Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Nedeljni horoskop za period od 10. do 16.08.2020. godine! Slobodni Strelčevi – itekako ima prostora za ispaljivanje Amorovih strelica na više strana. Opustite se i dajte malo sebi na volju.  Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus
STRELAC

Hrana

Ono čemu nećete moći da odolite ove sedmice je sve što je slatko – voće, sladoledi, kolači, torte. Bolje je da potrebu za šećerom zadovoljite kroz voćne salate, i sveže voće, to vam je valjda jasno…Kada su druge vrste namirnica u pitanju, imaćete kakvu takvu ranotežu.

Ljubav

Partner je video da od vas trenutno vajde nema i preuzeo celu situaciju oko vašeg odnosa u svoje ruke. Druga strana će vas energetski „dizati“, podsticati, organizovati neke lepe momente opuštencije, a možda će čak i uspeti da vas pokrene i odgura da provedete negde zajedno par dana. Vi ćete se svojski braniti od toga u fazonu „jao, potrošiću previše i novca i vremena, ne mogu sad to“ ali drago vam biće će uspeti da izgura svoje. I videćete, biće vam lepo, opustićete se i uživati. Slobodni Strelčevi – itekako ima prostora za ispaljivanje Amorovih strelica na više strana. Opustite se i dajte malo sebi na volju.

Posao

Prvo da se razumemo – vi nećete lako pobeći iz ove faze u kojoj ostavljate srce na terenu a zauzvrat dobijate mrvice. I to je sada jednostavno tako. Ali ne zaboravite – sve ono gde sada „ginete“ vratiće vam stostruko kada za to dođe vreme. Ova je nedelja nešto jednostavnija po vas – lakše se uklapate i dogovarate sa saradnicima, funkcionišete sa manje napora i optimističnije gledate na vreme koje je pred vama. Brže se završavaju sva pitanja koja su vam bitna.

Novac

Sa novcem ne smete da budete lakomisleni i previše opušteni.

Zdravlje

Dobro ste. Gledajte samo da se ne ušinete ili da se ne prehladite.

 

JARAC

Hrana

Primećujete da ste počeli da se gojite i da se sve što pojedete nekako „lepi“ za vas. Ovo je posledica lošeg izbora namirnica, ali i toga što se malo ili ni malo ne krećete. Ne morate jesti manje ili više nego što ste do sada – jedite pametnije, zdravije.

Ljubav

Postoji neki višak energije u vašem odnosu koji bi najbolje bilo izbaciti kroz zajedničke aktivnosti – najpre kod bračnih partnera u sređivanje stambenog prostora. U prevodu – rušite zidove, pomerajte nameštaj i osećaćete se odlično. Toliko ćete posle biti iscrpljeni da će vam ostati samo da se volite. Kod onih u vezama – nađite nešto što ćete da teglite zajedno ili se ne smirujte – lutajte đa tamo đa ovamo i biće vam super. U suštini, ova vam sedmica nije loša. Mnogo lepše i lakše ćete se voleti. Slobodni Jarčevi – nešto kreće da se dešava. I to nešto vam je poprilično zanimljivo. Ne dajte da vam pobegne.

Posao

Koliko god vas je prethodna sedmica blokirala u nekim situacijama, dajući vam otežanje kroz druge ljude i okolnosti – toliko vam ova sada daje šansu da baš uz pomoć drugih lakše i jednostavnije završite, ali i pokrenete mnogo toga.  I dalje će strpljenje, upornost i neodustajanje morati da budu na prvom mestu kod vas, ali to je sada tako i neće se promeniti u skorijem periodu. Izgledaće vam da koliko god da uložite sebe dobijate premalo zauzvrat, ali verujte – sve će se ovo vremenom izjednačiti i poboljšati.

Novac

Biće ovo jedna korektna sedmica po pitanjima finansija.

Zdravlje

Bilo koje hronične zdravstvene probleme sada treba držati pod kontrolom.

