Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Nedeljni horoskop za period od 17. do 23. avgusta 2020. godine! Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Do polovine nedelje će se  svašta nešto dešavati kod Vodolija kada je ljubav u pitanju... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba! Svet Plus




STRELAC

Hrana

Čini mi se da ste ove nedelje rasterećeniji, da ćete više biti na svežem vazduhu, u pokretu – pa će i apetit biti baš kako treba. Pogotovo ako ste na odmoru – uživaćete u svakom zalogaju. Samo ne preterujte sa hladnim pićima i sladoledima, ledenim voćem i tako to…

Ljubav

Kod vas je jedan opšti šareniš kada su emotivni odnosi u pitanju. Vi ste preokupirani i samo povremeno uspevate da se opustite sa dragim vam bićem, a to isto drago biće vas sve u šesnaest gura pokušavajući da „izgura“ svoje želje i ciljeve. Mislim da će u jednom trenutku partner shvatiti da ne može da dobije od vas više nego do sada i „leći će na rudu“, zadovoljiće se time da dobija vašu pažnju na sitno i na kašičicu. Al dobro, makar će tenzija nestati…..Slobodni Strelčevi – sa više strana vas čačkaju prilično raznovrsni „udvarači“ – tu je prošlost, tu je avantura, tu su kontakti preko interneta, preko posla….i tako dalje….

Posao

Nije protekli period bio lagan, ali kada sve saberete i oduzmete – nije bio ni loš po vas. I sedmica koja je pred vama je ista takva – zbir dobrih okolnosti i poslovnih šansi sa radom i mnoštvom obaveza. I kad sve to ukomponujemo zajedno – dobijemo nedelju koja će proleteti brzo, u kojoj ćete se solidno naraditi ali čijim rezultatima ćete biti prilično zadovoljni. Ono što je dobro jeste da će vam od drugog dela nedelje organizacija i fokusiranost biti u velikom porastu. Lakše ćete „primetiti“ i prave poslovne prilike.

Novac

Koliko god želeli da se „širite“, nemojte. Morate se stisnuti.

Zdravlje

Umorni ste, hronično.

 

JARAC

Hrana

Velika variranja kada je apetit u pitanju nikako vam ne donose dobro. Čas se prejedate, čas gladujete – idete iz krajnosti u krajnost a to baš i ne valja. Morate pokušati da pronađete balans i povedete više računa o sebi.

Ljubav

Pustite partnera da organizuje vaše zajedničke aktivnosti u ovoj nedelji. Vaše neka bude samo da prihvatite, da se smeškate i po mogućstvu – uživate. Pa čak i ako vam planovi voljene osobe izvuku i poslednji dinar iz džepa. Dragom vam biću je sada potrebno i da vam pruži ljubav i da se oseti sigurno pored vas – zato gledajte da se ne stegnete kao što imate običaj, da ne stavite obaveze i sopstvene prioritete na prvo mesto. Slobodni Jarčevi – neko vam šalje signale, neko vam osmesima remeti svakodnevicu, izgleda mi da bi neko da vas ljubavno saplete. Pa sapletite se, šta će da vam fali.

Posao

Poslovno – nije to ono što ste očekivali. Pa dobro. Nije sada, biće u periodu koji tek dolazi. Sve je previše naporno, to stoji. A rezultati su onako – mrvičasti. Trunka tamo, trunka vamo. Koračići, sitni da sitniji ne mogu biti. Verujem da vam ovo brka sve vaše planove i svesna sam da se ne osećate ni malo dobro jer se dajete do maksimuma a ne dobijate baš puno zauzvrat. Ali dragi Jarčevi, tako je kako je. Ne propuštajte ništa i nikoga. Sva dešavanja i sve osobe imaju ulogu u vašem životu na dalje.

Novac

Onako, čas dođe dosta, čas dođe sitniš. Ali ipak dođe.

Zdravlje

Ne drži vas mesto, samo biste negde da skitate. Neka, to vam donosi pozitivnu energiju.

