Svet

Region

Serije koje morate odgledati! Zaronite u svet misterija! (VIDEO)

Ljubitelji serija su sigurno odgledali ili bar čuli za ove naslove, oni koji nisu evo nekoliko predloga! Spremite grickalice, zavalite se u svoju omiljenu fotelju i zaronite u svet misterija.

Serije koje morate odgledati! Zaronite u svet misterija! (VIDEO) Screenshoot/Instagram




Interrogation

Serija detektivskih zločina, a temelji se na stvarnom slučaju ubistva. Serija se temelji na istinitoj priči koja je trajala više od 30 godina, u kojoj je mladić optužen i osuđen za brutalno ubistvo svoje majke. Svaka epizoda odvija se u različitim vremenskim periodima i prikazuje različite detektive.





Little Fires Everywhere

U Shaker Heightsu, mirnom, bogatom predgrađu Clevelanda, sve je brižno isplanirano – od tlocrta vijugavih ulica do boja kuća i budućeg uspeha njegovih stanovnika. Duh grada niko ne prikazuje bolje od Elene Richardson (Reese Witherspoon), kojoj je igranje po pravilima nit vodilja u životu. 

Sve je savršeno dok u taj idilični mehur od sapunice ne dođe tajanstvena umetnica i samohrana majka Mia Warren (Kerry Washington) sa svojom kćeri Pearl, tinejdžerkom, i unajmi kuću od Richardsonovih. 

Mia i Pearl brzo će postati više od podstanarki: ni jedno od četvoro dece Richardsona ne može odoleti tom neobičnom paru majka-kći. Ali Mia sa sobom nosi zagonetnu prošlost i prezir prema pravilima, koji bi tu brižnu zajednicu mogao okrenuti naglavačke.


 



Hotel Beau Sejour

Mlada devojka, Kato, probudi se prekrivena krvlju i bez sećanja na ono što se dogodilo prethodne noći. Niko je ne vidi niti čuje. 

Polako shvata: mrtva je! Ko joj je to uradio? I kako to da je šačica ljudi i dalje može videti, kao da je još živa? Zašto baš oni? 

U svojoj potrazi da otkrije istinu Kato će otkriti mnoge tajne koje leže uspavane ispod površine njene navodno mirne seoske zajednice.


 


Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>