Style

Ljubav

Mesec u Lavu kroz ceo dan spreman za veličanstven Mlad Mesec od 19.08. 2020. godine!

Mesec u Lavu kroz ceo dan spreman za veličanstven Mlad Mesec od 19.08. 2020. godine! Danas možemo da privlačimo pažnju, ali da iznutra osećamo da je potrebno da malo očistimo sebe. Sunce vladajuća planeta znaka Lava u inkonjukciji sa našim učiteljem neba retrogradnim Saturnom na 26 stepenu donosi težinu, ali traži od vas ne idete linijom manjeg otpora, već da pokušate da budete trezveniji prema sebi i onome što vam se dešava.

Mesec u Lavu kroz ceo dan spreman za veličanstven Mlad Mesec od 19.08. 2020. godine! Svet Plus




U životnom procesu čoveka postoji traženje, gde posustajemo, padamo, idealizujemo, maštamo, opravdavamo loša dela drugih i onog što želimo za sebe u tom momentu, a ne možemo da prihvatimo da to ne može.Takodje, postoje ciklusi učenja u kojima ozbiljno sazrevamo i nadoknadjujemo godinama i iskustvom,  gde dostignemo nivo da vladamo sobom, da prepoznamo veru, gde oslonjeni sami na sebe, postajemo zadovoljniji sobom. 


Bez vere nema života. Bez želja, onih svakodnevnih, onih sitnih ne možemo doći do cilja i biti mentalno zdravi. Tada dolazi do duhovne jačine i pravih odluka. Procesi sazrevanja nose ozbiljne karmičke postove gde se jedna vrata otvore, a druga se zatvore. Ona koja se zatvore, univerzum šalje poruku da ste naučili mnogo i da ste preovladali svoje učitelje. Onda osetite moć najbolje slike sebe…


Mesec u Lavu kroz ceo dan spreman za veličanstven Mlad Mesec od srede 19.08. Danas možemo da privlačimo pažnju, ali da iznutra osećamo da je potrebno da malo očistimo sebe. Sunce vladajuća planeta znaka Lava u inkonjukciji sa našim učiteljem neba retrogradnim Saturnom na 26 stepenu donosi težinu, ali traži od vas ne idete linijom manjeg otpora, već da pokušate da budete trezveniji prema sebi i onome što vam se dešava. U opravdanju onog lošeg vi ostajete da stojite u mestu. Nemojte se plašiti da napravite promenu, kad budete spremni…





Mesec od ranih jutarnjih časova u kvadratu sa retrogradnim Uranom u Biku ove noći može doneti nagla uznemirenja, loše snove, čudne oscilacije, ali i nagle prekide i emotivne probleme. Trenutno nam je energija jake potrebe za emocijama, ali i prevelike osetljivosti u prihvatanju realnih činjenica. Nikog ovog meseca ko mi se obratio sa konkretnim ljubavnim problemom nisam čula da je rekao da je spreman da stavi tačku, već je opravdavao upravo te voljene koji ih povredjuju. 


Svako ima svoju karmu. Nekome je potrebno više. Tačka. Moramo pokrenuti neki optimizam. Aspekt Meseca i Urana može doneti trenutnu želju za nekim prekidima, ali malo veću hirovitost, buntovnost i detinjasto ponašanje… Medjutim, danas nam se kuvaju neke promene, bez obzira na nagle vremenske prilike..


Danas nam je na snazi i sekstil Venere u znaku Raka sa retrogradnim Uranom u Biku pa itekako može doći do naglog budjenja, upoznavanja, emotivnih promena, pomirenja, kontakta sa osobama iz prošlosti, uvodjenja nečeg novog u sam odnos, kao i neočekivanih iznenadjenja. Jako dobro vreme za uredjenje stana, prodaju, kupovnu, zaradjivanje novca preko doma i interneta, kao i potreba da se fizički menjamo. Ovaj aspekt je kao začin ljubavi i na snazi će biti od 21:29 minuta.





Ovaj aspekt može da aktivira i želju za zabavom i uzbudjenjima. Može doneti nagle kupovine.Odlično vreme za sticanje prijatelja, kao i uvodjenje veće fleksibilnosti u vas odnos.



Merkur u Lavu u inkonjukciji sa Rx Saturnom može doneti ipak da imamo osećaj da sve ide sa nekim odlaganjem. Ove nedelje će nam trebati mnogo strpljenja u odnosima sa drugima. Nemojte se iznenaditi da imate osećaj da se više mentalno trošite rešavajući probleme drugih. Preterano ozbiljne misli, i neki skriveni pesimizam može biti povezan sa problemima koji stoje duže vremena. U usporenosti mogu biti rešavanja važnih dokumenata ili rezultata.

Srećno!

Viber

Autor: Astrolog Nataša Paunovski
Izvor: Astro Luna

Povezane vesti:


>