Style

Ljubav & Sex

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop za period od 03. do 09.08.2020. godine! Lavovima se savetuje da ne kunjaju nakon ručka, kod Devica nije vreme za spektakularne promene! Pogledajte šta to očekuje vaš znak Zodijaka u narednom periodu!

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus
LAV 

Hrana

Lavovi mogu imati problem sa varenjem, nadimanjem. Iz tog razloga je potrebno izbaciti obilne obroke, tešku i premasnu hranu. Neka ishrana bude laka I umerena. Savetuje vam se I da budete aktivniji – nemojte kunjati posle ručka već prošetajte.

Ljubav

U ovu sedmicu ulazite sa punim Mesecom u polju partnerstava i istovremeno – kulminacijom pitanja koja postoje u vama a na koje partner ne ume ili neće da vam da odgovore…..ili na koje vi sami sebi ne možete odgovoriti. U ovoj će sedmici neki Lavovi staviti poslednju tačku na svoje partnerstvo…ili će staviti tačku na sve ono što ih je u proteklom periodu opterećivalo. Odgovori će izaći sami i vi ćete znati šta vam je činiti na dalje. U svakom slučaju – ulazite u potpuno novu životnu fazu po pitanju partnerstava – onu u kojoj ćete se dobro osećati. Slobodni Lavovi – ko čeka, dočeka. Dočekaćete i vi, uskoro.

Posao

Nešto vas je zablokiralo, zaustavilo, zakočilo. Da li su to okolnosti, da li su ljudi sa kojima sarađujete, da li su to vaši strahovi i nemogućnost da prevaziđete neke situacije – šta god da je, nije ni važno. Bitno je da iz toga sada, od polovine nedelje izlazite. Kao da vam se vraća stari elan, snaga – ponovo se situacije lako otvaraju pred vama, ponovo ste vi oni stari…..a ponovo će poteći i novac. Ukoliko vas je kočila neka papirologija, dozvole, administrativne zavrzlame – to kreće da se rešava baš u ovoj sedmici.

Novac

Bolje, znatno bolje.

Zdravlje

I mentalno i fizički krećete da se dižete znatnije od polovine nedelje.


 

DEVICA

Hrana

Ove sedmice Device će posebno morati da obrate pažnju na svoju ishranu. Savetuje vam se povrće I “posnija” mesa – ali samo blanširana, kuvana na pari, eventualno grilovana. Izbegavajte mleko I mlečne proizvode, a uvedite više voća u ishranu.

Ljubav

Premor od posla, premor od situacija nad kojima nemate kontrolu, ne baš sjajna komunikacija sa emotivnim partnerom….sve to će jako uticati na Device kojima je više od svega ovih dana potreban odmor i duševni mir. Nakon burnog prvog dela nedelje sledi vam povlačenje – da li u svoje misli, da li u tišinu, da li možda na odmor, daleko od svih….no, to će vam definitivno biti potrebno da biste napunili baterije. Slobodne Device – možda je osoba koja vam se sviđa daleko od vas, možda nemate pravu komunikaciju u ovom periodu…šta god da je – ne padajte, sačekajte malo – ovo će se ubrzo srediti.

Posao

Pun Mesec na samom početku nedelje u polju poslovne svakodnevice i obaveza, kao i neki drugi aspekti koji vas pritiskaju i opterećuju – svakako će dovesti do toga da Device pomisle da jednostavno ne mogu više da funkcionišu u ovakvim okolnostima i na ovakav način. Nije vreme za neke spektakularne promene, a uostalom – nešto teretaće ipak spasti sa vaših leđa u drugom delu nedelje. Za dublje, konkretnije promene ostavite neki drugi period kada stvari budu jasnije.

Novac

Postoji šansa da vam neko u ovoj nedelji vrati novac koji je pozajmio od vas.

Zdravlje

Mentalni umor. Problemi sa spavanjem.

