Style

Ljubav

Gastro numerologija! Koja hrana vama odgovara!

Gastro numerologija! Koja hrana vama odgovara!? Izračunajte i saznajte koje namirnice i ukusi vam prijaju! Numerološke analize naših ličnih brojeva mogu nam odgonetnuti mnoge skrivene tajne i objasniti neke naše karakteristike, pa i hranu i piće koje nam prija.

Gastro numerologija! Koja hrana vama odgovara! Svet Plus
Numerologija kao nauka o brojevima može nam otkriti mnoge tajne našeg života i usmeriti nas u pravu, koji nam je sudbina preodredila.

Numerološka analiza podrazumeva i analizu broja našeg bioritma, koji se menja na svaka dva sata, zavisno od kretanja Zemljine ose. Ovaj broj govori nam o gastronomskim sklonostima u svakom trenutku tokom dana ili određenog perioda.


Bioritamski broj


Kako biste izračunali vaš broj bioritma, potrebno je sabrati dan i mesec rođenja, tako da dobijete jednocifren broj.Primer broja bioritma za one koji su rođeni 25.06. je: 2+5+6 = 13, a to je 1+3 = 4. Broj bioritma je 4.Broj bioritma 1


Ovo je najzahtevniji broj, pa su osobe takve i kada je hrana u pitanju.

Žele samo najbolje od života jer samtraju da im to pripada, pa su za stolom izbirljivi i veoma cene kvalitetnu hrane. Vole ekskluzivna jela kojima ne mogu odoleti.

Hlorofil je veoma važan sastojak hrane koju bi trebali da unose jer je za njih bitno da unose veće količine zelenog povrća.


Broj bioritma 2

Ovaj broj obožava sve vrste slatkiša i kolača, kojima ublažava ljubavne probleme i životna iskušenja. Pošto je pravi kućni tip, ovaj broj voli ukusna jela domaće proizvodnje.

U pogledu hrane nisu preterano izbirljivi, ali zbog osetljivog želuca treba da izbegavaju žestoka pića i previše začinjenu hranu. Preporučuje im se paprika, krompir, bundeva, banana, voće i povrće sa jakom korom.Broj bioritma 3

Pripadnici broja tri veoma uživaju u hrani i često se muče sa viškom kilograma. NJihova ishrana treba da bude obogaćena ljubičastim voćem i povrćem.


Vole špagete, lazanje i slična jela koja ih debljaju.

 

Kako da višak kilograma ode?! Pedeset načina da smršate!Broj bioritma 4

Pripadnici broja četiri veoma su skromni kada je hrana u pitanju. Oni uglavnom uzimaju ono što je neophodno. Oni ne jedu previše.

Za njih je idealna hrana bele boje. Oduševljava ih hrana napravljena od testa.Broj bioritma 5

Ove osobe uvek idu u korak sa vremenom, pa prvi prihvataju makrobiotiku, vegeterijanstvo i svaki drugi nutricionistički trend. Petice vole kuvanje, nova jela i nove recepte, ali su dosta izbirljive. Pošto ne vole dugo da sede sa mirom, one jedu više puta dnevno.

Privlače ih egzotična jela.


Broj bioritma 6

Pripadnici ovog broja imaju odličan apetit. Nije im lako ugoditi jer su veliki gurmani, a pritom se i sami super snalaze u kuhinji.

Najvažnije im je da je hrana lepo aranžirana, ali i uskusna i raznovrsna.


Broj bioritma 7

Sedmice su ljubitelji vegeterijanske i makrobiotičke kuhinje. Trebalo bi da koriste povrće i voće u velikim količinama izbegavajući kisele plodove.

Idealan obrok za njih bilo bi raznovrsno povrće sa roštilja ili neki neobični specijalitet na bazi biljaka.Broj bioritma 8


Osmice preteruju i u hrani. Vole dobro začinjenu hranu i uz to popiti koju čašicu viška. Obožavaju meso, ali bilo bi dobro da više unose voća i povrća. NJima se zapravo preporučuje laganija ishranaBroj bioritma 9

Devetke imaju veoma dobar apetit. Vole sveže i kuvano povrće i voće. Nisu izbirljive kada je hrana u pitanju. Preporučuje im se voće i povrće indigo boje.

Njima je važno da je hrana ukusna, srednje začinjena i da je ima u velikim količinama. Uz obrok vole i čašicu dobrog vina.


NUMEROLOGIJA vam može mnogo toga otkriti zato pogledajte OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Magazin novosti

Povezane vesti:


>