Lepota

Ljubav

Frizura koju muškarci najviše vole kod žena!

Zapravo je svejedno šta muškarci misle o ženskim frizurama, bitno je da se frizura dopada vama.... Ipak na nju, kažu najviše padaju... Frizura koju muškarci najviše vole kod žena!

Frizura koju muškarci najviše vole kod žena! Svet Plus




Postoje trenuci u kojima žene žele da se svide nekom muškarcu, a onda se, naravno, potrude i doteraju maksimalno. Međutim, ponekad u tome preteruju – pogledajte koje frizure muškarci najviše vole.

 

Želja vam je ravna kosa?! Ova čudotvorna maska hrani i ispravlja kosu!







Iako žene sigurno neće nositi frizuru kakvu ne žele, i iako ne zavise od mišljenja muškaraca, u nekim situacijama im ipak nije baš svejedno – na primer, kad idu na sastanak. Ni raskošno zapletene frizure s puno sjajnih šnalica, niti wet-look koji izgleda poput neoprane kose – barem u očima mnogih muškaraca – ne prolaze dobro. Naravno da se žene žele da se potrude i naprave nešto posebno s kosom. Međutim, preterani trud može imati suprotan učinak.

 

Jogurt za osteoporozu! Kalcijum, fosfor, jod, cink, vitamini...







Vreme je da konačno otkrijemo koja frizura im se zaista sviđa: naime, većina muškaraca voli jednostavnu frizuru. Negovana, lagano talasasta i sjajna kosa je ono što najviše vole. Dakle, uopšte ne morate razbijati glavu i utrošiti pet sati kako biste napravile nešto spektakularno s kosom. Muškarcima je važnije da žena sjaji iznutra – ne pali ih toliko blještav autfit…



Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ DDL

Povezane vesti:


>