 
 

Nedeljni horoskop 03.-09.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!
VAGA

Hrana

Od mlečnih proizvoda, najbolje je da koristite kiselo mleko I jogurte sa smanjenim procentom masti. Možete ih kombinovati sa voćem I ovsenim pahuljicama I obezbediti sebi lagan, ali hranljiv doručak koji će vas energetski “držati” dosta dugo. Generalno gledano – manje mesa, više ribe u ishrani.

Ljubav

Jedino što vas u ovoj sedmici drži da ne potonete jesu prijatelji. Na poslu je ludo i brzo, u emotivnim partnerstvima je onako – malo bezveze, malo nikako, povremeno do mestimično dobro. Samo to polje prijatelja, želja, nada i prilika sjaji. Niko vam ne brani da želite i da se nadate, ali će vas samo društvo dizati na pravi način i dosipati vam novu energiju kada se vaša istroši. Venera, vaša vladarka prelazi u znak Raka koji vama ne odgovara jer vas čini dodatno osetljivim i preemotivnim. Slobodne Vage – za sada ništa sem druženja. Čekamo narednu sedmicu koja će značajnije pokrenuti emotivna dešavanja.

Posao

Izrazito naporna prva polovina sedmice. Teški saradnici, naporni klijenti, zahtevni šefovi, obaveza koliko ti duša ište….a manjak vremena ili volje da se sve ovo obavi na vreme. Čak će i vaša kreativnost i inspiracija u jednom momentu doći u zapećak i funkcionisaćete na mišiće. Ulazak vaše vladarke Venere u vaše polje karijere samo govori o tome da će se trend poslovnih napora, ali i poslovnih uspeha nastaviti i u narednom periodu. Ne kažem da vam je lako, ali borite se za svoju stabilnost u budućnosti.

Novac

Istim tempom kojim zarađujete i trošite. I to je sada jednostavno tako.

Zdravlje

Hronično ste umorni. Mogući problemi sa kožom i stomakom.


 

ŠKORPIJA

Hrana

Povrće možete jesti u neograničenim količinama, jedino biste trebali da izbegavate mahunarke, jer mogu uticati na nadimanje I otežano varenje. Što se voća tiče – preporučuju vam se maline, borovnice, kupine. Od mlečnih proizvoda – jogurt I kefir. Meso u manjim količinama.

Ljubav

Ulazak Venere u vama srodan znak Raka od sedmog avgusta donekle će poboljšati situaciju sa voljenom osobom. Napominjem – donekle. Poenta je u tome što ste vi u ovom trenutku bukvalno „zakucani“  u posao i obaveze i što je prostor za voljenu osobu minijaturan. Ovo bi moglo da označi da će partneru trebati više emotivnog podstreka sa vaše strane…ali da vi nećete biti u mogućnosti da mu to i pružite. Slobodne Škorpije – za sada još uvek ne možemo pričati ni o kakvim konkretnijim ljubavnim pomacima. Bojim se da ćete još uvek morati da budete strpljivi i da sačekate svojih pet minuta.

Posao

Početkom sedmice će vam se činiti da umesto da se stvari rešavaju – one se samo dodatno komplikuju i vi se sve više zapetljavate u njih. Ništa neće ići po vašim planovima i željama. No, od 5-og avgusta i prelaska Merkura u vaše polje karijere – sigurno je da ćete osetiti jedan značajniji pomak napred. Imate pred sobom period od par nedelja kada morate da se potrudite maksimalno jer već nakon toga ulazite u fazu u kojoj ništa neće zavisiti od vas. Zato grabite sada svaku šansu koja vam se ukaže i ne puštajte je.

Novac

I pored troškova koje ne možete da obuzdate, prilivi su konstantni i redovni.

Zdravlje

Meteoropatske reakcije – uglavnom glavobolje i oscilacije pritiska.

 

Domaća krema za sunčanje! (RECEPT)


Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>