Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Nedeljni horoskop za period od 03. do 09.08.2020. godine! Slobodni Strelčevi, ovo je definitivno vaše vreme za zabavu! Kod Riba se prošlost aktivira! Pogledajte šta to očekuje vaš znak Zodijaka u narednom periodu!

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe! Svet Plus




STRELAC

Hrana

Ono što će vam najviše prijati su salate, bilo voćne, bilo one klasične. U salate od povrća možete dodati malo mladog sira, kiselog mleka, čak ni pasta neće biti na odmet I možda malo barene piletine – dobićete lagane, jednostavne, a hranljive obroke koji će vam itekako prijati.

Ljubav

Nesuglasice i problemi u dogovorima sa partnerom obeležiće početak ove sedmice. No, energija se znatno menja od polovine nedelje i otvara se prostor da vas dvoje funkcionišete na jednostavniji i znatno optimističniji način. Još ukoliko ste u mogućnosti da zajedno odete na odmor ili makar na neko kraće putovanje – pozitivna energija će se dizati još brže i intenzivnije. Slobodni Strelčevi – ovo je definitivno vaše vreme za zabavu, a kroz zabavu mogu doći i zabavne ljubavne aktivnosti. Da li će to biti samo flertovanja, avanturice ili nešto više od toga – pokazaće vreme koje dolazi.

Posao

Budite maksimalno odgovorni i posvećeni svojim obavezama i poslovima pa čak i kada nemate lake okolnosti, već pre bi se moglo reći – spoticanja, ograničavanja i pritisak. Definitivno će vam sedmica započeti na jedan komplikovaniji i teži način, ali upornošću, trudom i nadasve – pozitivnom energijom koja vas nosi – uspećete da rešite i najkompleksnija pitanja. Dobar je period za dogovore sa stranim firmama, za prezentovanje nekih vaših idejnih rešenja i kreativnosti.

Novac

Problem sa finansijama je izražen u prvom delu sedmice.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Nešto više povedite računa o ishrani.



 

JARAC

Hrana

Definitivno ćete imati problema sa stomačnom regijom I varenjem tokom ove nedelje, tako da je potrebno da mnogo ozbiljnije pristupite načinu na koji se hranite. Obavezno više povrća u ishrani, nešto manje žitarica I mlečnih proizvoda. Mesne proizvode smanjite na najmanju meru.

Ljubav

Ni voljena osoba ni vi niste u nekom fenomenalnom raspoloženju početkom ove nedelje i zaista bi bilo fino kada ne biste obostranu nervozu istovarivali jedno na drugo. Ako vidite da po nekim pitanjima ne možete da se dogovorite – nemojte ni potencirati da se to rešava baš sada. Doći će neki drugi momenat kada ćete oboje biti spremniji na kompromis i voljni da pronađete zajedničko rešenje. Pred kraj sedmice ipak dolazi do neke bolje atmosfere kod vas, kao i potrebe da uživate i opustite se zajedno. Slobodni Jarčevi – Venera ulazi u vaše polje partnerstava. Čekamo da „proradi“ i donese vam nešto fino…

Posao

Sve vezano za posao, a posebno za dogovore i za ljude sa kojima sarađujete vas jako opterećuje i koči. Ukoliko stvari ne idu po vašim zamislima, sačekajte malo – ne pritiskajte druge jer sada možda nemaju mogućnosti da vam izađu u susret. Moguće je da će početkom ove sedmice biti pokušaja od strane nekih saradnika da vas uče pameti ili da vam nameću svoje mišljenje – ni ne sumnjam da ćete im brzo pokazati gde im je mesto. Čekaju vas neke važne odluke koje mogu promeniti dosta toga vezano za posao.

Novac

Velike oscilacije po pitanju finansija u ovoj sedmici.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Manji problemi sa stomačnom regijom.

 

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!






 

VODOLIJA

Hrana

Zbog punog Meseca u vašem znaku I polju ličnosti na samom početku ove nedelje – očekujte  velika variranja u apetitu. Ono što vam je potrebno jeste lagana hrana, uglavnom sačinjena od povrća I voća. Svako preterivanje može vam doneti stomačne tegobe.

Ljubav

Nervoza između partnera i vas je naglašena početkom ove sedmice. Odnosi koji su inače stabilni ovo će proći sa manjim oscilacijama, dok u onim drugim koji već neko vreme funkcionišu na mišiće – može doći i do ozbiljnijh „izliva“ besa i negativne energije. No, ovo su uglavnom kratkotrajni momenti nakon kojih će nastupiti tišina i u roku od par dana – nastavljate dalje kao da se ništa nije ni dogodilo. Slobodne Vodolije – postoji šansa da se više osoba trenutno mota oko vas ili pokazuju neku inicijativu prema vama. No, za sada teško da će to dati iole konkretnije rezultate. Budite malo strpljivi.

Posao

Opterećuje vas to što sve ide sporo. Ili što ništa ne ide lako, opušteno. Ne mogu da osporim da imate posla, imate ga – ali sve to ide uz neku težinu koju ili vi nosite ili koju vam nameću drugi. Pogotovo su prvi dani ove nedelje poprilično zahtevni za vas. Sve ono oko čega je potrebno da požurite, usporava se – a sa druge strane – dolaze vam nove i nove obaveze sa kojima ne znate šta ćete i gde ćete ih uglaviti. Na sve ovo – itekako je moguće da u ovoj nedelji dobijete predlog ili makar naznake nove poslovne ponude.

Novac

Kako novac dolazi vi se presabirate gde ga najpre morate proslediti…

Zdravlje

Potrebna vam je fizička aktivnost – a ne praktikujete je nešto posebno. Potreban vam je dobar san – ali on nekako teško dolazi do vas.

 

RIBE

Hrana

Vaš organizam vam skreće pažnju I ukazuje da je potrebno da više obratite pažnje na svoju ishranu. Potrebna vam je jaka hrana, ali ne prazne kalorije  – konzumirajte meso, ribu, mlečne proizvode – najviše sir. Od voća će vam sada najviše koristiti borovnice I kupine.

Ljubav

Postojaće neko nerazumevanje između partnera i vas, neka zategnuta atmosfera u prvom delu ove sedmice….ali sve će to proći isto kao što je i došlo. Merkur izlazi iz vašeg polja ljubavi, ali u njega ulazi Venera – pa će emocije i na dalje igrati glavnu ulogu, taj „lepak“ koji spaja drago vam biće i vas. Iako se ponekad ne razumete i ljutite jedno na drugo – ipak se uvek volite. A ta ljubav pre ili kasnije – ispravi stvari onako kako treba. Slobodne Ribe – moguće je da se neka prošlost aktivira. Vidite šta ćete sa njom. Ja bih na vašem mestu čekala nešto novo, a to novo svakako dolazi i to jako brzo.

Posao

U polje poslovne svakodnevice pored Sunca, u ovoj nedelji ulazi i Merkur tako da je sigurno da će vaš poslovni život biti vrlo aktivan. Doduše, početkom sedmice ćete imati neke manje zastoje, dogovorne, papirološke i administrativne probleme – ali i pored tenzije koje će ovo doneti, rešenje je tu. I vi ćete ga svakako pronaći. Možda ćete shvatiti da na neke osobe i ne možete da se oslonite onoliko koliko ste mislili – ali svaka lekcija, pa i ovog tipa je vredna za vas. Dobra, radna, vrlo aktivna nedelja je pred vama.

Novac

Solidna finansijska situacija.

Zdravlje

Uglavnom u ovoj nedelji dobro, sem ponešto pojačanog stresa.

 

Jednostavne frizure za leto 2020. godine!


Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>