Style

Ljubav

Solarni horoskop za Device! Od njih treba da se učimo posvećenosti!

Solarni horoskop za Device! I u ovoj vašoj solarnoj godini, vaš vladar Merkur obećava dobru godinu za njih, jer se - na dan ulaska Sunca u znak Device 2020. godine - Merkur  nalazi pored njega, u svom sedištu i dobroj poziciji za sebe. Od njih treba da se učimo posvećenosti!

Solarni horoskop za Device! Od njih treba da se učimo posvećenosti! Screenshoot/Youtube



Kao i svake godine, ulaskom Sunca u Devicu, menja se generalna atmosfera na planeti, pa fokus svih nas ide iz letnje opuštenosti i uživanja u radnu atmosferu, te krećemo u učenje, rad, krećemo u svakodnevne obaveze i svako na svoje radne zadatke.

I dalje je leto, ali tokom septembra planeta Zemlja je najbogatija svojim plodovima.

I dalje je toplo ali nije jako Sunce, a bašte su pune svega što smo sejali i sadali u proleće. Ono čemu ste tokom godine davali svoju energiju i trud, sad vam se vraća.

 

Jedna vežba vaše telo može dovesti do savršenstva!









Ono što krasi pripadnike ovog znaka  je posvećenost onome što rade. Veliki radnici, precizni i analitični, predani i skromni, pedantni i čisti, za njih možemo reći da su pravi marljivi učenici i perfekcionisti u svemu što rade.

Za ljude koji su rođeni u ovom znaku (podznaku ili imaju Mesec u Devici) možemo reći da su u službi, da su ljudi od poverenja, nevidljivi ali uvek pripravni da uskoče u pomoć, po kancelarijama,  šalterima, poštama, bankama, prodavnicama i svim podrumima državnih institucija gde se bore sa administracijom, umesto nas.

I zato su oni važni, baš kao i svi ostali a možda i malo više važniji ali se manje ističu, jer ih krasi odmerenost, skromnost iza koje se nazire stidljivost, nesigurnost, sumnja i sve ostale emocije koje vrlo lako mogu poljuljati svaku osobu koja ima izražen ovaj znak.

Najviše problema imaju sa svojom inteligencijom i brzinom misli  i ne mogu da se izbore sa svim mogućim kombinacijama koje drže u glavi ako krene po zlu bila koja akcija koju pokreću, pa im upravo to  pravi najveće životne nesporazume, jer mogu otići u drugu krajnost da stalno premišljaju, analiziraju i intelektualiziraju a ponajviše kritikuju, kako sebe tako i druge. Zapravo previše brinu.

Device su uvek u službi i to je njihov zadatak.

Zato treba da smo im zahvalni, svi mi koji nemamo strpljenja za obične, svakodnevne obaveze, plaćanje računa, kupovine i sve moguće administrativno-birokratske stvari.

 

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac!

Mesečni horoskop za septembar: Rak, Lav, Devica!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Jarac, Vodolija, Ribe!








Od Devica treba da se učimo posvećenosti upravo tim ponavljanjima istih obaveza i stvari koje obavljaju. Njihovi poslovi za mnoge mogu da budu dosadni, monotoni, bez kreativnosti, sa radom oko papira, popunjavanja obrazaca, novcem, robom, savetodavnim, pravnim delom.

Od Devica treba da se učimo posvećenosti zadatku, običnim bistvovanjem na planeti, jer jedino kroz disciplinu, rad i prihvatanjem obaveza, možemo da stvorimo nešto veće.

Jer, da nema Devica, koje nam nevidljivo pomažu u svakoj oblasti ovozemaljskog života, ne bi ništa funkcionisalo.

Hvala vam, Device, što imate zlatne ruke, što pomažete svima svojim postojanjem, što ste u službi drugima, što ste rođeni za male, sitne zadatke i kao mali točkići u velikoj mašineriji, pokrećete svet i držite ga realnim, objektivnim, ljudskim i zemaljskim.

Viber

Autor: Astrolog: Nataša Panić
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>