Style

Ljubav

Moda za jesen! Ove četiri boje će dominirati modnom scenom!

Pandemija korona virusa nas je sprečila da uživamo u letu i letnjoj modni na pravi način, ali zato imamo narednu sezonu da to ispravimo. Moda za jesen! Ove četiri boje će dominirati modnom scenom!

Moda za jesen! Ove četiri boje će dominirati modnom scenom! Screenshoot/InstagramLeto je već na izmaku i vreme je da razmišljamo o jesenjoj modi i predstijećim trendovima. U narednoj sezoni aktuelni će biti klasični i svedeni komadi, a akcenat će biti na ženstvenim kombinacijama. Isti slučaj je i kada su boje u pitanju. 

Klasika će bitu u fokusu, a na jarke boje možete slobodno da zaboravite.  

Ove 4 nijanse će dominirati modnom scenom: 

Modni stručnjaci kažu da one daju dozu luksuza svakom stajlingu i da čine da izgledamo "skupo" u njima. Prva na redu je boja, koja je postala aktuelna još početkom ove godine, a zadržaće se na modnoj sceni sve do kraja. U pitanju je tamno plava. 


Druga na spisku je crvena boja. Skoro svi dizajneri su predstavili u svojim kolekcije komade u ovoj boji. Ona istinski odgovara svima, bez obzira na ton kože. 
Tamnija nijansa žute će, takođe, biti aktuelna i često viđena ove sezone.  


I poslednja u nizu je klasična bež boja koja odgovara svima i koja se slaže uz svaku nijansu, pa će biti laka za kombinovanje.  


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Still

Povezane vesti:


>