 

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

 

VODOLIJA

Hrana

Ješćete zato što ste nervozni, ješćete zato što ste srećni, ješćete zato što ste nesigurni. U prevodu – koristićete svaku situaciju i svako svoje raspoloženje da se natovarite hranom. Jedino što je dobro jeste da ste vrlo aktivni i da se trošite, pa nećete morati da kupujete novu garderobu

Ljubav

Šok pa mirno, mirno, mirno…..pa opet šok. Kad biste vi znali šta ćete sledeće uraditi, to bi bilo baš odlično. Al ne znate. U jednom trenutku ste kao leptirić a u drugom izvrćete svet naglavačke i partnera dovodite do ivice živaca. Ko mu je kriv, sam je birao. Zato sad neka se snalazi kako zna i ume. U prevodu – odlična sedmica, pa burna, pa odlična, pa burna – i tako redom. Sve u svemu, neće vam biti tako loše….sem tih šokova, ali do sada bi druga strana trebala da je naviknuta na to. Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim sada ima šanse da preraste i u ozbiljnija dešavanja. Ili makar strastvenija.

Posao

Onima oko vas delujete kao da sve obavljate sa lakoćom, brzo i precizno. Samo vi znate koliko je energije uloženo u sve to i koliko vas iscrpljuje. Ali ne date se – gurate i dalje ne pokazujući nikakvu nameru da stanete. Ima u ovoj nedelji prostora za nove dogovore, za nove saradnike i naravno – nove obaveze. Nije vam dovoljno ono što ste imali do sada? Očigledno nije, jer ne biste grabili da uzmete još i još. Iako je i iza vas i ispred vas težak period, budite ubeđeni – sav će vam se ovaj trud stostruko vratiti.

Novac

Nešto više priliva u ovoj nedelji, nešto bolje baratanje novcem.

Zdravlje

Kada biste samo mogli da se naspavate i odmorite kao čovek – sve bi vam lakše bilo.

 

RIBE

Hrana

Ribe će dati malo sebi na volju kada je hrana u pitanju ove nedelje. Problem je u tome što to neće biti „malo“, već malo više….ali šta sad. Bitno je da vi uživate i čistite sve sa tanjira. I naravno – da se dobro osećate.

Ljubav

Jeeej – Venera je u vašem polju ljubavi i vama srodnom znaku Raka. Jeeeej još jednom – Merkur koji vlada vašim partnerstvima izašao je iz nekih grdnih i teških aspekata. Da li to znači da je sada sve savršeno? Čujte, zar ste sumnjali – naravno da ne znači. Ali, mnogo je, mnogo, moglo bi se reći – neuporedivo bolje. Uklapate se sasvim solidno. Volite se, i više nego solidno. Za sada neka vam to bude dosta. Slobodne Ribe – sad bi stvarno bilo fino da se opustite i da tu ljubav koja vam je na dohvat ruke prigrlite. Idu neki lepi momenti, idu neki fini ljudi  i zanimljiva dešavanja ka vama.

Posao

Malo stresa i nervoze početkom nedelje, čisto da vam ne bude dosadno. Da uključite sebe na maksimum i izborite se sa nekim papirološkim problemima i napornim saradnicima. Da se dogovorite iako će u početku izgledati kao da je dogovor nemoguć. Ostatak nedelje je dobar, uglavnom će sve funkcionisati bez većih opterećenja, redovno stanje. Ponudiće vam neke osobe saradnju ili dogovor ili vam možda dati poslovnu ideju. Vredi pozabaviti se ovim i razmisliti kako biste ovo mogli iskoristiti za sebe.

Novac

Novca ima, ali odlazi. Pa dobro, neka ode na lepe stvari i dešavanja.

Zdravlje

Starije Ribe mogu imati problem sa cirkulacijom, krvnim sudovima, pritiskom.

 

Namirnice uz koje ćete moći zauvek da ostavite cigarete!


Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>