Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine:Strelac, Jarac,Vodolija, Riba!

Strelac, Jarac,Vodolija, Riba! Nedeljni horoskop za period od 27.07. do 02.08.2020. godine. Slobodni Strelčevi – igrajte se, družite i uživajte, Slobodni Jarčevi – neko malo, malo pa vas čačne... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka za narednu nedelju.

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine:Strelac, Jarac,Vodolija, Riba! Svet Plus




STRELAC

Hrana

Strelčevima su potrebni izbalansirani obroci, sa neuporedivo više povrća i voća nego što trenutno konzumiraju. Smanjite namirnice životinjskog porekla, naročito industrijske prerađevine od mesa. Od voća – lubenice, dinje, bobičasto voće.

Ljubav

To što vi hoćete i to što partner hoće ovih se dana ne podudara nikako. Ili oboje morate svoja očekivanja i želje da smanjite ili se u suprotnom – pripremite na razmimoilaženje i turbulentne trenutke. To mu dođe otprilike ovako – kad ste vi veseli, partner je zarozan. Kad biste vi neku akciju, partner bi da se zavuče u kuću i spava. Kad se vama priča, partneru se ćuti i obrnuto. Ima u ovoj nedelji nekog sitnog prostora za kompromis, ali ćete oboje morati da se potrudite i prilagodite. Slobodni Strelčevi – igrajte se, družite i uživajte. Ako se neko priključi i želi da uživa zajedno sa vama – odlično.

Posao

Mozak vam je na nekoj drugoj strani pa kao da niste baš u potpunosti prisutni u dešavanjima u poslovnom segmentu. U suštini, Strelčevi bi još i najbolje prošli da ovaj period iskoriste za odlazak na godišnji odmor – ukoliko budete mogli da se presaberete i dogovorite sa novcem. U suprotnom – otvoren je prostor za kojekakve prepreke, trzavice i blokade po pitanju obaveza, projekata ali i dogovora i administrativnih dešavanja. Potrebno je da se bolje organizujete, a trenutno niste u mogućnosti za to.

Novac

Koji novac? Onaj što ćete ga potrošiti ove nedelje?

Zdravlje

Boli mozak, boli stomak, boli kičma. A boleće i ako se povredite.

 

JARAC

Hrana

U potpunosti ste poremetili ritam navika po pitanju ishrane. Jedete šta vam padne pod ruku, onda kada se setite ili kada imate vremena. Ovo se negativno odražava i na vaše raspoloženje, ali i na zdravstveni segment. Pokušajte da se „uobročite“ što pre.

Ljubav

Partner i vi solite pamet jedno drugom ove nedelje. Verovatno su i vaše reči i voljene osobe sasvim ok, na mestu i korektne – ali se nekako teško uklapaju. Počnete dobro ali se na kraju razmimoiđete. Ili obrnuto, što je naravno bolje – krenete sa dignutim gardom oboje, ali završite kako treba. Voljena osoba je nešto emotivnija, dramatičnija – pa vi morate biti ona persona koja će da balansira, da smiruje, da mudro govori i još mudrije se ponaša. Slobodni Jarčevi – neko malo, malo pa vas čačne. Čas vam je to simpatično, čas baš i ne. Šta vas briga, neka čačka – bitno je da je vama interesantno.

Posao

Ne možete da se oslonite na druge. Videćete i sami da će se sve na kraju svesti samo na vas. Ok, imaju drugi dobre predloge i možda i dobre namere, ali to ne funkcioniše jer nemaju dovoljno iskustva ili nemaju pravu viziju. Bar ne pravu za ovaj trenutak. Zato ćete lepo morati da sve uzmete u svoje ruke i vodite posao onako kako vi mislite da je potrebno. Usput, ipak čujte ono što vam drugi pričaju – možda se sada to ne može realizovati u praksi, ali kasnije će moći. Naporna nedelja, ali plodonosna.

Novac

Umete da raspolažete onim što imate, na pravi način.

