Region

Svet

Goca Tržan snima rijaliti koji će se emitovati svakog dana!

Goca Tržan snima rijaliti koji će se emitovati svakog dana! Ovo će biti zabranjeno da se snima. Pop zvezda pristala je da kamere 24 sata dnevno koji će da prate nju, njenog muža Rašu Novakovića i ćerku Lenu!

Goca Tržan snima rijaliti koji će se emitovati svakog dana! Screenshoot/Instagram




Goca Tržan (46) snima kućni rijaliti za televiziju Željka Joksimovića! Pop zvezda pristala je da kamere 24 sata dnevno koji će da prate nju, njenog muža Rašu Novakovića i ćerku Lenu!

Goca za Informer kaže će se njen rijaliti zvati "Moj savršen brak" i da će se od septembra emitovati svakog dana od ponedeljka do subote. Pevačica će nedeljom voditi specijalnu emisiju, u kojoj će sa svojim gostima analizirati svađe sa mužem, kako se ponašaju u spavaćoj sobi, kako se snašla u kuhinji...


 

Nisam fabulozna

- Pristala sam da snimam svoj rijaliti, u kome ću se oprobati i kao voditelj. Mnogi misle da živim fabulozan život, ali pokazaću da sam zapravo samo jedna obična i normalna supruga i majka. Snimaćemo u mojoj kući, u teretani i na svim mestima koja posećujem u toku dana - priča Goca i dodaje da neće kopirati svetski slavnu starletu Kim Kardašijan, čija je cela porodica postala slavna zahvaljujući rijalitiju:

- Nećemo biti slični Kardašijanovima! Oni su multimilioneri, ne razmišljaju šta će da kuvaju i kako će da pospreme kuću. A ja nemam poslugu, radim sve kao prosečna domaćica. Ništa mi nije teško i sve umem da radim!



Ne odustaje od muzike

Pevačica tvrdi da u rijalitiju neće biti eksplicitnih scena:

- Neću pristati na to da snimaju se*s sa Rašom, ali će gledaoci moći da vide neke naše svađe iz spavaće sobe. Takođe, neće biti cenzura ni u mojim raspravama sa ćerkom, koja će, doduše, retko da se pojavljuje u rijalitiju. Kad sam u PMS-u, nas dve znamo da se baš pokačimo!

Goca priznaje da će joj tokom pandemije korone, kad nema nastupe, rijaliti popraviti finansijsku situaciju.





- Naravno da će mi projekat finansijski pomoći jer sada zbog korone nemam nastupe. Krpim kraj sa krajem, imam neke posliće sa strane - snimam videe za Jutjub, reklamiram kozmetiku i šminku... Ali neću odustati od muzike, imaću nastupe kad prođe pandemija korone. Biće para i od tezgi, sada samo treba da čuvamo zdravlje - završava priču Tržanka.


Učestvovala u "Survajveru" 2010.

Goca već ima iskustva u rijalitijima, pre deset godina učestvovala je u "Survajveru":

- Kad smo stigli na Filipine, dobili smo rančeve u kojima su bili tri kupaća kostima, dve majice kratkih rukava, dva šortsa i neke papuče za pesak. Za 32 dana smršala sam oko 12 kilograma. Svakodnevno smo jeli samo pirinač.


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Informer

Povezane vesti:


>