Style

Ljubav & Sex

Horoskop za jesen 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac!

Horoskop za jesen 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac! Mars budi sjajnu erotsku energiju, strast i prijatne avanture kod Ovna! Kod Blizanaca najvažnija astrološka stvar ove jeseni za vaš znak jeste što nemate više Jupitera u opoziciji, a samim tim smanjuju se i profesionalne poteškoće sa kojima ste se suočavali u prošlosti.

Horoskop za jesen 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac! Svet Plus
OVAN

Ljubav

Pozitivne vesti vam na jesen u polje ljubavi donosi planeta Mars. Tokom oktobra, novembra i decembra meseca Mars budi sjajnu erotsku energiju, strast i prijatne avanture. Sa partnerom ćete istražiti neka nova područja ljubavi i seksualnosti za koje do sada niste bili dovoljno odvežni da doživite. Međutim, energija Marsa neće biti dovoljna za harmoniju i stabilnost u ljubavi jer je Venera u nepovoljnom položaju sve do početka zime. Iako ćete imati priliku da upoznate nekoga, energija Jupitera budi sumnju i ne dozvoljava da se vodite srcem. Njenom uticaju oduprećete se samo ako dovoljno verujete u sebe. Takođe, kvadrat Jupitera i Saturna uzburkaće emotivne odnose, pa odnos sa partnerom može postati naporan i opterećujući. Zaključak - Ovnove tokom leta očekuje strast, ali ne istinski doživljaj ljubavi.


Posao

Jupiter i Saturn ne dozvoljavaju Ovnovima da ostvare željene ambicije. Ako ste želeli da tražite podršku za neki projakat, možda je bolje da sačekate zimu, jer vas tokom jeseni mogu očekivati razne nelagodne situacije. Biće vam teže da savladate finansijske prepreke. Uran u vašoj drugoj astrološkoj kući donosi ekonomske potrese i velike troškove. Odložite kupovinu ili prodaju nekretnina.

Zdravlje

Usmerite svoju kreativnu energiju na usvajanje zdravih navika. Obratite pažnju na ishranu tokom jesenjih meseci i počnite da se bavite fizičkim aktivnostima koje vam najviše prijaju.

BIK

Ljubav

Ljubav vam može doneti najdivnije situacije tokom jeseni 2020. godine. Iako vas očekuje par problema unutar odnosa, uz pomoć pozitivnog aspekta Venere uspećete da rešite dileme i napravite nove planove. Jupiter Bikovima ove jeseni donosi divne i velike promene na emotivnom planu poput veridbe, sklapanja braka ili rođenja deteta. Takođe, Saturn donosi sreću usamljenim Bikovima koje očekuje susret sa osobom i nova ljubav koja može trajati dugo godina.Posao

Povoljne planete blistaju za vaš znak na nebu tokom ove jeseni i zato vas očekuju sjajne prilike da uspete i zaradite novac. Venera i Mars donprinose profesionalnom razvoju i postizanju različitih ciljeva. Ako ste tokom prethodnih godina maštali o sopstvenom biznisu i radili na njegov ostvarenju, sada može biti idealna prilika da napravite ovaj poduhvat. Očekuje vas dobra energija pri potpisivanju ugovora, poslovnoj saradnji i kupovini nekretnina.

Zdravlje

Marsovi tranziti probudiće vašu fizičku, mentalnu i duhovnu energiju. Očekuje vas optimizam i radost, kao i unutrašnji spokoj, što je naročito važno za zdravlje.


 

Horoskop za jesen 2020. godine! Rak, Lav, Devica!

Horoskop za jesen 2020. godine! Jarac, Vodolija, Ribe!
BLIZANCI

Ljubav

Venera postaje povoljna tek u novembru mesecu, pa vas očekuje turbulentan period u ljubavi. U međuvremenu, trigon Venere i Sunca može doneti i susrete sa starim ljubavima koje mogu značajno uticati na vaš emotivni život. Oktobar, novembar i decembar su meseci u kojima ćete imati sjajnu harizmu i moć privlačenja - pojačana erotska energija i strast vam donose zadovoljstvo u ovom periodu. Moguće je da ove jeseni nećete sresti svoju srodnu dušu, ali iskustva koja ćete doživeti biće blaga priprema za susret sa njom.

Posao

Najvažnija astrološka stvar ove jeseni za vaš znak jeste što nemate više Jupitera u opoziciji, a samim tim smanjuju se i profesionalne poteškoće sa kojima ste se suočavali u prošlosti. Sa druge strane, novi tranziti Jupitera i Saturna mogu doneti probleme onima koji traže novi posao. Očekuju vas komplikacije pri započinjanju novog biznisa, potpisivanju ugovora, a naročito dobro razmotrite sve okolnosti ako u nešto ulažete novac. Najbolji periodi za poslovno putovanje su oktobar i novembar.

Zdravlje

Očekuje vas jaka fizička energija, ali i rizik od lošihj navika, nezdrave ishrane i viška kilograma. Preporučuje se bavljenje sportom intezivno tokom jeseni i zime. Novi hobi vam može doneti mir i pozitivnu energiju. 

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!


Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>