, popravljate stvari i odnose, ali i da otvarate prostor za nove dogovore i nove akcije. Privatni segment će jače početi da funkcioniše i oni Rakovi koji su u tome videće neke lepe prilike za sebe, i mogućnost da unaprede svoje poslovanje.

Novac

Poboljšanje finansija.

Zdravlje

Bolje ste nego u proteklom periodu.

 

 

Horoskop: Kako jesen utiče na vaš znak Zodijaka!










LAV

Hrana

Venera u vašem znaku prosto traži da uživate u hrani, u ukusima i mirisima, u bogatoj i obilnoj trpezi. No, iskreno, ne biste trebali sebi baš da dajete na volju u ovoj nedelji, jer možete imati tegoba sa probavom. Uživajte, zašto da ne – ali u zdravoj i lako svarljivoj hrani

Ljubav

Jeeeej! Lavićima stigla Venerica, ušetala im u znak i tu će se baškariti tokom celog septembra meseca. A ne samo da je tu nego ima i neke fine aspektiće trenutno pa će oni u vezama sada uspeti da pronađu model funkcionisanja sa partnerom, umeće da kažu šta imaju, ali i da pokažu pažnju i ljubav. Doduše, umeće itekako i da zatraže da im se ta ista ljubav ne uzvrati dvostruko, nego stostruko! U suštini, vi negde istinski postajete svesni koliko vredite i nećete pristajati ni na šta manje od onoga – SVE! Slobodni Lavovi – hajte, vreme je da se aktivirate. Vreme je da zasijate i krenete u osvajanje.

Posao

I poslovni segment će se jako cimnuti na bolje. Nemojte da ste mi se sada usedeli i upali u lenjost i hedonizam, ne nikako! Sada je trenutak da budete aktivni jer je jednim velikim delom sreća na vašoj strani, a znate da ona podržava i prati hrabre! Sada je potrebno da pokažete šta ste, ko ste i koliko vredite. Odličan je period da razgovarate, pregovarate, dogovarate, sastančite, da grabite svaku poslovnu šansu koja vam se ukaže. A biće ih – zato ih nikako nemojte propuštati!

Novac

Olakšani finansijski prilivi. Moguće i iz više izvora.

Zdravlje

Mogući su stomačni problemi. Ne tovarite se hranom i vodite računa o ispravnosti namirnica.

 

Spremite ajvar od čiste paprike! Najbolja zimnica! (RECEPT)








DEVICA 

Hrana

Potrebno vam je više gvožđa, pa ubacite u ishranu više spanaća, zelene salate, džigerice. Mlečne proizvode konzumirajte u manjoj meri, jer će se kod nekih od vas (ako već nije do sada), javiti preosetljivost na laktozu.

Ljubav

Ovo je neka fina, normalna situacija u emotivnim relacijama kod Devica. Ok ste, skroz. Možda ne puca sve od ljubavi i strasti, možda ni jedno ni drugo niste u nekom ekstatičnom fazonu, ali tu ste – držite se i uglavnom funkcionišete kroz sklad i razumevanje. Može u nekom trenutku tokom ove sedmice provejati dašak sumnje kod partnera ili kod vas – ali to ne bi trebalo dugo da traje. Naravno, vama stoji upozorenje i za ovaj i za duži naredni period – ne upetljavajte se u tajne. Slobodne Device – ima tu nekih finih čačkanja sa jednom osobom. Komunikacija teče bez zastoja i jako vam odgovara.

Posao

I poslovno biste trebali da funkcionišete jako dobro, dokle god sebi ne zadajete nerealno visoke ciljeve i očekivanja. Ukoliko ste u proteklom periodu napravili neku grešku ili propust – to će sada biti moguće regulisati i verovatno će se sve završiti kako treba, povoljno po vas. Takođe, period je dobar da pokrećete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje. Sve što pokrenete sada ima šansu da uspe.

Novac

Finansijski segment je sada stabilniji nego u proteklom periodu.

Zdravlje

Potrudite se da se više odmarate i opuštate. Potreban vam je i fizički ali i mentalni mir.

 

Nedeljni horoskop 7.-13.09.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>