Style

Ljubav & Sex

Šta svakoj ženi donosi Venera u Raku do 6. septembra 2020. godine!

Horoskop za nežne ljubavi, tople emocije i neostvarene želje... Šta svakoj ženi donosi Venera u Raku do 6. septembra 2020. godine! Prepustimo se emocijama i željama srca...

Šta svakoj ženi donosi Venera u Raku do 6. septembra 2020. godine! Svet PlusVenera od 7.8 ulazi u znak Raka!!! Nakon dužeg prolaska kroz Blizance, odakle je krenula u retrogradni hod i četiri prethodna meseca išla kroz ovaj, za nju, previše intelektualan i racionalan znak, od 7.8 do 6.9 ona će prolaziti kroz ženski, plodni, emotivni i osetljivi znak Raka.

Za Veneru je znak Raka mnogo bolja pozicija, jer je njoj kao vladarki ljubavi i predstavnici devojaka, zadovoljstva i uživanja, mnogo je srodniji ženski, vodeni i emotivni znak, nego vazdušni, muški intelektualni kojim je išla od aprila, pa nam nije teško ni da se setimo na šta je, na generalnom nivou energija koju nosi simbol Venere bila fokusirana. Dosta analize, dualnosti i misli su sigurno opteretile mnoge emotivne veze, a sve ono što je lagano a što povezujemo sa principom zadovoljstva i uživanja bilo je racionalizovano u najboljem smislu.


Dosta smo svi bili na globalnom planu okrenuti drugim stvarima, brigama i intelektualnim analizama, više nego onome što nam je zapravo u teškim trenucima i najpotrebnije – emotivnoj podršci i ljubavi. Kao da je Venerin prolazak kroz ovaj znak pogodovao i dodatno dolivao ulje na vatru kriznoj situaciji u kojoj smo se nalazali od ranog proleća. A moguće je da je celoj ozbiljnosti doprineo upravo prolazak Venere kroz znak Blizanaca, jer nedostatak empatije, bliskosti i onoga što nam je vrlo bitno – kontakta sa drugima, moguće je da donese posledice na dugoročnom nivou u podsvesnom i emotivnom delu našeg bića.

 

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!


Da, od petka se sve menja. Rak je znak koji vlada četvrtom kućom u Zodijaku, a koja se odnosi na porodicu, dom i sve ono što nam je najbliskije – majku, dušu, naše najbliže. Venerin ulazak u ovaj znak će nas sve napraviti osetljivijim, emotivnijim i toplijim. Venera u Raku je simbol plodnosti, žene koja je posvećena deci, porodici i porodičnom okupljanju. Ona voli da su svi ukućani srećni, zadovoljni i siti.

Kome kod da je Venera postavljena u znaku Raka teži upravo ovome. Da ima svoj dom, kućicu u prirodi, blizu jezera, sa dosta cveća i šarenih boja. Teži uvek lepoj kuhinji, u kojoj se nalaze knjige i sveske sa mnogobrojnim, starim receptima, čuvanih od baka i starih tetaka koje su uvek imale jedan cilj, da se dobro jede i da niko nikad ne bude gladan. Poznati po čuvanju ne samo recepata nego i anktikviteta, starih tanjira, kredenaca i sve čega još, ove kuhinje imaju miris starine, odišu sećanjima i starim fotografijama.


Ova Venera nosi u sebi prototip Velike Majke, pa i da li imale decu ili ne, uvek su zaštitnički raspoložene prema svima koji su na neki način ugroženi ili slabiji. Venera u Raku je simbol ženskih grudi, prsa, toplog zagrljaja i majčinog krila u kojem smo kao deca najlakše zaspali ljuljuškajući se uz nežnu uspavanku.

 

Japanski horoskop za rođene u znaku broja 2!Venera u Raku u muškom horoskopu uvek će tražiti da se ispuni simbolika onoga što je primarno u suštinskoj potrebi ove Venere – da dobije decu od žene, da uvek oseti sigurnost i toplinu doma, kroz ženu kao stuba porodice koja će biti dobra domaćica i koja će moći da mu pruži sve ono što je i njegova majka umela i ono što ga je naučila da je najvažnije - držati porodicu na okupu.

U toku svakog Venerinog prolaska kroz znak Raka, emocije su nestabilne i u stalnim oscilacijama, jer vladar znaka Raka, Mesec, svaka dva dana menja znak, te svaki treći dan možemo očekivati promenu raspoloženja i fokusa ove Venere, u zavisnosti kroz koji znak Mesec na nebu tih dana bude prolazio. Ovog puta Venera idući kroz znak Raka, praviće i dosta napetih aspekata sa planetama koje su na nebu u Jarcu, naročito u drugom delu ovog perioda, od 25.8 kad kreće u opoziciju sa Jupiterom, a zatim i sa Saturnom i Plutonom. Takođe, u napetom aspektu biće i sa Marsom, svojim večitim ljubavnikom, koji se trenutno nalazi u znaku Ovna, te prejaka, vatrena energija muškog dela populacije može da vređa preosetljivu Veneru, devojku i mladu ženu, koja ne može da prati ritam vojnika Marsa, naročito u periodu kad budu u egzaktnom napetom aspektu ( od 3.9 do 5.9 ).


Dok budu na snazi opozicije sa drugim planetama u Jarcu, biće nezadovoljna ( opozicija sa Jupiterom), preterivaće u zahtevima, u brizi, oko materije i starijih članova porodice ( 1. i 2.9 ), plakaće, biće preosetljiva, i verovatno u hormonalnom disbalansu. Sve u zavisnosti od natalne pozicije dve ženske planete, Meseca i Venere, znaće se i kako će se završiti preterana briga, osetljivi naleti tuge i sete, a često i patetičnih izliva zahvalnosti i tetošenja, stajanja u odbranu nemoćnih, životinja i dece, napaćenih žena sveta, izbeglica i bolesnih, a koju ovog puta Mars neće podržati zbog vrlo izraženih vojnih i ratničkih ambicija koje mu nadolaze od kad je ušao u Ovna.

Jedno je sigurno – to devojkama, ženama i majkama i priliči – da su brižne, nežne, plačljive, da su promenljive u raspoloženju, pod uplivom hormona, da vole i ljube, pate i brane sve nemoćne, da kuvaju i hrane, da sade i stvaraju dom, topli kutak na celom svetu koji se jedino može nazvati dom upravo zato jer su ga one stvorile. Radujmo se ovoj velikoj promeni, jer će biti lakše svima, jer je prirodno da žena bude nežna i topla, a muškarac ratnik i borac, jer je prirodno da žene budu osetljive i da ipak budu stub porodice, samo zato što ih nežnost čini snažnim.

 

Kako birate partnera!? Numerologija otkriva vaše tajne!


Viber

Autor: Astrolog Nataša Panić
Izvor: mogujatosama.rs

Povezane vesti:


>