Region

Svet

Sahranjen je jedini Kojić sa kojim je Ina bila u kontaktu!

Tako, gresi se nagomilavaju, ali ko sam ja da sudim o tome - poručila je Ljiljana koja ima vanbračnu ćerku sa Kebom. Sahranjen je jedini Kojić sa kojim je njena ćerka Ina bila u kontaktu!

Sahranjen je jedini Kojić sa kojim je Ina bila u kontaktu! Screenshoot/Instagram/Facebook




Ljiljana Jevremović objavila je da je njena ćerka Ina Jevremović (21) iz medija saznala da je preminuo Rajko Kojić, te da nije stigla ni da se oprosti od njega, iako je on jedina osoba u porodici Kojić sa kojom je imala kontakt.

- Danas je sahranjen jedini član porodice Kojić sa kojim je moja ćerka bila u kontaktu. I Ina i gospodin Rajko Kojić želeli su i da se vide, osim što su se čuli, ali Dragan Kojić Keba, Inin otac, Rajkov bratanac, to Rajku nije dozvoljavao - napisala je Ljiljana juče, 20. jula.

- Čak i sa buketom cveća koji je Ina želela da pošalje kao poslednji pozdrav svom deda stricu, zakasnila je... O ovom tužnom događaju saznala je juče posle podne, iz štampe. Tako, gresi se nagomilavaju, ali ko sam ja da sudim o tome. Neka počiva u miru, kao i svi oni čiji je život odneo ovaj prokleti virus COVID 19 - nastavila je Jevremovićeva.

- Gospodinu Rajku Kojiću beskrajno hvala, Ini su mnogo značile čestitke koje bi jedno drugome upućivali, telefonskim putem, svake godine, za slavu, Svetog Mratu. "Deda Rajko, srećna Vam slava." "Hvala Iiina, srećna slava i tebi, to je i tvoja slava" - završila je Ljiljana, citirajući razgovor ćerke i Rajka Kojića.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Telegraf

Povezane vesti:


>