Svet

Region

Orlando Blum prolazi kroz teške trenutke! Objavio tužan snimak!

Objavio tužan smimak! Engleski glumac Orlando Blum (43) je podelio s obožavateljima informaciju da prolazi kroz teške trenutke i zaplakao je u video snimku nakon što je na grudima istetovirao ime svog uginulog psa.

Orlando Blum prolazi kroz teške trenutke! Objavio tužan snimak! Screenshoot/Instagram




Orlandu je uginuo pas Majti za kojim je tragao sedam dana po Montesitu, gde živi sa trudnom verenicom, pevačicom Keti Peri (35). Svom neprežaljenom ljubimcu posvetio je tetovažu, koju je napisao na levoj strani grudnog koša.

- Majti je sada na drugoj strani. Nakon sedam dana traženja od izlaska do zalaska sunca u sitne sate, danas, sedmog dana, pronašli smo njegovu ogrlicu. Ove nedelje plakao sam više nego što sam mislio da je moguće, i to je bilo jako isceljujuće - započeo je on.

- Nisam ostavio nijedan kamen neprevrnut, zavukao sam se u sve moguće rupe, ispod puta, pretražio svako dvorište. Imao sam dva psa tragača, oni su odradili sve najbolje što su mogli - napisao je glumac.

- Osećam se jako zahvalno jer me moj mali Majti naučio da je ljubav večna i pokazao pravo značenje odanosti. Siguran sam da me gledao odozgo dok sam zviždao u svakom dvorištu i zna da sam učinio sve kako bih ispoštovao našu povezanost. Bio je mnogo više od mog prijatelja. Žao mi je. Volim te - zaključio je Orlando na Instagramu.


On je čak otišao korak dalje i napravio spomenik svom psu. U ranijoj objavi dok još nije pronašao Majtija, Blum je napisao da se ne seća kada je bio tako slomljen u životu i molio je danima za pomoć u potrazi na Instagramu.


 

Uz to se zahvalio svima u komšiluku jer su mu dopustili da zaviri u njihova dvorišta. Mnogi Orlandovi obožavatelji su iskazali saosećanje s njegovim gubitkom, a prvi komentar je ostavila njegova verenica Keti, koja mu je napisala da ga voli ispod objave.



 


Podsetimo, glumac i pevačica će uskoro dobiti svoje prvo zajedničko dete, devojčicu, a zbog pandemije korona virusa, morali su da odlože svoje venčanje.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>