Style

Ljubav & Sex

Horoskop za jesen 2020. godine! Rak, Lav, Devica!

Horoskop za jesen 2020. godine!  Rak, Lav, Devica! Kod Rakova pojačana osećanja, Lav će rešiti krizu u braku ili vezi koja traje već duže vreme...

Horoskop za jesen 2020. godine! Rak, Lav, Devica! Svet Plus
RAK

Ljubav

Oktobar mesec vam donosi pojačana osećanja. Venera u sekstilu je odlična za emotivne veze i za sve parove koje nameravaju da naprave planove za budućnost. Fantastična Venera na nebu donosi vam mogućnosti da poboljšate svoj ljubavni život. Uspećete da razrešite razne nesporazume sa partnerom. Slobodne očekuju nove mogućnosti sa upoznavanjem osobe koja vam može ukrasti srce. Sa druge strane, Mars donosi teškoće kod seksualne energije. Teško će vam biti da se oslobodite i pokažete strasti.

Posao

Položaj Jupitera i Saturna ne donosi vam dobre vesti na polju karijere. Skoro svi vaši radni projekti su teški za izvođenje, a teško ćete pronaći i kolege koje mogu da vam pomognu u realizaciji vaših ideja. Ulaganje novca u novi posao nije trenutno preporučljivo. Budite vrlo oprezni kada su greške u pitanju i dodatne komplikacije. Mnogi će dobiti otkaz ili želeti da promene posao zbog nezadovoljstva uslovima. Mogući su iznenadni troškovi.

Zdravlje

Smanjena energija sputava vas da ostvarite ciljeve.LAV

Ljubav

Očekuje vas više pozitivne energije u ljubavi zahvaljujući sekstilnoj Veneri na nebu. Moguće je da ćete rešiti krizu u braku ili vezi koja traje već duže vreme. Sada imate priliku da učvrstite svoju vezu i oživite je novim zajendičkim aktivnostima. Usamljena srca će poželeti da se vrate staroj ljubavi, ali dobro razmislite pre nego što napravite korak unazad. Mars pojačava strasti i moć zavođenja. Ako otvorite srce i otpustite prošlost, moguće je da ćete pronaći novu ljubav.Posao

Očekuje vas monotona faza na poslu i shvatićete da niste baš pazili na detalje, što s emože pokazati kao loša procena. Rezultati koje ste postigli u prošlosti su prilično diskretni ali to ne treba da vas sputava da postignete još više. Energije vam ne nedostaje, a kreativna snaga može biti dragocena pri ostvarenju novim projektima. Ako razmišljate o ulaganju novca sa drugim ljudima, sve pažljivo procenite. Nastavite da učite i razvijate se - svako novo znanje donosi vam jednu veliku šansu.

Zdravlje

Um i telo su u balansu - vaše zdravlje je dobro.

 

Horoskop: Šta koji znak Zodijaka voli da čita?! Ima li istine?
DEVICA

Ljubav

Venera vam donosi snažnu želju za zaljubljivanje - pokušajte da upoznate nove ljudi na novim mestima. Postoji velika mogućnost da započnete novu ljubavnu priču. Jupiter vam donosi posebnu energiju ako želite da organizujete venčanje, planirate dete ili zajendički život. Bićete neverovatno šarmantni, a napokon oslobađate srce predrasuda i stega i otvoreno pokazujete svoje emocije. Ne plašite se ljubavi, već se prepustite njenpoj predivnoj energiji.

Posao

I na polju karijere očekuje vas puno povoljnih planeta, naročito Saturn i Jupiter koji vam mogu doneti šansu da ostvarite željeni cilj na svom radnom mestu. Ako imate novu ideju, ako imate želju da započnete novi projekat, već u prvim danima oktobra pokušajte da ostavrite željeno. Moguće je povećanje primanja, dobri ugovori i nove saradnje, kao i oporavak nakon izazovnog perioda. Prati vas dobra energija kada su u pitanju finansijska ulaganja. Jupiter nudi razne mogućnosti za promenu načina života na polju karijere. Saturn vam omogućava da konsolidujete ciljeve koje postižete.

Zdravlje

Pripazite na način ishrane, moguć je povećan rizik od gojaznosti i viška kilograma.

 

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Lovesensa

Povezane vesti:


>