Region

Svet

Tanja Savić prolazila kroz užasnu torturu! Muž je godinama tukao!

Folk zvezda preživljava pravu dramu nakon što je supruga Dušana Jovančevića prijavila za otmicu dece! Tanja Savić prolazila kroz užasnu torturu! Muž je godinama tukao!

Tanja Savić prolazila kroz užasnu torturu! Muž je godinama tukao! Screenshoot/InstagramIako godinama njen brak ne funkcioniše kako treba, kako "Alo!" saznaje, jedna od nekada najuspešnijih zvezda „Granda“ ćutala je i zbog dece trpela poniženja, ali i fizičke napade.

Kako kaže izvor "Alo!" blizak folkerki, Tanja je nekoliko puta imala svađe sa suprugom koje su se završile batinama.

- Tanja sigurno nikada neće glasno izgovoriti da je bila prava žrtva supruga u svakom smislu te reči. Zbog njega je zapostavila karijeru u trenutku kada je bila najpopularnija. On je bio inicijator selidbe u Australiju, a od tog trenutka počinje prava drama u njihovim životima - kaže izvor.

- Dušan je Tanji određivao kako da se ponaša, gde može da nastupa, zbog njega je čak došla u sukob sa svojom porodicom. U jednom trenutku, majka i otac su se odrekli Tanje i nisu želeli da komuniciraju s njom. Znali su da je njen suprug nasilan, a kada su u medijima to nekoliko puta glasno rekli, došlo je do razdora u porodici - kaže izvor.

S druge strane, Savićeva nikada nije želela da govori o Dušanovom nasilničkom ponašanju jer je znala da će joj se svetiti preko dece.


 
- Jovančević je imao probleme s narkoticima, čak se i lečio u jednoj privatnoj klinici u Beogradu. Tanja je sve to uspešno krila od porodice, ali i medija. Kada bi se posvađali, znao je da bude agresivan prema njoj, iako ona to nikada nije želela da prizna, a sve zbog dece - otkriva naš izvor.


S druge strane, pevačica je u jednoj emisiji otkrila da pati zbog toga što su joj deca u Australiji, a kada je imala priliku da se čuje s njima, bila su hladna prema njoj. Kako tvrdi, razlog je njen muž Dušan.

- Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti s decom, ali to nije ispunjeno. Deci čini veliko zlo! Vidim koliko sam im ja potrebna. Ne mogu da kažu ono što misle, uvek je tu neko ko sluša, teško mi pada što ne mogu da se čujem s njima. Sada su u uzrastu u kojem mogu biti podložni manipulaciji - rekla je Tanja Savić i dodala da se tokom jučerašnjeg dana ipak čula sa decom.


- Srce mi je na mestu jer sam se čula s njima, vidim da se ustežu, ne smeju da se osmehnu, jer ko zna šta taj otac priča o meni. Ne smem mnogo da otkrivam, sudski postupak je pokrenut. Donosila sam novac u kuću, plaćala sam stan jer nije želeo da bilo šta kupimo u Srbiji - ispričala je Savićeva.Tanjina majka: Da se nije udala, imala bi karijeru!

Živana, majka Tanje Savić, bila je kivna na ćerku od trenutka kada je stupila u brak s Dušanom. Ona je tada govorila da je Tanja zapostavila porodicu, da se retko čuju, a u jednom trenutku je ispričala da je najveća greška njene ćerke to što se udala jer joj je zbog toga propala karijera. 

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Alo.rs

Povezane vesti:


>