Style

Ljubav

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop za period od 17. do 23. avgusta 2020. godine! Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Kod nekih odlična sedmica za početak dijete, a neki će  zažmuriti na bilo koju negativnost i isturiti emocije u prvi plan... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus




OVAN

Hrana

Odlična sedmica da otpočnete sa dijetom ili sa novim režimom ishrane, jer ćete lako da se „ušemite“ i odricanje od omiljene hrane vam neće ni malo teško pasti. Samo napred! Vreme novih, pravih navika je tu – znate ono – zdrava hrana, teretana I tako to….

Ljubav

Možda ćete se, ukoliko ste u braku ili u dužoj vezi, sa partnerom više baviti kućevnim, porodičnim pitanjima. Uglavnom uspevate da se dogovorite oko svega, mada put do dogovora može povremeno biti protkan preprekama i nervozom. Ovnovi koji su u kraćim vezama neka uživaju sa voljenom osobom – još uvek ima prostora za kraće putovanjce i zabavu. Naravno – i za strast. Ukoliko imate neka pitanja koja vas muče, ne izvlačite ih na dnevni red, ne remetite koliko toliko fin period sa partnerom. Slobodni Ovnovi – stare ljubavi, velike ili male mogu da ponovo uskrsnu u ovoj nedelji. A ima i noviteta. Super!

Posao

Shvatićete u nekom momentu da pokušaji žurbe i toga da stvari brzinski završite – zaista neće funkcionisati i da je potrebno da sa više strpljenja i praktičnosti prionete na posao i na ostvarenje svojih planova. Neke situacije ili osobe će vas konstantno kočiti, teraće vas da usporavate, da ponavljate stvari, pritiskaće vas i nametati vam odgovornost. No, jednostavnija rešenja i efikasnije učestvovanje u obavezama dolaze lagano od drugog dela radne sedmice.

Novac

Finansijski momenat u ovoj sedmici može biti vrlo korektan. Moguća naplata zaostalih potraživanja.

Zdravlje

Malo korigujte ishranu.




 

BIK

Hrana

Vaš stomak će vrlo čudno reagovati na hranu. Čak i one namirnice i jela koji vam inače izuzetno prijaju, sada će vam izazivati nadimanje, tegobe sa probavom. Jedite češće, ali male količine hrane, da biste olakšali posao svom želucu….

Ljubav

Vi ćete se uglavnom dobro osećati, ima dešavanja koja vam donose dobru energiju i koja čine da ste opušteni i raspoloženi. Partner će biti promenljivog raspoloženja – u jednom trenutku će se žaliti, u drugom vas podržavati, a u trećem….pa u trećem će povremeno neka napetost ili čak ljubomora izbijati iz njega. Ali ipak, neće biti nekih toliko opterećujućih momenata između vas dvoje. Uspevaćete da se usaglasite i gurate zajednički dalje. Slobodni Bikovi – nešto  u ovoj nedelji dolazi da vam popravi raspoloženje i učini da se dobro osećate. Nešto ili neko – bitno je da vam je osmeh na licu…

Posao

Ma može oko vas da se krši i lomi, mogu šefovi da zakeraju, zameraju, da menjaju planove i raspoloženja u treptaju oka, može obaveza biti koliko god vam duša želi – poenta je da ste vi skroz dobro. U ovoj nedelji nosite jednu lepu energiju koja vam daje krila da završite sve i prevaziđete svaku prepreku sa osmehom na licu. Stoji da ćete se pomalo nervirati i pomalo žuriti i da vam okolnosti neće dati da se organizujete – ali opet, to neće uticati na krajnje vaše rezultate, koji su sada sasvim solidni.

Novac

Ima tu pojačanih troškova, ali nekako držite ravnotežu.

Zdravlje

Ne dozvolite da stres utiče na vas.

 

Ana Kirjanova najbolji psiholog u Rusiji: Ovako se ponaša muž koji ne voli ženu!




 






BLIZANCI

Hrana

Vas može da potkači neka alergijska reakcija kada je hrana u pitanju, a generalno ćete imati tendenciju da se pretovarite i da posle kukate što ste toliko pojeli. Čim vidite slatkiš, oči će vam biti gladne – ode vaša linija dok si rekao „šnenokla”.

Ljubav

Od drugog dela sedmice postojaće mnogo veći prostor za sređivanje situacije u vašim emotivnim relacijama. Doduše, za sređivanje na praktičnoj bazi, za to da podržite jedno drugo i da zajednički funkcionišete. Emotivno – pa, onako. Slabo. Te emocije će talasati,čas će ih biti čas neće, čas ćete se osećati sigurno čas uskraćeno za stabilnost i sigurnost u partnerstvu. Odnosu sa voljenom osobom se treba ozbiljnije pristupiti i praktično staviti iznad emotivnog. Slobodni Blizanci – nova poznanstva, novi kontakti, flertovanje i preko posla (doduše ovo može biti zauzeta osoba, pa gledajte šta ćete sa tim).

Posao

Otprilike do polovine nedelje imate velike mogućnosti da napravite značajnije promene u poslovnom sektoru. Da se dogovorite oko novog posla, da vam se neki projekti pruže kao na dlanu, da sredite važna papirološka i administrativna pitanja. Nakon toga – imaćete izvesno vreme samo mogućnosti da žanjete ono što ste posejali. Potrudite se da ta žetva bude bogata i da vam što više ide u korist. Privatnici zato od drugog dela sedmice idu u jednu stabilniju poslovnu fazu, pogotovo kada su finansije u pitanju.

Novac

Prvi deo nedelje donosi lepa finansijska iznenađenja, a drugi deo – troškove.

Zdravlje

Samo nešto više povedite računa o ishrani.

 



RAK

Hrana

Mlad Mesec (vladar vašeg znaka) u polju hrane početkom ove nedelje, doneće Rakovima kraj perioda u kojem su imali problema sa ishranom, ali i sa varenjem. Od drugog dela ove nedelje, sve će se vratiti u normalu. Doduše, skoro u normal – slatkiši će vam I dalje biti slaba tačka.

Ljubav

Kakva god da je situacija u vašim emotivnim partnerstvima – vi ćete praviti da vam bude lepo. Zažmurićete na bilo koju negativnost i isturiti emocije u prvi plan. Ukoliko to ne bude dovoljno – potražićete podršku u prijateljima, oni će vas dizati i davati vam vetar u leđa. A kakvo je realno stanje? Pa realno stanje ćemo videti uskoro, kada vaše emotivne priče krenu sa prvim ozbiljnim testovima. Ukoliko mislite da su ovo do sada bili testovi, moram da vas razočaram – oni pravi tek dolaze. Slobodni Rakovi – konektovali ste se sa nekim i lepo vam je. Neka ovo osećanje potraje što duže.

Posao

Da, jasno vam je da neke situacije koče – koliko god se na prvi pogled stvari odvijaju uspešno, konstantno osećate pritisak na sebe i ne možete da se oslobodite nelagodnosti i razmišljanja šta vam period na dalje donosi. No, i pored toga – i ova nedelja vam pruža i poslovne šanse i dobre mogućnosti za dogovor. Šta više – neki od vas mogu pokrenuti nove poslovne priče ili čak nove načine zarađivanja. Iskoristite podršku koja vam se u ovom periodu nudi – prihvatite prilike koje će se pojaviti.

Novac

Ne zarađujete loše, ali mora se priznati da baš i ne vodite nešto naročito računa o novcu.

Zdravlje

Ishrana, krvni sudovi, osetljivost kože.
 

Nedeljni horoskop: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>