Style

Ljubav & Sex

Vikend horoskop! Poslušajte intuiciju!

Vikend horoskop! Poslušajte intuiciju! Nedelja je počela žestoko, opozicijom Meseca i Saturna ali će se završiti mirno i stabilno! Evo šta nam predviđa horoskop od 21. do 24. avgusta 2020. godine!

Vikend horoskop! Poslušajte intuiciju! Svet Plus
Petak 21. avgust je prilično miran i opušten dan.

Mesec će napraviti trigon sa Saturnom i to će uticati na većinu da osete jednu stabilizaciju u odnosima sa kolegama ili u porodici.

U subotu, 22. avgusta Sunce prelazi u znak Device.Drage Device od srca vam ŽELIM SREĆAN ROĐENDAN!

Najviše promena će osetiti osobe rođene u ovom znaku. Sunce iz muškog, vatrenog znaka Lav prelazi u ženski, zemljani znak. Dominantna muška energija polako se stišava i primat u narednom periodu preuzima mirnija, stabilnija, ženska energija. To je pravo kruženje energije u prirodi oko nas, kao i u nama.

U nedelju će Mesec u Vagi, pre nego što napusti taj znak i pređe u znak svog pada Škorpion, napraviti seriju potencijalno uznemirujućih aspekata.

To je kvadrat sa Plutonom i Saturnom i opozicija sa Marsom. Opet imamo sličnu energiju kao na početku nedelje.

Da li ćemo osetiti duboki strah ili depresiju u velikoj meri sada zavisi od Merkura u Devici.

 

Prvi trejler za seriju Hotel Balkan! Ko ima sreće u kartama, nema u ljubavi! (VIDEO)

Ako sebi racionalno objasnimo da ne moramo uvek isto da reagujemo na svaki izazov, onda smo u stanju da ove neprijatne aspekte samo propustimo i ne osetimo ih na svojoj koži ili duši.

Ali, da bi to uspeli, neophodno je da to osetimo i u svom telu. Racio bi trebalo povezati sa osećajem u našem telu. To je sklad između onoga što mislimo i osećamo.

Nakon toga Mesec prelazi u znak Škorpion i pravi sekstil sa Suncem. Ovo je aspekt sklada između našeg svesnog i nesvesnog.

Takođe, ovo je prilika da prihvatimo svoju intuiciju kao navigaciju, koja je nepogrešiva. To što je Mesec u padu može da bude poziv da zaronimo još dublje u svoju dušu i pronađemo pravi dragulj!

Viber

Autor: Astrolog: Snežana Knežević
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>