Style

Ljubav

Horoskop: Vreme strasti i svađa! Merkur u znaku Lava od 5. avgusta!

Vreme strasti i svađa! od 5. avgusta 2020. godine. Horoskop za tranzitni Merkur u znaku Lavu, najavljuje plimu strasti ali i navalu konfliktne energije. U astrologiji ova planeta predstavlja komunikaciju, unutrašnji dijalog i povećava težinu izgovorenih reči.

Horoskop: Vreme strasti i svađa! Merkur u znaku Lava od 5. avgusta! Svet Plus



Naše misli, konverzacija i planovi počinju mnogo brže da se ostvaruju kada Merkur u direktnom hodu pređe u znak Lava, 5. avgusta 2020. godine, piše Lovesensa.

U astrologiji ova planeta predstavlja komunikaciju, unutrašnji dijalog i povećava težinu izgovorenih reči. Ova planeta se brzo kreće, pa je tako do nedavno bila u znaku Raka i donela period u kojem smo se značajno bavili emocijama, emotivnim odnosima, porodicom i ljubavi.

Kada je Merkur u Lavu, očekuju nas osvešćenost, želja za ostvarenjem ambicija, jasne reči, planovi i dogovori. Međutim, mogući su sukobi, jer nas Merkur u ovom vatrenom znaku podstiče da kažemo ono što ranije nismo smeli, daje nam hrabrost da govorimo istinu, ali i sebe i druge direktno sa njom uočimo.

To može doneti trenutne posledice ili neslaganja, ali i rasterećenje i osećaj slobode. Koliko god istina ponekad bila surova, mnogo je blaže kada ispliva ranije, nego kada laž i obmana rastu skriveni "ispod tepiha zabluda".

 

Mesečna numerologija za avgust 2020. godine!







Istovremeno sa energijom Merkura u Lavu osetićemo i uticaj punog Meseca u Vodoliji, kao i aspekte Urana i Saturna. Spoj ovih planeta znači samo jedno - drastične promene kojih odmah postajemo svesni.


Merkur u Lavu donosi šansu da izrazite sebe, pokažete najbolje i iskoristite velike mogućnosti koje vam se nude. Moguće je da na početku nećete shvatati iz kojeg razloga vam se nešto govori ili dešava, ali samo budite pažljivi i fokusirani i naučite nove lekcije.

Očekuju nas i mali izazovi. Merkur pokazuje koje sfere svog života moramo da energetski očistimo i kojih stvari treba da se oslobodimo.

Ipak, sve će biti mnogo lakše zbog prisustva Lava koji čini da imate više samopouzdanja, samosvesti, strasti i budete direktni.

Iako ćemo možda osetiti nesigurnosti dok je Merkur u Lavu, na kraju ćemo biti oslobođeni kada prođemo kroz mnoge lekcije. Sjajna stvar Merkura u Lavu je ta što on ne cenzuriše sebe u komunikaciji, što znači da ni mi nećemo.

Ovaj tranzit pomaže da budemo hrabri i najbolje izrazimo svoje misli u važnim razgovorima, što se pozitivno može odraziti na polje karijere.

Merkur u Lavu uliva samopouzdanje, životnu draž, razigranost i pomalo drame.

Zanimljiv aspekt koji treba napomenuti je da se, dok se Merkur kreće kroz Lava, Venera (planeta ljubavi) seli u znak Raka. To znači da ćemo imati Merkur koji je spreman da nam samouvereno govori iz srca, dok je Venera napokon pronašla neke odgovore na prilično velika pitanja u svojoj post-retrogradnoj fazi.

Kada se nađu zajedno, Venera i Merkur nam pomažu da izrazimo ono što želimo. Bižemo znatno iskreniji i prema sebi, što će nam pomoći da bolje razumemo svoja osećanja.

Dakle, ovaj tranzit govori o tome da u potpunosti aktiviramo našu moć, znajući da jedini način da dobijemo život kakav želimo jeste svest o tome da takav život zaista i zaslužujemo.

Merkur izlazi iz znaka Lava u noći između 20. i 21. avgusta 2020. godine.

 

Mesečni ljubavni horoskop za avgust 2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Riba!


Viber

Autor: O.J
Izvor: Lepa i srećna

Povezane vesti:


>