Style

Ljubav

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta! Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Lav emotivno neće biti zadovoljan i mučiće ga pitanja bez odgovora. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka u ovoj nedelji.

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus





LAV

Hrana

Možete vi misliti da vam je želudac od čelika, ali će vas dešavanja tokom ove sedmice razuveriti. Itekako ćete reagovati loše na sve ono što je previše jako, prezačinjeno, premasno. Očigledno je došlo vreme da se nešto više posvetite načinu na koji se hranite.

Ljubav

Preseli se Sunce u znak Device, i Lavovi odjednom od sjaja upadoše u praktičnost. Od varijante „daj sve“ ostade nam „e, pa ni mrvice nisu toliko loše kad bolje razmisliš“. Ono što je dobro jeste da se vaša planeta razume sa partnerskom. Ono što nije dobro jeste da se vaša emocija ne razume sa voljenom osobom. I šta mu to sad sve znači? Pa znači da ćete lepo, racionalno, praktično i odgovorno funkcionisati na dnevnoj bazi sa partnerom. Emotivno – nećete biti zadovoljni i mučiće vas pitanja bez odgovora. Slobodni Lavovi – ljubavno ispunjenje ne očekujte jer ga neće biti. Eventualno neka komunikacijica.

Posao

Bićete vredni i to će vam se isplatiti. I kroz finansijski segment, ali i kroz dobre kontakte sa poslovnim partnerima i saradnicima. Ponovo se mogu pokrenuti neke teme ili planovi koji su do sada bili na čekanju, vreme je da se bacite na posao i oko ovoga se angažujete. Sve obaveze koje su eventualno zaostale sada će se regulisati i završiti jer ste vi rešili da napravite jednu veliku čistku i maksimalno se organizujete i pripremite za poslovni period koji je pred vama.

Novac

Ima prostora za redovnije i stabilnije prilive.

Zdravlje

Problemi sa spavanjem i mentalno opterećenje. U fizičkom segmentu  – manji problemi sa stomakom.





 

DEVICA 


Hrana

Sunce I Merkur, vaš vladar – nalaze se u vašem znaku, znaku koji na prvom mestu ceni pravilnu I zdravu ishranu. To je za vas signal da svoju ishranu prilagodite onome kako se osećate. Izbegavajte meso i mesne prerađevine, više se okrenite svežem povrću i voću

Ljubav

Za divno čudo – odnos sa emotivnim partnerom je u ovoj nedelji prilično skladan. Vi se na prvom mestu osećate neuporedivo bolje, kao da su se sve kockice u vama složile i ponovo ste vi – vi. Sedmica u kojoj su obostrano razumevanje i poštovanje na prvom mestu, pa će se svaki potencijalni problem vrlo brzo rešiti. Da li može biti nekih situacija koje vas sapliću? Može – najpre onih vezanih za vaše prijatelje, za finansije – ali teško da će ovo sada napraviti iole veći nesklad u vašem odnosu. Slobodne Device – novi lepi momenti, lepa osećanja i ispunjenost. Prošlost je tu, i dalje prisutna – možete ka njoj, a i ne morate.

Posao

Svakako je došlo vaše vreme i kada je posao u pitanju. Device su se u potpunosti probudile i spremno zasukale rukave  – ali ovog puta nećete morati da se baš potpuno sami borite za svoje ciljeve. Sada imate i odličnu podršku od strane prijatelja, veza, onih koje ste na svom dosadašnjem poslovnom putu upoznali i pridobili za sebe. Sve će se pokrenuti i to baš na onaj način koji ste isplanirali ko zna kada unazad. U ovoj sedmici budite maksimalno aktivni i ne dozvolite da vam bilo koja prilika promakne.

Novac

Možda ne zarađujete onoliko koliko vredite, ali je finansijski segment sada solidan.

Zdravlje

Uglavnom vrlo solidna zdravstvena situacija.

 

Krompir leči celo telo! Ovako ga Rusi koriste!