 

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!








VODOLIJA

Hrana

Vodolije su čvrsto rešile – reći će NE slatkišima. Pa, srećno sa tim. Jer, iskreno, čini mi se da ćete gledati svaku moguću priliku da smažete po koji slatki zalogajčić. Šta ćete, i vi ste živa duša….Živa duša koja pokušava da odredi da li da pojede samo dva….ili šest parčića torte.

Ljubav

Do polovine nedelje će se  svašta nešto dešavati kod partnera i vas. Ali biće vam zanimljivo. Malo ćete da terate inat jedno drugom, malo ćete da se strašću „peckate“, malo ćete zajednički da se smejete i uživate. Sve u svemu – redovno stanje. E, od drugog dela nedelje dolazi vam smirenija energija – šta ćete vi sa njom i kako će to izgledati kada se drama spusti i vas dvoje se okrenete praktičnim pitanjima – to ćemo videti. Slobodne Vodolije – mlad Mesec u polju partnerstava sprema se da vam u narednom periodu otvori šanse za početak ljubavne priče. Stoji vam mnogo flertovanja i zanimljivih dešavanja.

Posao

Kako to izgleda kada sa jedne strane sve juri, žuri, trči…..a sa druge strane sve koči, stagnira, blokira….to samo vi znate. Vi ste u periodu kada morate pobediti sebe. Jer, sami ste sebi najveći neprijatelj i prepreka. Onda kada biste poleteli, morate naučiti da stanete. Onda kada se zakočite od straha, morate naučiti da sreća prati hrabre. Dok ovo ne savladate (a ne brinite, imate mesece i mesece ispred za ovu lekciju), u poslovnom segmentu ćete konstantno ići jedan korak napred, jedan korak nazad.

Novac

Troškovi se povećavaju. Jeste da novac dolazi, ali Vodolije – naučite da sačuvate po koji dinar!

Zdravlje

Psiha vam je u rasulu. Isto tako i spavanje. Generalno – problemi sa zubima, sinusima, glavoboljom.

 



RIBE

Hrana

Mlad Mesec u polju koje vlada životnim navikama govori o tome da će Ribe, milom ili silom, morati da promene nešto u svom načinu ishrane. Ako ste rešili da idete na dijetu – sad je pravo vreme za to! Promene ćete brzo primetiti I vi, ali I oni oko vas.

Ljubav

To što vi očekujete brda i doline, kule i gradove kada je ljubav u pitanju – to je već vaša stvar. To što ćete dobiti je nešto potpuno drugačije. Da se razumemo – to ni malo nije loše, naprotiv – samo je pitanje koliko ćete vi taj svoj osećaj „ja zaslužujem neuporedivo više“ zadovoljiti. A realno – nećete. Na svaki sekund ushita daće vam se dva dana realnosti i praktičnosti u ljubavi. No, želeli vi to da prihvatite ili ne – još dugo ćete morati da gurate to praktično. I zadovoljite se time. Slobodne Ribe – jao kad mi se sad zanjanjavite….pa poletite, pa krenete da maštom i snovima tovarite sebe….neka, uživajte. Dok traje.

Posao

Mlad Mesec u vašem polju posla i poslovne svakodnevice verovatno će vam doneti još posla i obaveza. Čujte, zar ste zaista mislili da ćete na iole duži period uspevati da se „provučete“… Ma jok, naradićete se vi, blago meni sve u šesnaest. Ali ćete to i naplatiti, za to ne berite brigu. I dobićete i unapređenja i pozicije i podršku i svašta nešto lepo. Ali to lepo neće doći samo od sebe, žestoko ćete se vi narmbati. U ovoj vam nedelji sve ono vezano za posao baš žestoko kreće. I neka, samo neka tako nastavi.

Novac

Nije loše.

Zdravlje

Solidno ste, dobro se držite.
 

Večera i kilogrami! Ovu hranu možete jesti bez griže savesti! (RECEPT)

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>