Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop za period od 17. do 23. avgusta 2020. godine! Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Kod Lava sve ono što se vezuje za emocije, za osećaj pripadanja i sigurnosti – počeće da boli, da nosi uskraćenost, težinu, da kopa po mislima. Nešto tu ne štima, a šta – to samo vi i druga strana znate. Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus




LAV 

Hrana

Velike promene raspoloženja, a samim tim – i velika variranja u apetitu ove sedmice. Emotivne, ali I sve ostale nedoumice nemojte rešavati hranom – jer će stomak da vam postane prilično osetljiv pred kraj ove nedelje, pa na dalje.

Ljubav

Sve ono što se vezuje za racionalno, praktično, realno – počeće od drugog dela nedelje da se više usklađuje sa voljenom osobom. Sve ono što se vezuje za emocije, za osećaj pripadanja i sigurnosti – počeće da boli, da nosi uskraćenost, težinu, da kopa po mislima. Nešto tu ne štima, a šta – to samo vi i druga strana znate. U krajnjem slučaju, gledajte na to ovako – bez ljubavi se može živeti, zar ne? Slobodni Lavovi – neko vam brčka po mislima, odlazi, dolazi, iznenađuje vas onda kada se najmanje nadate. Šta ćete sa tom osobom? Evo, nemam pojma – ali verovatno – ništa.

Posao

I dalje postoji prostor za nove poslovne prilike, a neke od njih se mogu prilično neočekivano otvoriti. Lepe vesti, nove ponude, informacije koje vam prijaju – sve će se to nagurati u prvoj polovini ove nedelje. A kada uđemo u drugu – e, tada vam već dolazi vreme da ozbiljnije radite. I nemojte da kažete da ste ozbiljno radili i do sada jer to je vrlo upitno. Period na dalje vam donosi da stvarno realno prionete na obaveze, da se okupirate poslom i da gledate da ništa ne ostavljate za sutra.

Novac

Kad se više razradite, više će novca i biti.

Zdravlje

Fizički ste uglavnom dobro. Malo vas muči nesanica i stres.

 





DEVICA 

Hrana

E, sada je već pravo vreme (da ne kažem – krajnje je vreme) da Device više obrate pažnju na ishranu. Dakle – dijeta, nov režim ishrane, više vođenja računa o količini i kvalitetu namirnica – sve to vam je sada već neophodno.

Ljubav

Ulazak Sunca i Merkura koji vlada vašim znakom u vaše polje ličnosti u drugom delu ove nedelje, označiće i početak stabilnijeg emotivnog perioda po vas. Vi ponovo postajete vi, magle i nedoumice lagano nestaju i sada možete funkcionisati na pravi način. Period pred vama je dobar da sredite odnos sa voljenom osobom. Samo nemojte da se sapletete na flertovima i tajnama – to će vam se pre ili kasnije obiti o glavu. Slobodne Device – družite se, prijatelji i izlasci će vam dati ono što vam je potrebno – osmeh i vedrinu. Ne osvrćite se unazad u prošlost, ono što je bilo ne vredi dizati iz pepela ponovo….

Posao

Neke stvari ćete otkriti i biće vam mnogo lakše. Znaćete tačno na čemu ste i kako da funkcionišete dalje. Informacije će stići do vas, kockice će se posložiti i odjednom će vam sve biti kristalno jasno. U drugi deo ove nedelje ulazite sa Suncem i Merkurom u svom znaku – imate svest, imate racio, imate praktičnost, imate sve u svojim rukama da dalje pokrećete stvari u svoju korist. Vratićete se u stabilnost, posle dugo vremena. Vreme vam je da gruvate, Device. I da pokažete drugima od kakvog ste materijala sazdani.

Novac

Biće prilika za zaradu u ovoj nedelji.

Zdravlje

Od drugog dela nedelje ste kao novi, oporavljeni dušom i telom.

 

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!








