Region

Svet

Dača Ikodinović isprozivao striptizetu! Ona se našla uvređena...

Dača Ikodinović isprozivao striptizetu! Ona se našla uvređena... "Šipka je prošlost, motika me prehranjuje!". Branka je, kako kaže, u šoku zbog Dačinog neumesnog komentara jer ga privatno veoma ceni. Nije se nadala uvredi, ali se snašla!

Dača Ikodinović isprozivao striptizetu! Ona se našla uvređena... Screenshoot/Youtube




Branka Blek Rouz, najpoznatija striptizeta u našoj zemlji, šipku u svom striptiz klubu zamenila je motikom.

Informacija da je na klub stavljen katanac, a da se ona bacila na poljoprivredu, izazvala je veliku buru u javnosti, pa ni bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović nije odoleo da to na Tviteru prokomentariše sa dozom ironije.

- Pročitah da je jedna naša striptizeta, to jest umetnica, zamenila šipku za motiku. Doslovce tako piše. Komotnije joj, je*em li ga - napisao je bivši suprug Nataše Bekvalac.


 


Branka je, kako kaže, u šoku zbog Dačinog neumesnog komentara jer ga privatno veoma ceni.

- Nije mi jasno zašto je to napisao? Nas dvoje smo dobri i privatno ga baš gotivim... Zašto uopšte bilo ko ima potrebu da komentariše mene i moju odluku da se bavim poljoprivredom - kaže Branka za "Alo!" i otkriva zbog čega je rešila da zatvori klub i prestane da se bavi striptizom.

- Dvadeset godina sam pričala da ću se vratiti na selo, da je parče zemlje nešto što će uvek da prehrani čoveka. Pre pet godina sam kupila kuću i imanje u jednom selu nadomak Beograda i tu uzgajam povrće, voće... čuvam stoku - pohvalila nam se Branka i objasnila da je sada aktivnija nego pre, jer je zbog koronavirusa onemogućena da se bavi svojom primarnom profesijom, striptizom.






- U martu sam zatvorila klub i rekla svojim radnicima da potraže drugi posao. Nije vreme za zabavu. Ako se opet budu stvorili uslovi za tako nešto, rado ću ga otvoriti jer moja oba sina rade u tom klubu. Obojica su završili fakultete, ali su bili zaposleni u striptiz baru. Sada su bez posla i primanja, pa razmišljaju o odlasku u inostranstvo - kaže za „Alo!“ najpoznatija srpska striptizeta, koja se trenutno nalazi u Crnoj Gori.


- Došla sam ovde da sredim papire kako bi mogla da neometano ulazim i izlazim iz zemlje, ukoliko se granice zatvore zbog korone. Ovde imam nekretnine koje izdajem, pa moram da dolazim povremeno. Inače, čim se vratim u Srbiju, idem na selo jer mi stižu pilići. Znate kako su divni, mali... Ne dajem im koncentrat, hrane se samo zdravom hranom. Kulture koje uzgajam takođe, isključivo su organske i neprskane. Ništa ne prskam - rekla je novopečena poljoprivrednica i obećala da će nas povesti u polje, čim se vrati u zemlju.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>