Zadruga

Parovi

Kristijan i Stanija uveliko ratuju! Da li si bila trudna na Farmi 6?

Gde si Kiki, banditu stari? - rekla mu je na početku, pa ga pitala da li je zbog nje promenio broj telefona. Kristijan i Stanija uveliko ratuju! Da li si bila trudna na Farmi 6? Prepucavanje u emisiji završeno Stanijinim ćutanjem. Nije imala odgovor na postavljeno pitanje...

Kristijan i Stanija uveliko ratuju! Da li si bila trudna na Farmi 6? Screenshoot/YoutubeKristijan Glubović bio je gost u emisiji "Amnezija" kod Bore Santane, kao budući učesnik Zadruge 4. Komentarisao je ljubavna iskustva u rijalitijima, pa se dotakao Farme 6, u kojoj je imao veoma prisan odnos sa Stanijom Dobrojević.

- Ja jesam preterao u Farmi 6 i ne stidim se, ali se kajem, jer sam povredio svoju suprugu. Jednu čestitu ženu sam doveo u situaciju da plače, da se stidi zbog mene i javno joj se izvinjavam, iako sam joj se hiljadu puta izvinio lično. To je bio šoubiznis, ja sam vozio 5 devojaka koje su se zaljubile u mene, iako je izgledalo kao cici-mici - rekao je Kristijan.

Takođe, na pitanje da li ima neke privilegije oko ulaska u četvrtu sezonu rijalitija Zadruga, Golubović je otkrio da nema.

U emisiju se uključila i Stanija, koja je onako dobro "izribala" Kristijana, pa je došlo do prepirke.

- Gde si Kiki, banditu stari? - rekla mu je na početku, pa ga pitala da li je zbog nje promenio broj telefona.

- Koji broj telefona? Ja imam jedan broj telefona, od kad sam izašao iz zatvora, imam novi broj - odgovorio je Kristijan.

- Okej, drugo pitanje, zašto si obrisao sve poruke koje si mi pisao? - nastavila je da ga ispituje Stanija.

- Nikada u životu nisam slao, ja nikada nisam ni obrisao poruke, ne znam odakle ti to - ostao je Golubović pri svojim tvrdnjama.


- Okej, imam snimljene poruke pre nego što su obrisane. Zna Kristijan kad je to bilo, to je bilo posle Farme 6, a ovo je bilo znaš već kad - ubacila se Stanija.

 

Kristijan Golubović otkrio: Stanija se i dalje loži na mene! (VIDEO +18)

- Ma, ona je isekla ono što joj treba, Ivana je sedela pored mene, mi smo pričali, ja sam došao iz Kraljeva za Beograd, direktno da se nađemo. Dodaćemo samo ko je u koga bio zaljubljen u Farmi - odbrusio je Golubović.

- Nisam bila zaljubljena! Ako uđem, neće biti dobro, nećeš manipulisati. Slušam šta pričaš i stvarno ne verujem! Ispada da su sve bile u tebe zaljbuljene! Dobro, Kristijane! Ideš onda na poligraf zbog poruka i ovoga, a posle se promenio i broj - uzvratila je Stanija.

 Stanija, istripovala si da si najlepša žena ovog sveta! Ja nisam imao emociju prema tebi! Tebi je posao da lupetaš, ali ću te vratiti na mesto kad se opet budemo videli - nastavio je Golubović.
- Seo si mi na grbaču od kad si izašao iz zatvora, ima Zadruge, trajaće mesecima, pa ćemo tamo - dodala je Dobrojevićeva.

- Samo ću te pitati, da li si bila trudna na Farmi 6? - provocirao je Kristijan sa osmehom, na šta je Stanija ostala nema.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>