Region

Svet

Mirka Vasiljević uputila poruku podrške koleginici koja je silovana!

Trpela je nešto što je van svake pameti! Mirka Vasiljević uputila poruku podrške koleginici koja je silovana! - Žao mi je što sada znam da je koleginica, neko iz moje branše, pretrpeo nasilje i ćutao o tome - rekla je glumica.

Mirka Vasiljević uputila poruku podrške koleginici koja je silovana! Screenshoot/Instagram




Glumica Danijela Štajnfeld prepoznatljiva je po ulozi u jednom od najpopularnijih domaćih filmova, "Ivkova slava" iz 2005. godine, u kom je igrala lepu Mariolu, devojku u koju je bio zaljubljen Svetislav (Nikola Đuričko).


Danijela je u dokumentarcu "Drži me čvrsto" rekla kako ju je silovao jedan moćnik iz domaće filmske industrije. Ona je tada imala 21 godinu, a navodno je zbog pakla koji je preživela pobegla u Ameriku.

Dokumentarac je Danijela nedavno predstavila na Filmskom festivalu u Sarajevu, a u ostvarenju je intervjuisala i žrtve i zlostavljače, ali i ispričala šta se njoj dogodilo.

Glumica Mirka Vasiljević oglasila se nakon saznanja šta se desilo njenoj koleginici, a Danijeli je uputila snažne reči podrške.

 

Danijela Stajnfeld otišla iz Srbije zbog silovanja! Sada snima film o tome!




 


- Primetila sam da se Danijela nije pojavljivala na raznim događajima, ali sam mislila da se posvetila sebi van karijere i da je sve u redu. Žao mi je što sada znam da je koleginica, neko iz moje branše, pretrpeo nasilje i ćutao o tome - rekla je Mirka.

- Mogle smo da imamo prijateljstvo i zajedno sarađujemo, kao što se družim sa Ivanom Zekićem mimo snimanja koje završavamo u Beogradu, koji je bio s njom u klasi, a sada čujem da je ona trpela nešto što je van svake pameti i što nije zdravorazumski - rekla je glumica za Alo.rs.

- Ne podržavam ni jednu vrstu nasilja i niko ne treba da se uopšte usuđuje da sudi bilo kome prema polu, opredeljenju i slično. Vaspitana sam tako da u svakom trenutku pričam o problemu, da ništa ne guram pod tepih i da u porodici nema tabu tema - ispričala je Mirka.

- Znam da je svaki problem 30% bliži rešenju kada ga podelite sa svojim najbližima - zaključla je glumica.

Inače, nakon "Ivkove slave" Danijela je igrala u seriji "Ranjeni orao", u kojoj je tumačila Donku, a pojavljivala se i u serijama "Ono naše što nekad bejaše" i "Vratiće se rode".

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>