Style

Ljubav

Pomera datume! Njegove karakteristike su mračne! Da li ste rođeni u ovom periodu?

Ljubitelji horoskopa dobro su upoznati sa 12 znakova Zodijaka, ali da li ste znali da neki tvrde da postoji 13. znak? Kontroverzni 13! On pomera datume! Njegove karakteristike su inpresivne i mračne! Da li ste rođeni u ovom periodu?

Pomera datume! Njegove karakteristike su mračne! Da li ste rođeni u ovom periodu? Svet Plus




Dodatni znak, koji se naziva Zmijonoša (Ophiuchus), izazvao je veliku pažnju kad se pre četiri godine o njemu pisalo u NASA-inom blogu. Između znakova Škorpije i Strelaca uveden je 13 znak - Zmijonoša (Ophiuchus).

Međutim, iako su mnogi potrčali da provere koji su sada znak, astrolozi smatraju da ove promene u astronomiji ne treba da se odraze na astro svet naglašavajući isto ono što je i NASA spomenula u svom zvaničnom saopštenju: astronomija i astrologija nisu dve iste stvari, iako se dosta oslanjaju jedna na drugu.

Astrolozi i astronomi složni su u tome da se položaj planeta promenuo u odnosu na Zemlju, u poslednjih nekoliko decenija, ali astrolozi, pogotovo oni tradicionalni naglašavaju da horoskop sa kojim se svi mi identifikujemo je baziran na Zapadnom sistemu astrologije, odnosno ima fiksirane znake prema položaju Sunca i rotaciji planeta oko njega, koja je uvek ista.

Astrolog Rick Levine je za DailyHoroscope.com izjavio: "Zmijonoša nema nikakve veze sa astrologijom. To je novo sazvežđe i ima veze sa zvezdama, ali i ne sa znacima."

Pa prema kojim astrolozima, ove promene bismo trebali da uzmemo u obzir?

Prema onima koji neguju Istočnjačku astrologiju koja se još zove Zvezdana astrologija i znake formira prema sazvežđu.


Šta to znači?

Ako pratite astrologiju koja se odnosi na sazvežđa, vaš znak bi se mogao promeniti od Blizanca u Bika. Mogli biste biti čak i 13. znak Zmijonoša o kom ste već imali priliku da čitate. Međutim, Zapadna astrologija uopšte ne uzima u obzir sazvežđa. Kada astrolozi kažu da se sunce nalazi u određenom znaku, misle na lokaciju u odnosu na ravnodnevicu. Oni ne govore o lokaciji sazvežđa.

 

Horoskop: Čudne stvari koje krije svaki znak Zodijaka!






Ali ukoliko smatrate da ste od sada Zmijonoša, evo nekoliko zanimljivosti o kontroverznom, 13 znaku: Ophiuchus predstavlja ljude koji su duhovni, poseduju magnetsku energiju, impulsivni su, pametni, ali skloni ljubomori, vrlo temperamentan znak. Teže da grupišu ljude oko sebe, predvode ih i približe jedni drugima. Ovo je takođe znak (samo ime mu govori) koji razvija kroz vreme naklonost prema gmizavcima, i sposobnost da se brani od svih "ujeda".

Nov horoskop:

Jarac: 20. januara - 16. februara

Vodolija: 16. februara - 11. marta

Ribe: 11. marta - 18. aprila

Ovan: 18. aprila - 13. maja

Bik: 13. maja - 21. juna

Blizanci: 21. juna - 20. jula

Rak: 20. jula - 10. avgusta

Lav: 10.avgusta- 16. septembra

Devica: 16.septemba - 30. oktobra

Vaga: 30. oktobra - 23. novembra

Škorpija: 23. novembra - 29. novembra

Zmijonosac: 29. novembra- 17. decembra

Strelac: 17. decembra - 20. januara


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Žena

Povezane vesti:


>