Style

Ljubav

Horoskop za muževe! Od najboljeg do najgoreg prema znaku Zodijaka!

Horoskop za muževe! Saznajte u kom horoskopskom znaku je rođen muškarac koji može biti vaš idealni muž. Prema tome kakvo njihovo ponašanje u braku može biti, poređani su od najgoreg, pa do najboljeg prema znaku Zodijaka.

Horoskop za muževe! Od najboljeg do najgoreg prema znaku Zodijaka! Svet Plus




12. Ribe

Ono što se može očekivati jeste to da će muškarca u znaku Ribe privući osoba potpuno različita od njega. Ako ste to vi, onda ipak možete biti idealan par. Ipak, zapamtite da njega mogu povrediti i najmanje sitnice, pa stoga morate biti vrlo pažljivo birati sve što ćete reći ili uraditi.



11. Bik

Ako tragate za vezom koja ne zahteva 100% posvećenosti, onda je Bik ono što tražite. On će biti fokusiran na posao, roditelje ili prijatelje i neće imati mnogo vremena za vas. Ako ovakve okolnosti vama odgovaraju, onda se možete vrlo dobro razumeti sa Bikom. Ako pokažete maksimum razumevanja za njih, i oni će to isto pokazati za vas.




10. Devica

Onog momenta kada vas zavoli, muškarac u znaku Device postaje ludački ljubomoran. U naletu ljubomore reći će vam stvari koje ne misli, ili će ono što misli izreći na tako oštar način da će vam se njegove reči poput noža zariti pravo u srce. Onog momenta kad shvati šta je uradio, beskrajno će vam se izvinjavati, ali od vas zavisi hoćete li preći preko njegovog besa i ljubomornih ispada. Biti sa Devicom je vrlo izazovno, ali ako volite izazove, biće vredan toga.



9. Jarac

Jarčevi su poznati kao perfekcioniste i od vas će očekivati isto takvo ophođenje prema njemu. Od vaše veze može imati nerealna očekivanja i želeti previše kontrole, ali njegove odluke o vašoj vezi nekad zaista mogu biti ono što je najbolje za vas.

 

Budite se umorni? Himalajska so će vam pomoći! Pomaže i kod nadbubrežne žlezde!








8. Strelac

Muškarac u znaku Strelca često ima osećaj da vam ne može pružiti sve što vam je potrebno. On je veran i posvećen, ali ima svoje unutrašnje demone koji mogu prilično otežati odnos i brak sa njim.



7. Vodolija

Vodolije se često smatraju čudnim jer im je odlično i kada su potpuno sami. Njemu je njegov lični prostor neophodan i ponekad vas može posmatrati kao smetnju. Kada je sa vama, on zaista daje sve od sebe, ali je na vama da procenite da li je vredan truda.



6. Lav

Muškarac Lav je neko ko je zaljubljen u samu ljubav. On će vam iskazivati svoju ljubav na najlepše moguće načine, ali ponekad ćete se zapitati da li to čin zbog vas ili zbog njega samog. Onog momenta kada se zaljubi u vas, neće poželeti da vas ikad napusti. Ponekad može biti previše posesivan, ali ukoliko ste i same takve, onda ćete biti savršen par.



5. Rak

Onog momenta kad se muškarac u znaku Raka zaljubi u vas, pružiće vam svu svoju pažnju i ljubav. Ipak, nije ga uvek lako osvojiti, jer Rakovi vrlo često jure žene koje ne žele da budu sa njima. Ipak, ako ste vi ona koju je izabrao, nećete morati da tražite nikog više.

 

Tajna narav! Evo šta simetrija usana odaje o vama!

Igla i konac! Čitav život to radimo pogrešno! Uvucite konac za sekund!









4. Ovan

Ovnovi mogu biti vrlo dominantni. Ako ste i sami zahtevni, Ovan će vas posmatrati kao izazov i dat će sve od sebe da vas pokori. Ako mu tada pokažete da ne date na sebe, beznadežno će se zaljubiti u vas. Nekad je ipak teško pridobiti njegovu pažnju i vreme, jer se nikome neće dati tako lako.



3. Vaga

Znaćete da je muškarac Vaga ozbiljan po pitanju vaše veze ako želi da je učini što mirnijom. On će birati svađe u kojima učestvuje i ukoliko proceni da nešto nije vredno sukoba, neće ulaziti u raspravu. Vage su poznate po tome što vole da se zabavljaju. Nemojte se bojati sve pažnje koju on dobije kada se pojavi, jer će uvek biti spreman da je podeli sa vama.



2. Blizanci

Ovaj tip muškraca se zaljubljuje brzo i duboko. Njegova ljubav će učiniti da se i vi osećate kao da možete dosegnuti zvezde. On će uvek biti tu da sasluša vaše probleme. Naravno, imaju i oni svoje mračne momente, ali ako ste spremni da ga pustite u svoj život, sve će ići lakše nego što biste ikad mogli očekivati.




1. Škorpija

Znate već da Škorpije mogu biti beskrajno šarmantne. Daće sve od sebe da ga primetite i da se pokaže u najboljem svetlu. Kada ga bolje upoznate, shvatićete da njegova ličnost ipak nije tako jednostavna kao što izgleda. Ipak, on je veoma veran i posvećen kao muž. Iako ponekad može biti nestrpljiv, ima nežno i brižno srce za sve one koje voli.



 

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac!

Mesečni horoskop za septembar: Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Jarac, Vodolija, Ribe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/ilustarcija.com

Povezane vesti:


>