VAGA

Hrana

Vage, kao što im i samo ime kaže – našle su savršeni sklad u ovoj nedelji kada je ishrana u pitanju. Sve fino, lepo, sa ukusom i ljubavlju spremljeno – i taman koliko treba. Doduše, u drugom delu sedmice ćete imati povremene “ispade” I nešto češće posegnuti za slatkišima, ali šta sad – neki put se mora I pogrešiti

Ljubav

Do polovine nedelje – šta ste uradili dobro, uradili ste. Što ste se digli – digli ste se. Što je odnos sa partnerom bio dobar (mmm….ovo je prilično promenljiva stavka, ali hajde…), bio je. Od drugog dela sedmice svi iole podsticajni aspekti vas napuštaju. Jedino što će ostati je strast. E problem je u tome što ta strast ne mora da bude baš samo u spavaćoj sobi….može se strasno i raspravljati i kidati duša. Vage ulaze u jednu ozbiljnu, višemesečnu klackalicu sa partnerom. Da li ćete na kraju biti zajedno ili ostati sami – vreme će pokazati. Slobodne Vage – dižu vas prijatelji ili kontakti preko društvenih mreža.

Posao

I dobra i naporna sedmica je pred vama. Lakše ćete završavati obaveze, to stoji – ali imaćete osećaj kao da ste u nekom procepu, kao da ste na korak od pravih ostvarenja i prilika – a da to nikako da profunkcioniše. Iskreno rečeno, nisam sigurna ni da hoće. Šta uradite do polovine nedelje, uradili ste – posle toga možete samo da žalite za propuštenim šansama ili da se psihički spremite da sačekate opet svojih pet minuta. Hoće, doći će svakako – ali tek tokom septembra meseca.

Novac

Za sada, stabilni ste prilično po ovom pitanju. Opet ponavljam – za sada. Ne ludujte sa parama.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Samo neka sitna zdravstvena problematika.

 



ŠKORPIJA

Hrana

Škorpije imaju pravu meru kada je hrana u pitanju. Neki od vas će čak odlučiti da se vrate režimu ishrane koji su praktikovali ranije. Ili da otpočnu sa hrono ishranom. I jedno i drugo je za vas skroz ok. Može biti malih poteškoća na početku, ali kasnije ćete se lako ušemiti.

Ljubav

Partner i vi nosite različite energije u ovom periodu. I baš ta različitost teško dovodi do pravog balansa i sklada. Način funkcionisanja i želje su vam drugačiji. Ima u ovoj nedelji prostora za uklapanje, ali samo ako druga strana bude spremna da napravi prvi korak ka vama, ukoliko vas pozitivno iznenadi, ukoliko vam kaže reči koje su vam potrebne. Neće ni to dovesti do nekih korenitih promena i stabilosti, ali će biti lepa promena koja će vas, bar na trenutak – zaista spojiti. Slobodne Škorpije – koliko god da ste snažni, ne možete po pitanju ljubavi sada uraditi ništa. Samo čekati i nadati se da će ljubav zakoračiti ka vama.

Posao

Mlad Mesec u polju karijere u dobrom aspektu sa Marsom, vašim vladarom – pred Škorpijama i na dalje otvara poslovne prilike. Doduše, ima tu i neprilika – ali izgleda da bez toga ne možete nikako da prođete. Neprilika će biti po pitanju obaveza, po pitanju toga da ste zakočeni BAŠ u onome što biste najviše želeli da pokrenete. Možda ste zakočeni sada, ali niste zauvek. Jedini princip koji u ovom trenutku treba primeniti jeste – neodustajanje od svojih želja, od svojih ciljeva. Korak po korak, stići ćete do svega.

Novac

Sve je po pitanju finansija suviše sitno za vaše apetite, ali tu pomoći nema. Smanjite apetite, šta ću vam.

Zdravlje

Škorpijama ovo NIJE dobar zdravstveni period, koliko god se sjajno vi osećali. Samo na prvi pogled sve deluje kako treba, ispod površine – mnogo toga treba sređivati. Morate se uvesti u red, morate promeniti navike, morate krenuti ozbiljnije da se bavite sobom.

 

Žena sa 50. godina svakoga dana treba da jede ove namirnice!


Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>