Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Nedeljni horoskop za period od 10. do 16.08.2020. godine! Kod Ovna nedelja u kojoj sve ono što se vezuje za partnerstvo u kojem sve, „leže“ na svoje mesto lakše, bez pritiska, bez tenzije, bez stresa... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka!

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak! Svet Plus
OVAN

Hrana

Ulazite u nedelju koja sa sobom donosi prenaglašenu potrebu za svim životnim zadovoljstvima, pa i za hranom. Kao da će vam se sve „dizne“ otvoriti – svaki zalogaj će biti posebno ukusan, sladak. Kad smo već kod slatkog – pokušajte da sa istim ne preterate.

Ljubav

Predah nedelja. Nedelja u kojoj sve ono što se vezuje za partnerstvo u kojem ste, „leže“ na svoje mesto lakše, bez pritiska, bez tenzije, bez stresa. Dogovori idu glatko, atmosfera je dobra – bilo da planirate negde da skitate, bilo da nameravate da se bakćete stambenim prostorom, bilo da nemate nameru ništa od ovoga nego samo da budete zajedno. Strast i emocija se lako povezuju, lako pokazuju i pružaju. Slobodni Ovnovi – suprotni pol se izuzetno interesuje za vas, a ni vi niste ni malo ravnodušni. Lako će pokretati zanimljiva poznanstva najpre oni koji su sa prošlošću završili. Ako niste – novo i staro se meša.

Posao

Koliko god da imate snage i entuzijazma sada – ne možete se u potpunosti prebaciti na nešto novo, ako sa starim niste završili. A niste. Kada kažem „staro“ mislim na stare obaveze, stare modele i načine funkcionisanja, vaše stare poslovne modele i „boljke“. Prošlost vas sada žestoko vuče i morate prvo svoje vreme i energiju posvetiti njoj, da biste mogli da se upustite u nove poslovne avanture. Ova sedmica donosi povremeno zatezanje i pritisak na vas, ali dobro se držite. Gurate, vrlo uporno napred.

Novac

Nije loše, nije loše.

Zdravlje

I u zdravstvenom segmentu je vidljivo poboljšanje. Manji problemi hroničnim bolesnicima. 

BIK

Hrana

Mesec u vašem znaku početkom nedelje – Bikovi ne znaju šta je dosta ni u kakvoj vrsti uživanja, pa ni u hrani. Kad stanete na vagu krajem ovog perioda, onda ćete kukati….Krećite se više, šetajte – ali ne u onoj varijanti – prošetao sam do poslastičarnice, sad malo da odmorim uz kolač I sladoled….

Ljubav

Generalno gledano – osećate se dobro. Baš baš dobro, skoro savršeno? Pa… nećemo preterivati, ostaćemo samo na ovome – dobro ste. I vaš partner je dobro. Doduše, retko ste mi „dobro“ zajedno, nekako ste više svako za sebe. Ali, nema tenzije, nema rasprave, nema nervoze. Funkcionišete, uklapate se. Polako se između vas dvoje pokreću teme koje ste preskakali ili o kojima ste ćutali. I to je sada dobro. Slobodni Bikovi – ima nekih zanimljivih dešavanja u ovoj sedmici. Vi ste češće u pokretu, ali češće se i odlučujete za poneki flertić, muvanje, kuckanje. Sve je to zanimljivo i jako vam prija u ovoj sedmici.

Posao

Kad biste vi znali šta je vašim nadređenima u glavi i šta će sledeće smisliti i „istovariti“ na vas – baš bi vam bilo lakše. Al, to se neće dogoditi – da znate. Moraćete i dalje da trpite da vam šefovi skaču po živcima, ali realno gledano – niko na vama to neće videti. Jer, trenutno ste pod izuzetno dobrom energijom, u poslovnim okolnostima i dešavanjima plivate kao riba u vodi i super se snalazite. Moraćete samo da budete jako prilagodljivi kada su planovi u pitanju, jer će se okolnosti menjati na dnevnoj bazi.

