Zadruga

Parovi

Stanija uradila remont! Želi da raspameti Kristijana! (VIDEO)

Za manje od nedelju dana useliće se na velelepno imanje u Šimanovcima i još jednom okušati sreću u rijalitiju! Stanija uradila potpuni remont! Želi da raspameti Kristijana!

Stanija uradila remont! Želi da raspameti Kristijana! (VIDEO) Screenshoot/Instagram
Stanija Dobrojević, najpoznatija srpska starleta, za manje od nedelju dana useliće se na velelepno imanje u Šimanovcima i još jednom okušati sreću u rijaliti programu „Zadruga“.

Za njeno učešće vlada veliko interesovanje, s obzirom na to da će se naći oči u oči sa svojim najvećim neprijateljem Kristijanom Golubovićem. Njih dvoje već godinama vode medijski rat, a nedavno su se dobro potkačili, pa su jedno drugom poručili da će se potruditi da boravak onog drugog u „Zadruzi“ bude veoma neprijatan!


 


Koliko je Staniji važno da sve bude pod konac i da sebe predstavi u najboljem svetlu, svedoči činjenica da je nedavno posetila estetskog hirurga, koji joj je uvećao grudi, jer starleta želi da izgleda perfektno, saznaje „Alo!“.

-Stanija će igrati na kartu seksepila u „Zadruzi“ jer je svoje telo dovela do savršenstva. Kupila je samo provokativnu garderobu, po kući će nositi seksi veš i planira da izludi muškarce, a posebno Kristijana, koji je u medijima pričao da nije bio zaljubljen u nju tokom zajedničkog boravka u rijalitiju „Farma“ - otkriva izvor blizak starleti za „Alo!“.


Kristijan Golubović je pre nekoliko dana za naš list ispričao da Stanija ima finansijera iz Amerike koji je stariji gospodin, ali i da spava sa dedama kojima je kao krupije delila žetone. Ona mu je tada poručila da bi najbolje bilo da prestane da je proziva jer će otkriti sve što zna o njemu i poručila mu da ga u rijalitiju čekao pakao!


Kako će se razvijati njihov odnos i da li će se Stanija i Kristijan konačno obračunati u „Zadruzi“, videćemo od 6. septembra.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo.rs

Povezane vesti:


>