Style

Ljubav

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Kod Ovna nezadovoljstvo u ljubavi! Biku će trebati više snage, Blizanac nije u mogućnosti da menja situacije... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus




OVAN

Hrana

Ulazite u duži vremenski period kada će vam zdravlje i pravilne životne navike biti na prvom mestu. Zato – pravac na pijacu i prodavnice zdrave hrane. Vreme je da se snabdete svežim voćem i povrćem. Mogli biste da kupite i neki čajić za dobro varenje ili za detoksifikaciju organizma.

Ljubav

Partner je nezadovoljan, vi ste nezadovoljni. Uopšte nije važno da li su to ista nezadovoljstva – da li ste vi zarozani zbog problema na poslu, a partneru se ne sviđa što su mu omiljeni slatkiši poskupeli – poenta je u tome da vaša lična nezadovoljstva gomilaju tenziju u odnosu. A kad se ta ista nezadovoljstva gomilaju, ona pokazuju tendenciju da u nekom trenutku dovedu do sukoba. Oboje možete biti dramatični i preterani, pa nije čudo ni ako neka veza i pukne ovih dana. Nije za stalno, mirićete se opet. Slobodni Ovnovi – batalite ljubav ove nedelje, ovaj sektor vam sada ne ide od ruke. Bavite se nečim drugim.

Posao

Dosta toga ne ide onako kako ste planirali, a vama uopšte nije jasno gde grešite. Verovatno te neke vaše greške i nisu toliko strašne i daju se ispraviti, ali za to što mnoge situacije stoje ovog puta niste vi jedini uzrok.  Neke promene se dešavaju u vašem poslovnom sektoru na koje vi ne možete uticati, a onda one automatski vuku i zastoje i odlažu situacije koje su vam bitne. Nemojte biti frustrirani i pokušavati da nešto izgurate na silu – u ovoj nedelji teško da će to biti moguće. Primirite se i sačekajte malo.

Novac

Mogući su veći troškovi i nezadovoljstvo finansijskim sektorom.

Zdravlje

Moguće glavobolje. Naglašenije tegobe meteoropatama.

 




BIK

Hrana

U ovom periodu teško ćete uspevati da vodite računa o pravilnoj ishrani. Uživanje u hrani je postalo vaša preokupacija i ni ne pokušavate da odolite slatkim i najslađim zalogajima. O vitkoj liniji ćemo razmišljati neki drugi put….

Ljubav

Nesporazumi u komunikaciji mogu obeležiti ovu nedelju. E sad, ništa to ne bi bilo strašno da vi niste previše osetljivi a partner se pravi da je previše drven i kao fora neosetljiv, a u stvari – može mu se srušiti svet od jedne vaše pogrešno intonirane ili sa njegove strane pogrešno protumačene rečenice. Prevod – možete nezgodno u srce ubosti jedno drugo, a onda se povući i ućutati. I naravno – jako patiti, oboje zbog trenutne tišine. Ako ne želite ovakav scenario – trudite se da bolje razumete jedno drugo. Slobodni Bikovi – eventualno neka strast, ako vam to paše. Nešto stabilnije i konkretnije – nema ništa od toga.

Posao

Za sve ono što hoćete da uradite – trebaće vam neuporedivo više snage, motiva i volje nego do sada. Neki će biti u lenjoj fazi, a neki Bikovi pak u fazi zvanoj „e ne može sada, pa nikako. Moraš da sačekaš“. Definitivno će vas najviše nervirati to što će sve ono što vam je bitno biti na čekanju, ali šta sad – moraćete da se strpite. Na sve to, nadređeni će vas zasipati nerealnim očekivanjima i čudnim informacijama, videćete da neki saradnici i kolege rade protiv vas ili da vas ogovaraju i tako dalje….

Novac

Vodite računa da ne izgubite neke parice početkom nedelje.

Zdravlje

Morate više da se odmarate. I da gledate gde idete – moguće su povrede.

