Style

Ljubav

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Nedeljni horoskop za period od 27.07. do 02.08.2020. godine. Lavovi sve što iole boli ostavite za neko drugo vreme, Device, nešto ili neko će vam jesti zajedničko vreme, gurati vas u različitim pravcima... Pogledajte šta očekuje vaš znak Zodijaka za narednu nedelju.

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija! Svet Plus




LAV 

Hrana

U ovom periodu vam zaista ne treba jaka, prezačinjena hrana. Videćete da ćete se bolje osećati i lakše variti ukoliko više budete okrenuti namirnicama biljnog porekla, naročito žitaricama. Bobičasto voće i koštunjavi plodovi mogu biti savršene užine za vas.

Ljubav

Što više razgovarate sa partnerom u pokušajima da neke probleme i pitanja rešite – sve dalje ćete od tih istih rešenja biti. Ja bih vam savetovala – ne zamlaćujte se teškim pitanjima, jedino što će sada funkcionisati jeste opuštenost, uživanje, lakoća. Sve što iole boli ostavite za neko drugo vreme a vi dajte sebi na volju – svidelo se to partneru ili ne svidelo. Vama lično je potrebno da sijate – ako ne može sa voljenom osobom, onda hajte sa prijateljima. Slobodni Lavovi – sve što se vezuje za ljubav za sada je samo u naznakama i vreme mu nije. Ali jeste trenutak da vi uživate, družite se, putujete, smejete.

Posao

Problem je u tome što vi tačno znate šta treba i šta ste zamislili – ali vas još uvek previše toga koči da biste to mogli da ostvarite ili pokrenete sebe na pravi način. Obaveze koje imate i pritisak od strane saradnika, šefova, kolega je toliki da neće biti čudno da neki od vas prosto odluče da od svega pobegnu u ovoj nedelji, pa makar na par dana. Da napunite baterije i umirite nervozu. Ukoliko to niste u mogućnosti – pripremite svoje živce jer će vam trebati. Stisnuće vas sa svih strana.

Novac

Koliko radite, trebali biste da budete zatrpani parama. Ali, ništa od toga. Novac samo odleće od vas.

Zdravlje

Fizički ste dobro. Mentalno – držte se, ne dajte se.

 

DEVICA

Hrana

Vašem organizmu je potrebno, bar trenutno –  da više budete okrenuti namirnicama biljnog porekla. Trenutno vam ne odgovaraju „jači“ mlečni proizvodi – eventualno mladi sir i domaće kiselo mleko. Povrće možete konzumirati na sve načine i u neograničenim količinama.

Ljubav

Neko ili nešto će se postavljati kao kočnica, prepreka između partnera i vas. Nešto ili neko će vam jesti zajedničko vreme, gurati vas u različitim pravcima, donositi intrigantne i nervozne situacije. Ukoliko ne možete da pobegnete iz tog kola, makar ne dozvolite da suštinski utiče na odnos sa voljenom osobom. Čak i jedna sitnica, čak i jedna lepa reč, čak i jedan momenat osmeha i ljubavi – biće dovoljan. Slobodne Device – osoba koja vas privlači je tu, ali ništa ne ide po vašim zamislima i željama. Kao da vas u presudnom trenutku nešto zakoči i ništa se konkretno ne dogodi. Sačekajte malo, biće to u redu ubrzo.

Posao

Kroz poslovni segment u ovoj sedmici koračajte hladne glave. Ne dozvolite da vas drugi svojim ponašanjima, možda i bahatošću izbacuju iz takta. Ništa nećete dobiti ako odreagujete, osim sopstvenog nerviranja. Pomalo su ovi dani naporni za vas jer ono što treba da ide polako ići će brzo, a ono što treba da ide brzo ići će sporo. Prosto, prihvatite da je sada tako kako je i trudite se da uhvatite korak i prilagodite se. Ne verujte drugima, ne nasedajte na obećanja i priče o kulama i gradovima.

Novac

Mogućnost gubitka novca ili potpuno nepotrebnih troškova.

