Lepota

Ljubav

Fatalna baka: Ova žena je otkrila tajnu mladolikosti i pomalo je jeziva!

Kažu da je najfatalnija baka sveta! Pobedila je 30 godina mlađe na takmičenju lepote. Ova žena je otkrila tajnu mladolikosti i pomalo je jeziva... Ovu terapiju slavne zvezde obožavaju, a reč je o tretmanu koji služi za lečenje povreda, oporavak mišića i oživljavanje kože.

Fatalna baka: Ova žena je otkrila tajnu mladolikosti i pomalo je jeziva! Screenshoot/Instagram
Đina Stjuart, dama koja nosi titulu najsek*i bake na svetu otkrila je nedavno tajnu svog mladolikog izgleda. Naime, fatalna plavuša praktikuje tretman krioterapijom kako bi sačuvala lepu i zategnutu kožu, a kaže da je spremna na sve da sačuva lepotu.

Četrdesetdevetogodišnja Đina rado se podvrgava krioterapiji, sve popularnijoj metodi koja podrazumeva zamrzavanje tela na temperaturama nižim od 110 stepeni!

 

Frizura koju muškarci najviše vole kod žena!
 


Ovu terapiju slavne zvezde obožavaju, a reč je o tretmanu koji služi za lečenje povreda, oporavak mišića i oživljavanje kože, a izvodi se izlaganjem celog ili određenog dela tela vodenoj pari na tri minuta.


"Za te tri minute tretmana, bukvalno se smrznem, ali znam da vredi", ističe ova Australijanka.

Ona tvrdi da je u stanju da isproba sve što postoji kao antiejdž sredstvo, ali da će botoks ipak izbeći jer se užasno boji igle. Ova atraktivna dama tvrdi i da strogo vodi računa o nezi kože, a otkrila je i svoje tajno oružje - ulje šipka! Podsetimo, Đina se proslavila 2018. kada je na takmičenju za Miss Maxim Australia pobedila i tri decenije mlađe devojke! Na Instagramu je prati gotovo 30 hiljada ljudi, gde svakodnevno obljavljuje vrlo provokativne fotografije.


Đina je inače samohrana majka četvoro dece, a pre nešto više od dve godine postala je i baka! Otkrila je da je jedina operacija koju je imala povećanje grudi, kao i da je njena lepota između ostalog rezultat njenog stanja duha.Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena

Povezane vesti:


>