Zdravlje

Manji problemi sa kičmom i ekstremitetima.

 

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac,Rak!

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

 



VODOLIJA

Hrana

Ako umete da se kontrolišete i ako se trudite da svaki vaš obrok bude ukusan, ali u isto vreme i hranljiv i uravnotežen – napravićete najbolji mogući potez u ovoj sedmici. U suprotnom – okrenućete se većim količinama hrane, slatkišima….

Ljubav

Bilo bi divno kada biste u ovoj nedelji uspeli da napravite po koji kompromis sa voljenom osobom, ali mi nešto ne izgleda da će to biti slučaj. Ono što je primetno jeste da vi sada radite, funkcionišete i ponašate se onako kako vama odgovara (ili kako ste zbog posla primorani) a ako se drago bićence uklopi u to – super. Ako se ne uklopi, pa šta da mu/joj radite. No, ne treba zaboraviti da i vaš partner ima poprilično izražen ego i da se lako može dogoditi da se ozbiljno pobuni zbog vašeg zanemarivanja. Slobodne Vodolije – sve i svašta se dešava, ali kad saberete i oduzmete – na kraju, ništa konkretno.

Posao

Vi ste u jednoj moćnoj i pokretnoj fazi. Novi poslovi i šanse se otvaraju, malo na sreću, malo spletom okolnosti, malo vašim zaslugama iz prethodnog perioda. Da li to znači da vam je super i divno što se posla tiče? Ma jok, u suštini ne znate gde udarate i ne znate gde ćete i šta ćete pre. U ovoj sedmici ima svega – i nervoze, i teških dogovora i papiroloških i administrativnih problema, i saplitanja, i prepreka. Funkcionisaćete „na cimanje“ ali ćete uporno gurati, dalje i dalje. I samo napred.

Novac

Novac samo proleće. Doleće i odleće. Da ne doleće, ne bi ni odletao. Eto, utešila sam vas.

Zdravlje

Saobraćaj, povrede, glavobolje, sinusi, prehlade, problemi sa kičmom ….

 

RIBE

Hrana

U ovom periodu ili naglašeno vodite računa o svojoj ishrani, možda ste krenuli na dijetu, ili usvojili neke zdrave navike….ili ste pak u onoj drugoj „grupi“ koja ne može da obuzda svoj apetit, ishranu bazira na mesu i mesnim prerađevinama i ne može da se odrekne slatkiša….

Ljubav

Ne možemo reći da je bajno, ali nije baš toliko ni loše. I pored situacije koja je povremeno prilično nestabilna, zategnuta – ipak se i voljena osoba i vi trudite da izađete jedno drugom u susret, da se više povežete i realizujete zajedničke planove. Postoje stvari koje vas drže zajedno i koje ne dozvoljavaju da se distancirate ili da napravite zid tišine, zatvorite se. Pokušajte da češće pronađete radost u zajedničkim temama, u nekim druženjima, izlascima, opuštenciji. Slobodne Ribe – postoji osoba sa kojom biste želeli mnogo toga, ali kao da se ne otvara pravi prostor, prava prilika za realizaciju. Budite strpljivi.

Posao

Pritisli su vas sa svih strana, ali ne date se vi tako lako. Problem će vam praviti komunikacija sa saradnicima, kolegama, šefovima. Čak i ako su vam iste namere – nekako nećete uspevati iz cuga da se razumete, što može donositi nervozu i pojačanu tenziju u poslovnom segmentu. Pokušajte da budete strpljiviji i da imate više razumevanja za druge, pogotovo ako su po stažu i godinama ispod vas. Znate kako se kaže – mladost, ludost. Neka vas vaše iskustvo i mudrost vodi u ovakvim situacijama.

Novac

Malo ćete dati sebi na volju i opustiti se po pitanju troškarenja.

Zdravlje

Pojačana nervoza, mogući stomačni problemi.
 

Horoskop: Evo kakvog muža zaslužuješ! Ko je idealan za tebe?

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>