Style

Ljubav

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac!

Mesečni horoskop za septembar 2020.godine! Vaga, Škorpija, Strelac!  Slobodne Vage očekuje emotivna veza, Škorpije moraju biti otvorene za kompromis... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u septembru.

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Vaga, Škorpija, Strelac! Svet Plus




VAGA


POSAO


Poslovne prognoze za septembar 2020.

Drage Vage,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom i omogućiće vam da se dobro organizujete i da veštim akcijama privedete kraju nešto što ste pripremali u tajnosti, a što ćete biti u mogućnosti odmah da realizujete ili implementirate u vaš način rada i tako dobijete željene rezultate. To će pozitivno uticati na vašu zaradu. Opozicija Venere sa Saturnom će dovesti do zastoja u razvoju dugoročnih projekata jer ćete se suočiti sa nepoverenjem nadređenih, klijenata, institucija i pojedinaca sa kojima ste u nekoj vrsti poslovnog partnerstva. Neka sredstva će vam biti uskraćena, a neka partnerstva će biti raskinuta i to će vam naneti štetu. 


Trigon Sunca sa Uranom će vam omogućiti da iskoristite već razrađene ideje kako da neophodna sredstva povučete na drugačiji način od uobičajenog i da sanirate većim delom nastalu štetu. Merkur će praviti povoljne aspekte sa Saturnom i Venerom i omogućiće vam da prioritetne zadatke dovršite na vreme i da poboljšate saradničke odnose. Ulazak Merkura u vaš znak 5. septembra izbaciće u prvi plan vašu snalažljivost.

Venera će 6. septembra ući u znak Lava i doprineće da se vaši saradnički odnosi odvijaju na obostrano zadovoljstvo. Započećete uspešnu saradnju sa dizajnerima. Mars će 10. Septembra krenuti retrogradno, što vas upozorava da budete pažljivi u javnim nastupima i da pripazite na pravne aspekte vašeg posla, jer na tim poljima možete imati teškoće. 

U drugoj dekadi septembra povoljni aspekti Sunca sa Plutonom i Saturnom doneće vam šansu da se istaknete ako ste vlasnik privatne firme i ako se bavite industrijom ili građevinarstvom. U trećoj dekadi meseca kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam velike teškoće u dovršavanju prioritetnih obaveza zbog pravnih, administrativnih i finansijskih problema.

Nezaposlene Vage će uspeti da se zaposle u oblastima komunikacija, trgovine, usluga i u svim poslovima gde se od njih traže kreativnost i snalažljivost.



Mesečni horoskop - ljubavne prognoze

Ljubavne prognoze za septembar 2020.



Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom u prvoj dekadi septembra dovešće do ozbiljnih nesuglasica između vas i voljene osobe. Bićete previše zauzeti poslom i drugim obavezama, često ćete se viđati da drugim ljudima i biti odsutni od kuće. To će kod vašeg partnera izazivati ljubomoru, a moguće i zavist zbog vašeg uspeha na drugim poljima. Pružite više pažnje partneru.

Mars će krenuti retrogradno 10. septembra u vašem polju ljubavi i sve što niste na vreme rešavali u odnosima sa partnerom, sve što bi moglo da dovede do napetosti i neslaganja biće pojačano izraženo. Tek krajem meseca ćete biti u mogućnosti da razrešite deo tih teškoća ali ćete se onda suočavati sa neskladom u okviru doma i porodice.





Ako ste slobodni:

Bez razmišljanja ćete u prvoj dekadi septembra ući u intimni odnos i emotivnu vezu sa osobom koja će vas snažno fizički privući. To će vam doneti više problema nego zadovoljstva jer će strasti u toj vezi biti prejake i ubrzo će doći do ljubomornih scena između vas dvoje. Mars koji će krenuti retrogradno u drugoj dekadi septembra doneće vam susret sa bivšim partnerom što će u vama probuditi potisnute strasti ali vam neće doneti zadovoljstvo koje biste želeli.

Starije Vage će pokušati da obnove vezu u kojoj su bili u prošlosti jer će im u život ući neko s kim su ranije bili u emotivnoj vezi. Osim što će vam prijati intima, ni u čemu drugom se nećete uspeti uskladiti sa bivšim partnerom.



Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Tokom septembra bićete osetljivog zdravlja. Najviše ćete osećati smetnje koje će vam praviti disbalans hormona. U slučaju učestalih smetnji, potrebno je da preduzmete preventivne mere i osete na lekarski pregled, posebno na pregled štitne žlezde. Ako ste alergični na ambroziju ili imate druge alergije to će se pojačano ispoljavati. Uzmite terapiju.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu bogatu vitaminima i proteinima. Jedite češće belo pileće meso i ribu, kao i mlečne proizvode, posebno jogurt i kajmak. Od povrća uzimajte u većoj količini grašak, boraniju, sočivo i tikvice. Za doručak obavezno uzimajte integralne žitarice, leblebiju i susam, kao i urme i jabuke. Izbegavajte alkoholna pića i beli šećer.