VAGA

Hrana

Vage baš slatko klopaju u ovom periodu i uživaju u svakom zalogaju. Sve je ovo lepo i krasno, ali povremeno baš i možete preskočiti obilnije obroke, naročito u popodnevnim i večernjim satima. Tada bi vam baš odgovarala po koja salata ili neki minijaturni slatki zalogajčić.

Ljubav

Ja mogu ulepšavati koliko god hoćete situaciju, mogu ublažavati i umotavati u šarene papiriće sa sve mašnicom na vrhu, ali suština će ipak ostati ista – ovo je nepovoljan ljubavni period za vas. Sve u vezi vaših emotivnih relacija sada se lomi – i u vama i oko vas. Svode se ljubavni računi  – šta se očekivalo a šta dobilo i kako će se funkcionisati na dalje. Misli i razmišljanja su vam sada prijatelji, osećanja nisu. Misli i razmišljanja vam sada ukazuju na pravi put, a osećanja – osećanja samo bole. Slobodne Vage – moja vam preporuka nije da ulazite u bilo šta, a vi kako god hoćete. Tajne i prošlost se motaju oko vas.

Posao

Poslovno je nešto lakša situacija nego emotivno, tu ćete već mnogo bolje umeti da upotrebite mozak i praktičnost, tu ćete već uspevati da dovoljno ohladite glavu da biste mogli da odaberete pravi put. Ne mogu da kažem da vam je lako jer su vaša očekivanja prevelika, a u stopu ih prate nezadovoljstvo i nemogućnost da ta ista očekivanja realizujete. Ipak, jedan deo ćete uspeti da regulišete, ali najpre onim pristupom sa početka – praktično, racionalno, hladne glave, čak pomalo manipulativno.

Novac

Novca ćete imati, ali kao i uvek – nećete znati kako da baratate njime na pravi način.

Zdravlje

Iscrpljujuća nedelja za vas. Nađite način da se više odmorite i da imate pravu rutinu sna.

 




ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije će u ovoj nedelji shvatiti koliko je bitno da promene nešto u svom načinu ishrane. Osetićete veću potrebu za žitaricama, za presnim voćem i povrćem. Poslušajte svoj unutrašnji glas, jer vam on daje prave savete u ovom periodu.

Ljubav

Red romantike, red strasti…..pa jedno petnaest redova posla i obaveza. I tako u krug. I naravno da ovo poslednje može dovesti do toga da nastanu problemi u komunikaciji između partnera i vas. Vi jednostavno nemate dovoljno prostora za drago vam biće, a to isto drago biće sada vapi za pažnjom, očekuje brda i doline i opako se ljuti kada ih ne dobije. Ne znam šta bih vam rekla na ovo – snalazite se kako znate i umete i potrudite se da se distanca između vas dvoje ne povećava….Slobodne Škorpije – vi ste za ljubav stopostotno spremni. Još kad biste imali dovoljno vremena za istu, e gde bi vam bio kraj…

Posao

Sve što je vezano za posao je mnogo otvorenije i sa više konkretnih dešavanja od emotivnog segmenta. U stvari, kad pogledate realno – život vam se pretvorio u posao i obaveze. Samo funkcionišete po principu MORAŠ, a to što biste vi želeli i voleli – ostaje za neki drugi put, neko drugo vreme. Prihvatite da je situacija sada takva kakva je i nemojte da mnogo kukumavčite – nego radite. Jer, ovaj period je nekom majka a nekom maćeha. Vama je definitivno majka, doduše stroga i koja vas tera da rmbate, ali majka.

Novac

Lepo ćete zaraditi, još lepše potrošiti.

Zdravlje

Teme zdravlja pored poslovnog segmenta moraju da vam budu na prvom mestu. Bavite se sobom, jer period koji je ispred vas testiraće sve vaše i umne i fizičke snage.


 

Nedeljni horoskop za period 24. do 30. avgusta: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>