Region

Svet

Otac Sandre Miljaković: Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo!

Zvezdan Miljaković, otac Sandre, buduće supruge Viktora Živojinovića, otkriva kako je njegova ćerka vredna devojka koja radi sve kućne poslove i pravi najbolje slatko u selu. Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo! 

Otac Sandre Miljaković: Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo! Screenshoot/Instagram



Mladina porodica, koja živi u Budilovini, nadomak Brusa, preponosna je na ćerku, koja i danas, iako je verena za sina naše najveće zvezde Lepe Brene i nekadašnjeg tenisera Bobe Živojinovića, i dalje obavlja sve poslove oko domaćinstva i pomaže svojima u svemu, kao i do sada. Njen tata otkriva da Viktora ne poznaje dovoljno, ali da misli da je fenomenalan momak.

- Sandra je završila škole, ona je načitano dete. Ipak, ne zaboravlja odakle je i ko smo mi. Kad god je ovde sa nama na imanju zajedno s nama bere maline. Sada je došlo vreme za branje kupina. U kućnim poslovima je tata-mata, kao i u kuhinji. Tu je maher. Brenina kuća ima da blista kad se ona preseli tamo - kaže Zvezdan, pa dodaje:



 


- Nedavno je bila u poseti kod bake, moje majke. Ma sve joj je tamo očistila i sredila. Usisavala je tepihe, prala zavese, prala prozore. Kada je bila kod nas, kuvala je slatko od malina i kupina. Pa je nekoliko tegli ponela u Beograd. Verujem da će ono doći i do Brene i Bobe da ga probaju, pa i da oni daju svoj sud. Moja žena Nataša i ja smo srećni i veoma ponosni roditelji. Pored ćerke, imamo i dva sina. Marko i Miloš, oni su momci za primer.


Ponosan je na sve troje dece, ali posebno na Sandru, koja je, uprkos odlasku u Beograd, ostala devojka za primer. Zvezdan kaže da se neće mešati u odluku Živojinovića da svadba bude za 500 zvanica:

Ako su oni tako odlučili, onda neka tako i bude. Mi smo tu da ih podržimo za sve što treba. Mi smo na usluzi za sve što im treba. Neka su oni nama živi i zdravi, a svadba, unuci će doći sami po sebi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Svet.rs

Povezane vesti:


>