Svet

Region

Romantične serije koje ne bi trebalo da propustite! (VIDEO)

Obzirom da su nam smanjene mogućnosti za druženje i izlaske, pravo je vreme da se posvetite romantici ispred svog tv-a! Romantične serije koje ne bi trebalo da propustite! 

Romantične serije koje ne bi trebalo da propustite! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Modern Love

Inspirisana čuvenom kolumnom New York Timesa, snimljena je istoimena serija koja donosi niz romantičnih ljubavnih priča i impresivnu glumačku ekipu koju čine Anne Hathaway, Tinom Fey, Andy Garciom i Dev Patelom. 

S obzirom na to da kolumna Modern Love funkcioniše tako što čitaoci šalju svoje priče, a svake sedmice objavljuje se po jedna koja upotpunjuje sliku intrigantne i neobične dejting scene u kojoj danas učestvujemo, u seriji je ekranizovano osam zanimljivih iskustva u kojima se protagonisti zaljubljuju, vole, pate i odlaze kod psihijatra po savet. Mada se kreatorima zamera to što glavne uloge tumače bogati belci, reč je o veoma romantičnoj seriji koju vredi pogledati.


 



This is us

Ako niste do sada, obavezno pogledajte ovu seriju čija je 4. sezona startovala 24. septembra. Reč je o inteligentnoj, savremenoj kombinaciji drame i komedije koja će promeniti vaše svakodnevne pretpostavke o ljudima za koje mislite da ih poznajete. S Mandy Moore, Milom Ventimigliom i Sterlingom K. Brownom u glavnim ulogama, ova neobično iskrena i provokativna serija prati jedinstvenu grupu ljudi. Kako se njihovi putovi susreću i njihove životne priče isprepleću na čudne načine, otkrivamo da nekolicina njih ima rođendan istog datuma i još mnogo toga neočekivanog.


 


Lovesick

Romantična komedija u britanskoj produkciji spada u serije koje ćete želeti da pogledate u jednom dahu. Do sada su snimljene tri sezone, a zaplet počinje kada glavni lik Dylan saznaje da je oboleo od polno prenosive bolesti o čemu mora da obavesti bivšu devojku kako bi je upozorio na eventualne rizike. Uloga Dylana poverena je Johnnnyju Flynnu, a u seriji igraju i Antonia Thomas, Daniel Ings, Hannah Britland, Joshua McGuire, Richard Thomson… Osim po uzbudljivim zapletima, ova priča će vas oduševiti i po odličnom scenariju i oštroumnim dijalozima njenih aktera.


 


Love


Love je još jedna serija od tri sezone koja je vredna pažnje. Reditelj Judd Apatow sa Paulom Rustom i Lesley Arfin kreirao je zanimljivu TV sagu koja prati nastanak i razvoj ljubavne priče između Mickey i Gusa, koje igraju Gillian Jacobs i Paul Rust. Mickey je pomalo luckasta devojka, mnogima čudna i zavisnik je od seksa dok je Gus potpuna suprotonost – povučen i drag mladić, ali često ispada cicija. Ova pomalo neobična kombinacija urodila je plodom, pa spada u jedan od najzanimljivijih ljubavnih parova televizijskog programa.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/http://injournal.rs/

Povezane vesti:


>