Zadruga

Parovi

Osman Karić prozvao Miljanu Kulić: San svakog praseta je da postane svinja!

Gosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić. Osman Karić prozvao Miljanu Kulić! San svakog praseta je da preživi i postane svinja. 

Osman Karić prozvao Miljanu Kulić: San svakog praseta je da postane svinja! ScreenshootGosti u sinoćnoj emisiji "Narod pita" bili su bivši učesnici "Zadruge 3", Miljana Kulić, Ermina Pašović i Mirko Gavrić.

U toku emisije Osman Karić prozvao je Miljanu Kulić na društvenoj mreži Instagram.

 

Brendon više ne liči na sebe! Ima potpuno novo lice! - San svakog praseta je da preživi i postane svinja. Čestitam Miljana, tebi se san ostvario - glasila je jedna od Osmanovih rima na račun Kulićeve.


-Miljana jesi li to ti ili mi se vepar odvezao?!


- Na osnovu fizičkog izgleda čovek proziva. Karića je očigledno mama vaspitavala, divna žena, ove stihove može da poruči Marini (misleći na Kristinu), videla sam na šta liči. Mogu da mu budem unuka. Meni ne priliči da se raspravljam sa matorom drtinom. Mogla bih da nastavim sa rimama, neka uđe u "Zadrugu 4", nek mi kaže sve u oči. Osman je džukela matora, koja izlazi na ulicu da jaše k*čke! - rekla je Miljana.


Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta. 


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>