Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020. godine! Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lavovi ako ste u iole bitnim emotivnim vezama, gledajte da se one ne uruše sada a to što ćete se vi osećati loše….pa, preživećete. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u narednoj nedelji.

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus




LAV

Hrana

Trudite se da više vremena posvetite i pripremanju obroka, izboru namirnica, da ne jedete „s nogu“. Ovaj zdraviji način funkcionisanja svakako se odražava pozitivno na vas. Ako možete, pokušajte da kontrolišete unos slatkiša, jer to vam je sada jedna od slabih tačaka.

Ljubav

Venera u vašem polju tajni i podsvesti u ovoj je nedelji u nekim baš nikakvim aspektima. Ovo može doneti da trenutno imate osećaj da vam život daje samo mrvice, čisto da preživite – a da nikakva emotivna sigurnost i ispunjenost sada ne postoji. Potpuno je nebitno da li ste zauzeti ili slobodni – Lavovi su sada u mračnoj ljubavnoj fazi zvanoj „najcrnja je noć pred zoru“. Izgurajte kako znate i umete ovu nedelju, a od sledeće ćemo se radovati kada Venera pređe u vaš znak. Ako ste u iole bitnim emotivnim vezama – gledajte da se one ne uruše sada a to što ćete se vi osećati loše….pa, preživećete.

Posao

Batalite te emocije jer od njih sada vajde nema, trudite se da svu svoju pažnju okrenete ka poslovnom segmentu jer tu vajde može biti. Odbacite i zabrinutost, jer vas ona sada samo sputava. U suštini – trudite se da ne opterećujete svoje misli previše jer niste u optimističnoj fazi – umesto toga – zasučite rukave i pripremite se da oduvate konkurenciju. Možda u ovoj sedmici nećete postići neke ne znam ni ja kakve grandiozne uspehe, ali ćete fino raditi i fino zaraditi. A možda i pokrenuti nove dogovore.

Novac

Radite, biće para. I prekinite da zarađeno razbacujete na sve strane.

Zdravlje

Vodite računa o sebi. Morate se odmarati, morate pronaći i izduvni ventil za stres.

 




DEVICA

Hrana

Sve vezano za stomačnu regiju i varenje može početi da predstavlja veći problem nego inače. Jedite lakšu hranu, više vlakana, bazirajte ishranu na voću i povrću, izbegavajte meso, a naročito industrijske prerađevine.


Ljubav

Pun Mesec u partnerskom polju može da u prvom delu nedelje zatalasa stabilnost u vašim emotivnim relacijama. Partner će malo da drami, vi ćete malo da objašnjavate – u suštini, voljena osoba se oseća nesigurno i potrebno joj je tešenje i podrška od vas pa ostavite malo svoje poslove po strani i pružite joj ljubav. No, nije ovo ništa strašno mada u nekim momentima može delovati kao da ste na korak od prekida. Nema toga, nastavljate dalje. Slobodne Device – neko koga do sada baš i niste uzimali za ozbiljno i kao potencijalnog partnera – počeo je intenzivnije da se približava i to vam prija.



Posao

Poslovno – u ovoj nedelji može biti pozitivnih iznenađenja. Iako smo u nemirnim vremenima, iako se možda u firmi u kojoj radite trenutno dešavaju velike promene i ne zna se u kom pravcu sve ovo ide – vaše su pozicije sigurne a vi itekako umete izvući najbolje od svega. Doduše, skoro pa sigurno je da nećete ostvariti baš sve ono što ste planirali i da se vaše želje neće poklopiti sa trenutnim mogućnostima koje vam poslovni segment nudi, ali opet – ovo je po vas povoljan period i iskoristite ga.

Novac

Taj finansijski deo je još uvek nestabilan i može vam doneti čak i povećanje troškova.

Zdravlje

Imaćete manjih problema sa krvnim pritiskom. Stariji – meteoropatske reakcije.