 

Stvoren lek protiv starenja! Ferulinska kiselina se nalazi i u namirnicama!









BLIZANCI

Hrana

Osećate da vam je potrebno više energije, pa ćete onako svojski navaliti na klopu. Ove sedmice više ste okrenuti „konkretnim“ namirnicama – mnogo više mesa će biti na vašoj trpezi. Uživajte, samo pokušajte da izbegavate previše masno, pohovano – neke „lakše“ varijante bi ipak bile dobrodošle.

Ljubav

Hajd kao slažete se sa partnerom. Jeste da se u mnogim stvarima ne razumete uopšte i da se čak u prvom delu nedelje možete pokačiti oko nekih situacija (oni u dužim vezama i brakovima najpre oko novca, a oni drugi – zbog sumnjičavosti, ljubomore, osećaja da partner nešto krije od njih), ali suština ostaje ista – vas dvoje niste loše. Uspevate nekako da se uklopite i da zajednički gurate dalje. Slobodni Blizanci – ova nedelja stvarno nije bajna za ljubavna pitanja. Niti za nove emotivne početke, niti za to da se kao nešto vraćate u prošlost i razmišljate o njoj. Čekajte neka bolja vremena.

Posao

Pun Mesec u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih – donosi mogućnost nestabilnih poslovnih odnosa i sa kolegama i sa nadređenima. Iako će u prvom trenutku izgledati da su situacije previše komplikovane da bi mogle biti lako rešene, vrlo brzo će se pokazati da je sve bila samo bura u čaši vode. Jedino što je realno jeste mogućnost da vas „zakinu“ za neke isplate ili da se suočite sa smanjenjem iznosa redovnih priliva. Trenutno niste u mogućnosti da drastičnije menjate situacije. Sačekajte.

Novac

Neprijatna finansijska iznenađenja.

Zdravlje

Problemi sa stomačnim delom zbog nervoze i neadekvatne ishrane. Hormonske i meteoropatske tegobe

 




RAK

Hrana

Pun Mesec svakako donosi promene raspoloženja, a kod vas to automatski znači – i promenljivost kada je apetit u pitanju. Povremeno će postojati naleti hedonizma koje ćete nešto teže kontrolisati. Potrebno je da unosite više tečnosti.

Ljubav

Venera u vašem znaku u kvadratnom je aspektu sa Marsom i u opoziciji sa Saturnom iz vašeg partnerskog polja. Ako ovo vama deluje kao da ste emotivno zadovoljni, onda blago vama. Meni deluje kao da se trenutno „davite“ u nezadovoljstvu i neispunjenim ljubavnim očekivanjima. Prosto rečeno – ova nedelja donosi zahlađenje već dobrano hladnih emotivnih relacija, sa mogućnostima za povremene provale oblaka i grmljavinu. Šta će biti dalje? Videćemo, kako kome. Slobodni Rakovi – igrajte se sa strašću, a na stabilnost zaboravite. Dakle, avantura može. Sve ostalo – ama ne može, nikako.

Posao

Prevelike ambicije, prevelika očekivanja, preveliko oslanjanje na faktor sreće kada je posao u pitanju – doneće vam samo da se suočite sa ozbiljnim ograničenjima i blokadama, nemogućnošću da iole ostvarite na svoj način ono što ste naumili. Prilagodite se trenutnim okolnostima, a one vam ne daju ništa „na veliko“ – samo na kašičicu. Ako budete pametni, racionalni i praktični – kroz ovaj period ćete proći skroz solidno. Nećete dosegnuti poslovne vrhove, ali ćete ostvariti neke poprilično dobre pomake na bolje.

Novac

Povećanje troškova, najpre vezanih za kuću i članove porodice.

Zdravlje

Stres je postao sastavni deo vašeg života. Mogući problemi sa stomakom, kožom, hormonima.


 

Nedeljni horoskop 31.08.-06.09.2020: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>