Style

Ljubav & Sex

Horoskop prognozira napetost narednih osam dana! Zaštitite se!

Mars u Ovnu i Saturn u Jarcu stvaraće dosta, restrikcija i blokada! Horoskop prognozira napetost narednih osam dana! Zaštitite se! Ne dajte se zastrašiti. Moćniji smo nego što mislimo!

Horoskop prognozira napetost narednih osam dana! Zaštitite se! Svet Plus
U narednim danima, od 21. do 29. avgusta 2020. godine, Mars u Ovnu i Saturn u Jarcu stvaraće dosta napetosti, restrikcija i blokada.

U pozadini nekih okolnosti ili događaja mogu biti strah, nesigurnost, potreba za dominacijom te neizražena ljutnja u čijoj senci zapravo živi tuga.

Mars u Ovnu želi prema napred, hoće se nametnuti, pobeđivati, pokoriti, dok Saturn želi sačuvati stečene pozicije moći i nije spreman na ustupke koje podrazumevaju izlazak iz represije, zone sigurnosti, kontrole.

Ovo je aspekt inhibicija i frustracija.


Želim nešto, a nemam hrabrosti krenuti po to?

Verujem li uopšte dovoljno u sebe?

Zašto se osuđujem na čekanje?

Zašto se mučim? Može li lakše i jednostavnije?

Što me podstiče na pasivno-agresivno ponašanje?

Kome dopuštam da me ograničava ili blokira?

Znam li koliko vredim?

U narednim danima možemo se suočiti sa nekim teškoćama vezanim uz delovanje, asertivnost, odnose sa autoritetima, muške osobe.

Obrambene reakcije su snažne. Ukažete li nekome da radi nešto pogrešno ili da niste zadovoljni njegovim ponašanjem, dobićete kao odgovor napad.

Kritika se dosta teško podnosi, kao i osećaj vlastite slabosti, pa nam je lakše napasti osobu koja nam na nešto ukazuje, nego priznati vlastitu slabost i pokušati da je osnažite.

Moguća su neka ograničenja i odbijanja. Strah od napuštanja, strah od greške.Budite strpljivi. Ne dajte da vas bilo ko pokori, ne dajte niti sami sebi da se okrenete protiv onoga što vam je bitno.

Cenite svoju slobodu.

Imate pravo na sebe.

Pravo na slobodu.


I što je najvažnije – ne dajte se zastrašiti. Moćniji smo nego što mislimo.


 

Viber

Autor: Astrolog: Julijana Oremović
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>