Lepota

Ljubav & Sex

Rakel Velč svoj izgled duguje balzamu za negu kože vimena kod krava!?

Holivudska diva tvrdi da se nije povrgla estetskim operacijama, premda ovo odgovara istini, ukoliko se uzme u obzir da se čitav niz tretmana vrši bez igle i šavova. Rakel Velč svoj izgled duguje balzamu za negu kože vimena kod krava!?

Rakel Velč svoj izgled duguje balzamu za negu kože vimena kod krava!? Screenshoot/InstagramRakel Velč sa pravom važi za jednu od najlepših žena u istoriji Holivuda - savršene crte lica, biserno beo osmeh, prirodno raskošne obline i figura u obliku peščanog sata. Nije ni čudo što se decenijama pamti njena uloga u kultnom filmu "Milion godina pre Hrista" u kom naokolo šeta u krznenom bikiniju.

Rakel ima 77 godina, premda njeno lice i figura to ne otkrivaju, kao ni energija i stav. Zato, godinama unazad mediji se bave jednim pitanjem - kako joj polazi za rukom da održi mladolikost? Uprkos tome što je sada vidno da se podvrgla određenim hirurškim zahvatima, to u prošlosti nije bio slučaj - njeno lice delovalo je veoma prirodno, a ipak zategnuto i elastično.

Holivudska diva tvrdi da se nije povrgla estetskim operacijama, premda ovo odgovara istini, ukoliko se uzme u obzir da se čitav niz tretmana vrši bez igle i šavova. Zapravo su u pitanju neinvazivne estetske procedure poput podmlađivanja vlastitom krvlju, laserski tretmani kože, botoks... Ipak, ova dama kune se u nešto daleko jeftinije i dostupnije, za šta kaže da je spasilo njenu kožu propadanja, a radi se o takozvanom "Big balmu", balzamu za negu kože kravljeg vimena!

 

Koža, nokti, kosa: Ricinusovo ulje pozitivno deluje na sve! 


Ovo zvuči pomalo bizarno, priznajemo, ali kad to Holivud nije bio izvor bizarnosti? Nije tajna da poznate lepotice prilikom nege tele i lica neretko koriste čudne preparate koji su izvorno namenjeni za potpuno drugačije stvari.

"Big balm" je navodno magičan eliksir za probleme na koži, a korisnici Interneta na različitim forumima tvrde da je ovo potpuno bezopasno i ne sadrži nikakve problematilčne sastojke.

- Bag balm je luda stvar. Koristi se za negu vimena krava. To je nešto što možete staviti na lice preko noći, a kada se probudite nemate više suvu niti ispucalu kožu. Verujte mi da mnogo mumija šeta okolo s Bag Balmom - istakla je Rakel jednom prilikom.

Velčova je objasnila i kako oduvek izbegava proizvode koji isušuju kožu kakav je sapun, kao i da briga o koži zahteva vreme i disciplinu.

- Imam prekrasnu kožu – ali ljudi su mi to govorili ceo život, a kada imate nešto posebno, želite da se brinete o tome - rekla je ona.

Vitku liniju duguje ishrani bez glutena i praktikovanju joge, koju vežba svaki dan.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/žena/dailymail

Povezane vesti:


>