Mesečni horoskop - srećni brojevi

Srećni brojevi za septembar 2020.

4, 11, 16, 19, 22 - Odigraj svoje brojeve!

 

Mesečni horoskop za septembar 2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac!

Mesečni horoskop za septembar: Rak, Lav, Devica!







ŠKORPIJA


POSAO


Poslovne prognoze za septembar 2020.

Dragi Škorpioni,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom i doneće vam uspeh u timskom radu. Uspećete da poboljšate dobitke i zaradu kroz poslove koje obavljate u saradnji sa društvenim institucijama i tamo gde ste u ranijem periodu pokrenuli inovacije. Pregovori sa potencijalno novim saradnicima će uroditi plodom. Opozicija Venere sa Saturnom će vam doneti teškoće oko finansiranja dugoročnih projekata. Može doći do prekida saradnje sa jednim inostranim partnerom. 


Trigon Sunca sa Uranom doneće vam neočekivane mogućnosti za uspeh na polju javnosti i za poboljšanje saradničkih odnosa, što će uvećati vašu zaradu. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Započećete pregovore iza zatvorenih vrata koji su važni jer bi vam mogli doneti napredak u karijeri. Više uspeha ćete ostvariti ako se bavite zdravstvom. Venera će narednog dana ući u znak Lava i vaše polje karijere. Ispoljićete svoj osećaj za lepo i bićete uspešni u poslovnim odnosima. Postići ćete vrhunski kvalitet u svom radu što će vam doneti pohvale, priznanja i dobitke.

Sunce će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam uspeh u oblastima trgovine, saobraćaja i informacija. Saradnja sa preduzećima i osobama koje se bave ovim oblastima uvećaće vašu zaradu. Mars će krenuti retrogradno 10. Septembra, što će vam doneti zastoje i teškoće na polju usluga. Nailazićete na nezadovoljne klijente, a odnosi sa radnim kolegama će postati napeti. 


U drugoj dekadi septembra nastavićete da nižete uspeh za uspehom u pregovorima oko novih poslova i bićete u svemu dobro organizovani. Neočekivane teškoće iskrsnuće u poravnim aspektima vašeg posla. U trećoj dekadi septembra ćete se suočiti sa teškoćama na polju usluga i u odnosima sa nadređenima zbog kvadrata Marsa sa Saturnom.

Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima menadžmenta, finansija, komunikacija, trgovine i zdravstva. Honorarni posao prihvatite ako se bavite dizajnom.



Mesečni horoskop - ljubavne prognoze



Ljubavne prognoze za septembar 2020.

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj dekadi septembra opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom, što će uneti u vaše odnose sa voljenom osobom monotoniju, zahlađenje, neslaganja oko važnih stvari u vezi, a nailazićete i na ljubomoru. Ovaj period vam nije pogodan za odlazak na zajedničko putovanje. Budite otvoreni na kompromis.

Ulazak Venere u znak Lava pružiće vam mogućnosti da se sa voljenom osobom složite oko zajedničkih ciljeva, a to će vam pomoći da prevaziđete ranija neslaganja i da unesete sklad u vaš odnos. Pružaćete više iskrenih osećanja i nežnost svom partneru. Trigon Venere sa Marsom krajem meseca probudiće u vama uspavane strasti na radost vašeg partnera.



Ako ste slobodni:

Pojačane strasti na početku septembra doneće vam teškoće na polju ljubavi. Ući ćete u sukob sa jednim poznanikom zbog toga što ste zaljubljeni u istu osobu. Uspećete da svom suparniku preotmete osobu u koju ste zaljubljeni ali na samom početku nećete moći da se uskladite sa vašom novom ljubavi. Krajem meseca ćete otkriti da ste ipak u mnogo čemu kompatibilni, posebno u intimnim odnosima. Biće to početak srećne i strastvene emotivne veze koja će trajati dugo.

Stariji Škorpioni će ući u avanturu na početku meseca koja će biti puna strasti ali i neslaganja oko svega drugog osim intimnih odnosa. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu sa kojom imate šanse za ozbiljnu ljubavnu vezu.



Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze


Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Mars koji prolazi kroz vaše polje zdravlja krenuće retrogradno 10. Septembra i doneće vam pad imuniteta. Bićete podložni virusnim infekcijama i akutnim bolestima praćenim visokom temperaturom. Moguća je povremena glavobolja. U drugoj polovini meseca bićete skloni padovima i povredama i predelu glave i nogu. Preduzmite preventivne mere da se zaštitite.

Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna za bolju probavu i koje su pune vitamina. Od povrća jedite grašak, pasulj, sočivo, šargarepu,m krompir, brokoli i spanać. Od voća jedite banane, jabuke, mandarine, grejpfrut i kruške. Za doručak uzimajte zobene pahuljice. Jedite svakodnevno raženi i kukuruzni hleb. Izbegavajte crveno meso.



Mesečni horoskop - srećni brojevi


Srećni brojevi za septembar 2020.

4, 10, 15, 18, 23 - Odigraj svoje brojeve!


 

Vladeta Jerotić izdvajao je tri tipa frigidnih žena! Zašto su takve postale!?











