Region

Svet

Region

Serija - Hotel Balkan: Stvoren je jedan potpuno novi žanr!

Recepcija je srce svakog hotela. A njena duša su - recepcioneri, u ovom slučaju Dragi i Draga! Oni postoje kroz druge, žive kroz druge... Serija "Hotel Balkan" osvojiće vaša srca! Stvoren je jedan potpuno novi žanr u kome ćete uživati!

Serija - Hotel Balkan: Stvoren je jedan potpuno novi žanr! PromoDraga i Dragi, recepcioneri „Hotela Balkan“, baš kako i njihova imena sugerišu, osvojiće srca gledalaca ove serije, koja se trenutno snima u filmskom studiju „Bosonoga produkcije“ nadomak Banjaluke.

Natašu Ivančević i Boru Nenića ćemo od ove jeseni gledati u ulogama recepcionera hotela „Balkan“, pod čijim se krovom prepliću generacijski jaz, tajne, intrige i gresi njegovih vlasnika, članova ugledne porodice Kuruzović. Godine zajedničkog rada isplele su neraskidivu vezu među njima, pa tako njihov talenat i uverljivost na sceni ne odaju da se toliko dugo i dobro poznaju – tek u scenariju ovog serijskog ostvarenja. 

„Sa Borom Nenićem prvi put sarađujem na sceni, ali, vjerujte da smo baš komentarisali kako se, nakon samo nekoliko mjeseci zajedničkog rada, oboje osjećamo kao da se poznajemo već godinama, ma decenijama. A Draga i Dragi, pa oni su jedno drugom i podrška i kritika, njihov odnos je kompleksan; od ljubavi do krajnje napetosti, njihovom budnom oku ne može promaći ništa u hotelu, a oni su i ti koji štite porodicu Kuruzović. Iskreno se nadam da će ta snaga njihove neraskidive veze dotaći i gledaoce“, govori Nataša Ivančević.

Naglašava da su energija i atmosfera na setu sjajne, da je ekipa profesionalna te ističe da je „Hotel Balkan“ projekat koji je pomerio granice kinematografije na ovim prostorima.

„S pravom ću reći da smo stvorili jedan potpuno novi žanr“, dodaje ona.

 

Posle 50 nijasi sive, film - 365 dana! Trenutno najgledaniji! (VIDEO)

S njom je saglasan i Bora Nenić, kojeg ćemo uskoro gledati u ulozi vernog čuvara brojnih tajni koje kriju zidovi hotela „Balkan“, pa i onih zakopanih negde u vlastitim grudima. 

„Draga i Dragi postoje kroz druge, žive kroz druge! Oni su dve polovine jabuke, koja je znak ljubavi, poštovanja i uvažavanja! Da li će se te dve pole spojiti – e, to nećemo otkrivati?! U seriji se mnoge tajne otkrivaju, pa možda i ova... Nadam se da će gledaoci zavoleti Dragu i Dragog bar onoliko koliko ja volim i poštujem moju Dragu koleginicu – Natašu Ivančević!“, govori Bora Nenić, dodajući da ga je inspirisala njena profesionalnost, posvećenost, disciplina, pozitivna energija i uvek dobro raspoloženje.

„I, kako reče Zoran Radmilović, tvoje je samo da uzmeš i da glumiš“, dodaje on.  

Za iskustvo rada sa ekipom „Bosonoga produkcije“ kaže da tako nešto, u pozitivnom smislu, nije doživeo tokom 50 godina karijere, a za seriju „Hotel Balkan“ je ubeđen da će gledaoci željno iščekivati svaku novu epizodu.

„Na ekranu treba da piše – Ovo je serija ZA SVE UZRASTE, bez onoga Nije preporučljivo za gledaoce mlađe od... Videćete istoriju jedne porodice u periodu od 90 godina, videćete galeriju likova, uglavnom domaće snage, kao i brojne zaplete, intrige, ljubavi...“, govori Nenić.


I to već ove jeseni, kada emitovanje telenove „Hotel Balkan“, čiji je reditelj Saša Karanović, počinje na Superstar TV kanalu, dok istovremeno u studiju „Bosonoga produkcije“ kreće snimanje njene druge sezone.


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>