Zdravlje

Umor, problemi sa ekstremitetima, moguće tegobe sa kičmom.

 

Nedeljni horoskop od 27.07. do 02.08.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac,Rak!





VAGA

Hrana

Ovaj period najbolje ćete iskoristiti ako se okrenete ribi, morskoj ili rečnoj. Trebali bi da izbegavate slatkiše i mlečne proizvode, što zbog dobrog izgleda, što zbog problema sa varenjem. Neophodno vam je više tečnosti.

Ljubav

Sve ono što ste po pitanju svog partnerstva dali i uložili ili niste – sada će doći na dnevni red. Neke konačnice i zaključci izlaze i tokom ove, ali i tokom naredne sedmice. Moguće je da će se neke Vage po ko zna koji put spotaknuti na određenim pitanjima sa voljenom osobom – i to samo iz razloga što to nisu rešile onda kada je trebalo, već gurnule pod tepih. Sada opet dobijate priliku da to završite, ali na teži način. Generalno gledano – jedan šareniš od nedelje u emotivnim relacijama. Slobodne Vage – napravićete konkretniji potez prema simpatiji. No, nisam ubeđena da ćete biti zadovoljni rezultatom.

Posao

Ni po pitanju posla ovo nije lagan period. Nije problem u vašem entuzijazmu, volji i inspiraciji – problem je u tome što će sve ići teško, a i što ćete se suočiti sa nekim svojim greškama i propustima od ranije i neće vam baš biti pravo što ste se u takvoj situaciji našli. Prilično komplikovan odnos sa nadređenima, kolegama, saradnicima, klijentima – kao da će svi oni maksimalno da vam crpe energiju i opterećuju vas i bitnim, ali i potpuno nebitnim stvarima, informacijama, pitanjima. Izguraćete vi, ali ćete se smoriti.

Novac

Ima priliva, ali ima i gubitaka i troškova.

Zdravlje

U nekom ste čudnom periodu. Ništa vam ozbiljno ne fali, ali stalno neka sitna zdravstvena problematika.

 

ŠKORPIJA

Hrana

Povećanje apetita od samog početka nedelje. Ipak, potrudite se da budete oprezniji u ovim danima, da proveravate ispravnost namirnica, da ih dovoljno termički obrađujete, jer lako stoji mogućnost da pokvarite stomak.

Ljubav

Ni vaš ljubavni život Bog otac ne može da rasplete ovih dana. Vi čas krećete, čas stajete, čas gorite, čas ste hladni ko špricer, čas ste puni optimizma, čas se zarozate, povučete, ućutite – ili još gore, svađate. Ako ćemo pravo, u boljoj situaciji nije ni vaše voljeno biće, tako da ste prilično egal u ovoj sedmici. I šta može od svega ovoga da izađe – pa verovatno jedno veliko ništa. Niti ste rešili, niti ste poboljšali, tako oboje tapkate u mestu i čekate šta će biti dalje. Slobodne Škorpije – kad biste imali čarobni štapić, vi biste tako slatko mahnuli njime i rešili svoj emotivni status. A da, nemate ga. Onda ništa.

Posao

Vaš vladar Mars se smestio u polje obaveza i dužnosti i neće odatle sve do Božića naredne godine. Ako vam se čini da vam se život pretvorio u posao – ma ne čini vam se. A bar da je taj posao lagan – kao što nije, pa da i imate čemu da se radujete. Ovako – drage i dragi moji, spremite se da rmbate punom parom. I da pitate da li ima još. U stvari – ni ne morate da pitate, posao i obaveze će samo dolaziti a vi se snalazite kako znate i umete. Je li ova nedelja teška? Jeste, ne morate ni da pitate.

Novac

Novac dolazi, novac odlazi. I tako u krug.

Zdravlje

Vi morate na dalje da striktno vodite računa o svom zdravlju. Tu kompromisa nema. Morate da jedete kako treba, da vežbate, da pokušavate da sačuvate svoj duševni mir. U suprotnom – neće biti dobro.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Venerasapapilotnom

Povezane vesti:


>