Novac

Trošak za kuću ili ukućane početkom nedelje će vam na kratko pobrkati finansijske planove.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Budite fizički aktivni, to će vam jako prijati.

 

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Nedeljni horoskop 10.-16.08.2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

BLIZANCI

Hrana

Češći problemi sa varenjem i stomačnim delom donose Blizancima potrebu da vrlo vode računa o namirnicama koje unose u ovoj nedelji. Laki, a česti obroci, a slatkiše i masti životinjskog porekla smanjite na najmanju moguću meru.

Ljubav

Kako je bilo – sad je odlično. Vaša energija sada je potpuno drugačija nego u dužem vremenskom periodu unazad, počeli ste ozbiljno da se „dižete“, vaš prirodni optimizam vam se vratio i više nema nemogućih stvari za vas. Partner vas ne prati na isti način, ali vas makar više ne sapliće – tako da je vaš odnos sada prilično stabilan. Vi donosite dobru energiju, druga strana daje stabilnost koliko je to u njenoj moći. Slobodni Blizanci – svet novih emotivnih mogućnosti otvorio se pred vama. Nove ljubavne prilike hrle ka vama, mada se usput provlači i neka stara emotivna priča. Batalite staro, šta će vam.

Posao

Neuporedivo povoljnije poslovne okolnosti su oko vas. I vi svakako imate nameru da ih iskoristite. Ovo je odličan period da se pokrenete i krenete ka rešavanju svih situacija koje su do sada bile zablokirane ili vas opterećivale. Nedelja je savršena za dogovore, za administrativna i papirološka pitanja, za kraća poslovna putovanja i ostvarivanje novih kontakata sa osobama koje imaju potencijal da vam postanu poslovno bitne. Ne časite časa, koristite ovu lepu energiju jer neće trajati večno.

Novac

Poboljšanje na polju finansija.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Stariji neka obrate pažnju na pritisak, krvne sudove i cirkulaciju.

 

Badem: Lečenje akni, smanjenje holesterola, oporavak posle porođaja!RAK

Hrana

Ovo je nedelja kada će vam oči biti gladne, a želudac premali da primi u sebe sve ono što biste vi sada smazali „očas posla“. Kada navalite na slatkiše i sladolede, nećete znati šta je dosta. Veneru u svom znaku koristite za ljubav, a ne za prejedanje.

Ljubav

Venera u vašem polju ličnosti ozbiljno je počela da radi svoj posao – da ulepša, umekša, oplemeni i vas i emotivne odnose u kojima ste – i tokom ove nedelje će ova njena obaveza biti maltene pa besprekorno obavljena. Zaista je malo situacija koje u ovom periodu mogu dovesti do problema i tenzije u partnerstvima, tako da će se one i inače stabilne veze dodatno popraviti, a one nestabilne – krenuti put oporavka. Slobodni Rakovi – ljubav koja vam se lagano prikradala iza leđa, sada je tu u punom sjaju. Ništa vas ne sprečava da je uzmete jer sada sve jeste na vašoj strani. Zagnjurite se u emocije.

Posao

Ne mogu da kažem da vam je poslovna situacija savršena, ali realno gledano – i nije toliko loša. Venera vam sada ne pomaže samo po pitanjima ljubavi, ne – ona donosi i nove, srećne okolnosti u vaš život koje itekako možete poslovno upotrebiti. Imate sreću koja vam u ovoj nedelji neštedimice deli svoje darove, imate podršku, imate prijatelje koji vas guraju – vaše je sada samo da ozbiljno prionete na posao i iskoristite sve ono što vam se nudi. Uživajte, ali i za pojas zadenite. U prevodu – radite, isplatiće vam se.

Novac

I pored poboljšanja i bolje energije i kod vas – taj finansijski segment je na klackalici.

Zdravlje

Prošetajte do ginekologa ako ste dama Rak – imate priliku da neku sitnu problematiku brzo rešite.

 

Laka dijeta asa banana! Jedna banana svakog jutra istopiće kilograme!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>