Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Strelčevi to što vi hoćete i želite kada je emotivni segment u pitanju i to što dobijate – potpuno su različite stvari... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednoj nedelji.

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus






STRELAC

Hrana

Pa…..definitivno su se Strelčevima apetiti otvorili….Doduše, dosta se vi trošite ovih dana, pa vam je zaista potrebno da jedete više nego inače. Pokušajte makar da obroci budu raznovrsni, a pošto vam je potrebno više gvožđa – jedite cveklu, džigericu, spanać, pijte sok od paradajza.

Ljubav

To što vi hoćete i želite kada je emotivni segment u pitanju i to što dobijate – potpuno su različite stvari. No, ljubavne maštarije i emotivne potrebe ostavite za neko drugo vreme, a u ovoj nedelji se zadovoljite time da imate korektan odnos sa partnerom. Doduše, ako vam kažem da će vam i komunikacija povremeno štucati i da ćete umeti jedno drugo da opteretite sumnjom, ljubomorom i nerazumevanjem – sve vam je jasno. Slobodni Strelčevi – avanture su moguće, strasti su moguće, kombinacije su moguće. Ništa drugo nije moguće a ako kojim čudom i uđete u neku vezu – neće ona dugo potrajati, ne.

Posao

Sve što budete želeli da ostvarite brzinski, sve priče o brdima i dolinama koje budete „kupili“ – više je nego izvesno da od toga neće biti ama baš ništa.  Koliko god vam vaša ostvarenja sada izgledala kao sitna – ne berite brigu, stići ćete vi i do tih krupnih uspeha, samo ne sada. Sada manite snove i očekivanja i usmerite se na realno, praktično – tako će sve funkcionisati. Izvesno je da ćete ostvariti i neke nove kontakte i to je više nego dobro – oni će se pokazati kao pravi u vremenu koje je ispred vas.

Novac

Raspolažite maksimalno racionalno svojim sredstvima. Nije trenutak za pozajmice i kredite.

Zdravlje

Početkom nedelje ćete se osećati malaksalo, umorno, isceđeno.

 



JARAC

Hrana

Vi ste mi u nekom čudnom periodu, kada vam malo toga zaista prija kada je hrana u pitanju. Mogli bi da kažemo da „odrađujete“ svaki obrok. Potrebno vam je više kuvanih jela, potrebne su vam neke supice i čorbice i puno minerala kroz povrće….

Ljubav

Nije ovaj period dobar za stabilnost u vašim emotivnim relacijama. Atmosfera u odnosu sa partnerom je zategnuta i verovatno će vam se činiti da ste srcem totalno udaljeni jedno od drugog. Ovaj period nije lagan jer morate kontrolisati sebe da ne kažete i ne uradite nešto pogrešno, a sa druge strane – partnerove oscilacije raspoloženja su spektakularne i sa njima niti druga strana niti vi ne možete izaći na kraj. Naoružajte sve moguće živce koje imate i spremite se da ih većim delom izgubite. Slobodni Jarčevi – strah od emocija i prepuštanja je sada više nego prisutan. Nisam sigurna da ste spremni za novi početak.

Posao

Napetost je prisutna u poslovnom segmentu, kao i gomila manjih ili većih prepreka koje nekako morate savladati u ovoj nedelji. S druge strane pak – nameštaju vam se neke situacije koje možda nisu ono što ste očekivali, ali to ne znači da biste trebali da ih propustite. Sve u svemu – ono što želite, oko toga ćete morati da se borite i pitanje je da li ćete pobediti….ono što vas baš i ne privlači – otvaraće vam se i nuditi vam priliku. Ne propuštajte ništa, jer ne znate u kom pravcu će vas odvesti na dalje.

Novac

Koji novac? A, da – onaj što ćete ga momentalno potrošiti.

Zdravlje

Pa i niste baš nešto zdravstveno bajni u ovoj nedelji.

 

Meki perecasti zalogaji! Ukus pereca i grisina koji toliko volimo! (RECEPT)









VODOLIJA

Hrana

Imate vi tako običaj da se hvalite kako vam je želudac od čelika, ali mogli biste malo da mu pomognete ove sedmice – da više pijete vode, da jedete kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Da preskačete pohovano i prženo, da izbegavate prejedanje slatkišima….

Ljubav

Jeste li zadovoljni? Pa, niste. No, da li se sve odvija relativno normalno u odnosu sa voljenom osobom? Pa, da. Pa šta vam je onda? Pa, pritiskaju vas misli, pritiskaju vas strahovi, pritiskaju vas neispunjena ljubavna očekivanja, pritiska vas milion i jedno pitanje na koja trenutno nemate odgovore. I šta ćete sada da uradite? Realno gledano, ama baš ništa. Ćutaćete i pustiti da vam u glavi ključa i dalje a spolja ćete se smeškati i truditi se da izgleda kao da je sve u redu. Slobodne Vodolije – ako očekujete iole normalne ljubavne početke, od tog posla nema ništa. Ako uhvatite po koji momenat strasti – to vam je što vam je.

Posao

Malo će vas nervirati oni sa kojima sarađujete. U stvari, neće vas nervirati malo nego mnogo, pa ćete u nekom momentu itekako umeti da pokažete koliko neugodni i neprijatni možete biti. A bolje bi bilo da to ne radite, znate? Znam da biste najradije pojeli neke ljude za doručak, ali pašće vam neugodno na stomak i imaćete probleme kasnije. U ovoj nedelji čas imate obaveza preko glave, čas sedite i ne radite ništa. Nikako da se pronađe neka zlatna sredina, neki bolji model funkcionisanja i organizacije.

Novac

Novac će dolaziti, novac će odlaziti. Tako vam je kako vam je.

Zdravlje

Baš ste nekako izduvani i smoreni u ovoj nedelji. Problemi sa grlom, žlezdama, pritiskom, hormonima.

 

RIBE

Hrana

Više ste počeli da se bavite sobom, svojom ishranom, trudite se da promenite nešto u svojim životnim navikama. I vama je ove nedelje potrebna barena, kuvana hrana. Takođe, i više tečnosti. Izbegavajte jake začine.

Ljubav

Pun Mesec u vašem znaku početkom nedelje, kao i loši aspekti Venere u vašem polju ljubavi – realno gledano neće doneti problem u vašim emotivnim relacijama, doneće problem lično vama. Bilo ili ne bilo stvarnih problema sa partnerom – vi ćete uspevati da pronađete razlog da budete nezadovoljni, smoreni, neispunjeni, u dubiozi. Možete upasti i u fazu da mislite da vas voljena osoba vara, da je neiskrena prema vama i tako dalje….Slobodne Ribe – realno je da postoji osoba kojoj se dopadate i koja se dopada vama. Nije realno da će se bilo šta spektakularno pomaći po ovom pitanju.

Posao

Vrlo su vam čudni poslovni odnosi u ovoj nedelji. Razumete se, a ne kopčate se. Čas pričate istim jezikom, čas ne možete da skontate jedni druge. No, i pored ovih prepreka, nekako se uvek dođe do rešenja, stvari se srede i iskomplikovane situacije otkomplikuju i reše. Da li vas sve ovo pomalo muči i opterećuje? Pa naravno, ali nekako uvek uspete da pronađete snagu u sebi i da gurate dalje. Ima osoba koje vas podržavaju i koje su potpuno na vašoj strani. Držite se onih koji se drže vas.

Novac

Finansijama se baš i nećete proslaviti u ovoj nedelji.

Zdravlje

Alergije, problemi sa stomakom, hormoni.

 

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

 

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!







Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom.com

Povezane vesti:


>