Lepota

Ljubav

Pečatirenje trepavica! Nije vam potrebna posebna maskara!

Da li ste čuli za pečatirenje trepavica? Trik od koga će vam oči izgledati savršeno krupnije, istaknutije i zanosno! Nije vam potrebna posebna maskara već ona koju već imate u svom neseseru!

Pečatirenje trepavica! Nije vam potrebna posebna maskara! Screenshoot/Instagram
Veoma jednostavna tehika koja daje "woow" efekat za samo nekoliko sekundi!

Glavni posao maskare je da vaše trepavice učini gušćima i dužima. A, ako vašu maskaru koristite na normalan način, to je rezultat koji biste i trebali dobiti. Ali, šta ako vam kažemo da postoji način da vaše trepavice izgledaju još gušće i punije, a što pomaže vašim očima da izgledaju još veće?

 

Da, takva tehnika postoji i zove se pečatiranje trepavica. Ona je veoma jednostvana za savladati i potrebno vam je svega nekoliko dodatnih sekundi. Evo i kako.

Pre svega, uvijete trepavice. Ovaj jednostavni korak vašim će očima pomoći da odmah izgledaju veće i otvorenije.
 

Neprijatan miris ispod pazuha! Domaći dezodorans! (RECEPT)


Nakon toga, nanesite maskaru na gornje i donje trepavice, kao i obično. U ovom delu na red dolazi pečatiranje: četkicu maskare lagano pritisnite na koren gronjih trepavica, na spoljašnjem uglu. Pritisnite jednom i izvucite maskaru preko trepavica.

 

Pečatiranje ponovite još jednom, ali ovaj put na centralnom delu gornjih trepavica, te završite sa pečatiranjem na unutrašnjem uglu. Ukoliko je potrebno, navedene korake ponovite još jednom do dva puta.


Za pečatiranje vam nije potrebna neka posebna maskara već ona koju već imate i koristite!

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Minimagazin

Povezane vesti:


>