Ljubav

Style

Ovan, Vodolija, Ribe: Za njih će avgust mesec biti pun strasti!

Ovan, Vodolija, Ribe! Za njih će avgust mesec biti pun strasti i romanse... Kupidon je pripremio luk i strelu i spreman je da je odapne baš u pravcu ova 3 horoskopska znaka.

Ovan, Vodolija, Ribe: Za njih će avgust mesec biti pun strasti! Svet Plus



Vreli avgust donosi i vrele strasti. Kupidon je pripremio luk i strelu i spreman je da je odapne baš u pravcu ova 3 horoskopska znaka.

Ako ste rođeni u nekom od horoskopskih znakova sa naše liste, očekujte da će vas romansa preplaviti u avgustu.


Ovan: flertujete više nego ikad ranije

Sa Suncem, Marsom i Venerom u vašoj petoj kući romantike, harizme i strasti, većinu meseca bićete harizmatičniji nego ikad ranije.

Ali jednom kada se planete presele u vašu šestu kuću zaredom, tokom sezone Device, imaćete brojne mogućnosti za svakodnevnu ljubav.

Da li idete u teretanu? Budite pripremljeni jer nikad ne znate koga ćete upoznati!

 

Lažna slika lepote?! Šta sve šminka može da uradi? (VIDEO)








Vodolija: osećate se romantičnije nego inače


Uprkos svojoj reputaciji previše nezavisnog partnera, najviše želite da budete voljeni. Zato se ne ponašajte kao da ne živite za komplimente i pažnju, jer to nije istina.

Sa Suncem, Venerom i Marsom u vašoj sedmoj kući partnerstava i međuljudskih odnosa, bićete raspoloženi da provodite puno vremena sa svojim najmilijima.

Da li ste sami? Nema problema! Kada planete dođu do vaše osme kuće seksa tokom sezone Device, znaćete tačno kako da iskoristite ovu energiju.





Ribe: svakodnevno osećate ljubav


Sezona Lava aktivira vašu odgovornu šestu kuću u svakodnevnoj rutini. Sa Suncem, Venerom i Marsom u šestoj kući videćete šansu za romantiku na mestima koja najmanje očekujete.

Kupidove strelice ciljaju prilično uobičajena mesta poput teretane, posla, pa čak i lekarske ordinacije. I stvari će biti sve bolje i bolje.

Kada planete uđu u vašu sedmu kuću veza i odnosa, tokom sezone Device već ćete imati voljenu osobu pored vas.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Pink

Povezane vesti:


>