 
 

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!









VAGA

Hrana

Super vam je linija, drage Vagice. Jeste, mučite mi se povremeno sa tim slatkim iskušenjima, ali se generalno gledano – solidno držite. Obratite pažnju, jer ulazite u dane kada će iskušenja biti sve više, a sve teže će im biti odoleti…..

Ljubav

Ako je za utehu – onaj najteži po vaše srce i dušu period će ostati iza vas kada izađete iz ove sedmice. Da se razumemo – sada se može mnogo toga slomiti. I odnosi, ali i vaše emocije. Sada se može podvući crta. Sada će neke Vage preturiti prekid preko glave i od sledeće nedelje – ponovo udahnuti vazduh, slobodne. Neće ovo biti lagani dani, ali će vam doneti jasnoću i doneće vam to da ćete tačno znati na čemu ste u svojim partnerstvima. Dani neprijatnih otrežnjenja. Slobodne Vage – kud ste čekale do sada, sačekajte još malo. Nema ova nedelja šta da vam da – bar vam ne može dati ono što vam je potrebno.

Posao

I poslovno je ovo dosta naporan period za vas. Pun Mesec početkom nedelje u polju svakodnevnih poslovnih dešavanja dodatno će uzburkati celu situaciju i doneti vam kulminaciju opterećenja koje već duži vremenski period izguravate kako znate i umete. Mnoge stvari sada koče, mnogim situacijama ste opterećeni – ali i kada je posao u pitanju, kao i emocije – vi znate koji je pravi put za vas, samo se ustručavate da zakoračite njime. Promene se dešavaju unutar vas i vode vas ipak ka boljim danima.

Novac

Na žalost, previše je troškova u ovoj sedmici da biste bili spokojni.

Zdravlje

Osetljivi ste, lako padovi imuniteta. Jake meteoropatske reakcije, glavobolje, variranje pritiska.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Da ste vi veliki gurmani, to već znamo. Ipak, drage Škorpije, sada baš i nije neko vreme da njupate sve što vam padne pod ruku. Potrebno je od ove nedelje povesti nešto više računa o tome šta je dobro i zdravo za vaš organizam, a šta ne…..

Ljubav

Partner i vi u ovoj nedelji – kao rogovi u vreći. Komunikacija vam i ne funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni i nervozni i eto potencijalnog problema, eto mogućnosti za raspravu koja neće rešiti ama baš ništa. Samo će dovesti do toga da se oboje na neko vreme povučete i ućutite. Bilo bi fino kad biste ovo mogli nekako da preskočite i da pokušate da sve funkcioniše u granicama normale. Slobodne Škorpije – imate osećaj da što vi više želite da nekog osvojite, ta osoba vam je sve dalja i dalja. No, neki slobodnjaci će u ovoj nedelji malo strasti da se igraju. Super je to, ali ljubavi one prave nema.

Posao

Sto i jedna situacija će vam odvlačiti pažnju od redovnih poslovnih obaveza. Iskakaće ljudi i dešavanja kojima morate posvetiti pažnju evo koliko odmah i ko vas pita da li ste vi naumili nešto drugo i da li žurite i da li ste preopterećeni poslom. Na sve ovo – sagovornici i vi ćete pričati različitim jezicima i dogovori će ići bukvalno na mišiće, uz mnogo zastoja, nerazumevanja i prepreka. Sve u svemu, pred vama je redovna radna nedelja, redovna u smislu da vam je ovako ko zna koliko dugo unazad.

Novac

Mislim da ste već napamet naučili – novac dolazi, novac trčeći odlazi.

Zdravlje

Drma vas ova nedelja po pitanjima zdravlja. Ne da vam da se sastavite. Sve moguće meteoropatske reakcije će vas napasti a na sve to – preumorni ste. I fizički i mentalno.

 

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Voda od belog luka! Jača imunitet i čisti organizam! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>