Style

Ljubav

Japanski horoskop za rođene u znaku broja 2!

Izvanredno ali i oprez za vas! Japanski horoskop za rođene u znaku broja 2! Saznajte šta vas čeka, prema japanskom horoskopu, na polju ljubavi, zdravlja, posla...

Japanski horoskop za rođene u znaku broja 2! Svet Plus



Horokop za broj 2 - ZEMLJA, ljude rođene u godinama: 1944, 1953, 1962, 1971, 1980, 1989, 1998, 2007. i 2016. godine.

Osobe rođene u znaku broja 2 su ZEMLJA treba da budu oprezne ovog leta jer uz uspeh predstoji i period naglih promena. Ovog leta ćete sigurno nešto promeniti: posao, stan, brak, školu...

Osobe Broja 2 najbolje se slažu sa ljudima rođenim u znaku broja 9, 7, 6, 8 i 5. 

Avgust je odličan mesec za vas i to posle niza dobrih meseci. Vaša životna i profesionalna sreća je na vrhuncu. Ne opuštajte se! Kad ima sreće ima i zavisti, pa vas neko može ugroziti.

Imate dovoljno novca, pa je i to dobar razlog da ulažete u budućnost. Imaćete mnogo prilika i susreta, sve vam samo dolazi. Zbog zamora pojaviće se neka stara bolest.

Posao:

Ovo je odlična godina za poslove, jer ćete postići rezultate na svim poljima. Uspeh će biti prepoznat, a nagrade za vaš rad biće predate. Doživećete i javna priznanja. Dobijaćete i novčane nagrade, povišenje plate, unapređenje. Međutim, ako niste dobro radili ova godina će to pokazati!


Zdravlje:

Mnogo okupljanja i proslava, mnogo stresa, depresija - sve to izbegavajte i biće ovo dobra godina. Podložni ste bolestima "iznad ramena". Neko će se u porodici razboleti.

 

Numerologija: Da li ste rođeni parnog ili neparnog datuma? Nije svejedno!






Ljubav:

Ko godinama nije mogao da nađe partnera sada će upozanti osobu svojih snova. Kada je nađete - ne oklevajte! Brzo donesite odluku jer ćete sa ovom osobom provesti život. Oni koji su u braku predstoje im promene.


Stanovanje:

Ovo nije trenutak da menjate mesto života i ulažete u nekretnine, gradite, prodajete, kupujete stan ili kuću.

Dobri pravci:

Idite na jugositok gde ćete upoznati mnogo ljudi koji će vam značiti u budućnosti i biti zapaženi, ali i severozapad gde ćete imati dobre poslovne rezultate. Loši pravci su istok i zapad.


Osobine BROJA 2
Ova zvezda je u znaku zemlje i upija sunčevu svetlost, rađa, daruje mngoo ljudima oko sebe. Broj 2 je stabilna ličnost, tokom života ima poteškoća, ali ih prevazilazi. Uživa ugled, ali nikada ne postaje lider. Nasleđuje i produžava poslove i zadatke.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Magazin Novosti

Povezane vesti:


>