Lepota

Ljubav & Sex

Svi misle da ima 20 godina, a starija je čak tri decenije! Ovo je tajna!

Amerikanka Rajan Džil ima 50 godina, ali mnogi naprosto ne mogu da poveruju u to. Svi misle da ima 20 godina, a starija je čak tri decenije! Izgledom zbunjuje mnoge na društvenim mrežama , a ona smatra da je ovo je tajna!

Svi misle da ima 20 godina, a starija je čak tri decenije! Ovo je tajna! Screenshoot/InstagramRajan Džil zbog izuzetno mladolikoj izgleda često pitaju da li su joj starije ćerke Džasmin (25) i Nilam (19) zapravo sestre.

"Ćerke se obično stide kada ih neko pita da li sam im sestra, ali smatram da je to ogroman kompliment. Dobro se osećam zbog toga", rekla je unilad.co.uk.

Izgledom zbunjuje mnoge na društvenim mrežama posebno kada vide fotografije sa njenim naslednicama jer im ne izgleda kao mama tako "velikih" ćerki.

 

Moda za jesen! Ove četiri boje će dominirati modnom scenom! 


"Ludo je što uvek noram da nosim ličnu kartu jer nikada ne znam kada će me nasumično pitati u supermarketu da li sam dovoljno stara da kupim bocu vina. To je kompliment, ali je i veoma neprijatno. Mislim da postoji veliki pritisak na mlađu generaciju da izgleda starije od svojih godina. Društvene mreže igraju veliku ulogu. Stavljaju se fileri, nosi mnogo šminke, pa su onda neki, poput ovih blagajnika, zbunjeni kada osobu vide uživo. 


Ne osećam se kao da imam 50 godina, ali zbog društvenih normi mislite da ne bi trebalo da se oblačite na određeni način ili da se šminkate. Ali ja samo radim ono što me čini srećnom", naglasila je Rajan kojoj su ličnu kartu tražili i kada je kupovala lak za radijatore, za šta u SAD treba da imate više od 16 godina.


 Rajan koja ima još jednu ćerku napomenula je da nikada nije koristila botoks:

"Valjda samo imam dobre gene. Trudim se da živim zdravo, izbegavam brzu hranu i brinem o koži. Nikada se ne sunčam, pa pretpostavljam da me to delimično spaslo od bora. Nema šanse da ležim na Suncu satima", otkrila je.
 
Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena

Povezane vesti:


>