STRELAC



POSAO


Poslovne prognoze za septembar 2020.

Dragi Strelčevi,
Merkur na početku septembra pravi trigon sa Plutonom i donosi vam mogućnost za napredak u karijeri i povećanu zaradu, zahvaljujući vašim radnim veštinama, snalažljivosti i prilagodljivosti, kao i sposobnosti da lako rešavate komplikovane radne zadatke. Opozicija Venere sa Saturnom dovešće do zastoja u platnom prometu i nedostatka sredstava za nastavak jednog velikog i dugoročnog projekata. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite građevinskim radovima. 


Povoljni aspekti Merkura sa Saturnom i Venerom činiće vas dobro organizovanim u rešavanju finansijskih obaveza, a to će vam doneti stabilne prihode i moći ćete da investirate u velike i dugoročne projekte. Merkur će 5. Septembra ući u znak Vage, što će vam pružiti priliku da poboljšate saradničke odnose i da se bolje organizujete u svim grupnim radnim aktivnostima. Narednog dana će Venera ući u znak Lava i doneće vam podršku u resursima i novcu, kao i uspeh u poslovima vezanim za trgovinu uvoznom robom. Trigon Sunca sa Jupiterom olakšaće vam uspon lestvicama karijere i uvećaće vaše prihode.

Mars će krenuti retrogradno 10. Septembra, što vas upozorava da izbegavate ulazak u rizične poslove i investicije. Na zastoje i teškoće ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, zabavom i kreativnim poslovima. 


U drugoj dekadi septembra Sunce će praviti trigon sa Plutonom i Saturnom, što će vam doneti stabilne pozicije i veliku veštinu u nalaženju načina da uvećate prihode i profitirate kroz velike i dugoročne investicije, posebno u oblasti građevinarstva i industrije. U trećoj dekadi meseca budite veoma pažljivi i najbolje bi bilo da izbegavate nove investicije jer ćete nailaziti na neslaganja sa saradnicima oko raspodele sredstava i zarade. Ulazak u rizične investicije mogao bi vam naneti veliku štetu i gubitke.

Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima komunikacija, transporta, usluga, javnosti i administracije. Od honorarnih poslova uspeh možete postići u uslugama marketinga.



Mesečni horoskop - ljubavne prognoze


Ljubavne prognoze za septembar 2020.

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj dekadi septembra povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Venerom, što će vam omogućiti vama i vašem emotivnom partneru da zajedničkim snagama ostvarite važne životne ciljeve. U svemu ćete se dobro razumeti i jedno drugom ćete pružati ljubav i nežnost. Vaš odnos ćete podići na viši nivo.

Druga polovina septembra doneće vam niz nesuglasica sa voljenom osobom. Više vremena ćete provoditi u društvenim aktivnostima i sa prijateljima, dok ćete partnera zapostaviti. Suočavaćete se i sa ljubomorom. Često ćete ulaziti u prepirke i svađe zbog neslaganja u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Bićete često napeti i promenljivo raspoloženi.



Ako ste slobodni:

Iskoristite prvu polovinu septembra da privučete pažnju osobe u koju ste zaljubljeni. Umećete da primenite taktiku koja će dati rezultate i kojom ćete kod vaše simpatije uspeti da probudite interesovanje. Vaša vedrina, inteligencija, osećaj za humor i komunikativnost biće upravo ono što će kod vaše simpatije dovesti do zaljubljenosti. Počećete da se viđate i da izlazite. Već u drugoj polovini meseca nailazićete na suprotstavljene stavove i to će dovesti u pitanje početak veze.

Nešto stariji Strelci će biti privučeni šarmom osobe koja je puna zanimljivih ideja na početku meseca. Počećete da se viđate ali ćete odjednom, već polovinom septembra izgubiti interesovanje jer ćete otkriti da se u mnogo čemu razlikujete.



Mesečni horoskop - zdravstvene prognoze

Zdravstvene prognoze za septembar 2020.

Promenljivo i nestabilno zdravlje imaćete u prvoj polovini septembra. Biće vam osetljiv želudac, grlo i bubrezi. Ako ste alergični na ambroziju ili nešto slično, moguće su smetnje, pa je važno da preduzmete preventivne mere. U drugoj polovini septembra neophodno vam je da se više krećete i da izbegavate stresne situacije i velike fizičke napore.

Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže gradivne materije i belančevine, kao što su krompir, šargarepa, peršun, cvekla, luk od povrća. Za doručak obavezno pripremajte integralne žitarice kao što su raž, heljda, zob i ovas. Pripremajte ječam, pšenične klice i jedite jaja i sireve, uz masline. Izbegavajte konzerviranu hranu i statkiše.



Mesečni horoskop - srećni brojevi


Srećni brojevi za septembar 2020.

2, 8, 14, 17, 25 - Odigraj svoje brojeve!


 

Ako vračara ukrade mrtvačku vodu, ukrala je duh mrtvog, veruje se i u 21. veku!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Mesečni horoskop

Povezane vesti:


>