Lepota

Ljubav

Najbolji šminkeri se kunu u ovaj trik! Proizvod od 150 dinara!

Najbolji šminkeri se kunu u ovaj trik od svega 15 sekundi. Ovaj proizvod košta 150 dinara, a u trenu daje svež, blistav i odmoran izgled vašem licu.

Najbolji šminkeri se kunu u ovaj trik! Proizvod od 150 dinara! Screenshoot/Instagram



Volimo jednostavne, a delotvorne mejkap trikove koji u momentu dižu naš izgled i čine da delujemo svežije i odmornije. Jedan od takvih je i onaj sa olovkom u boji kože - koji ima nekoliko malih, ali važnih efekata.


Svetla olovka u boji kože ili čak beloj vizuelno čini oči većima, ali istovremeno čini da sitne borice oko očiju budu manje primetne, i čitavom licu daje jedriji i blistaviji izgled.


 

Šminkeri ovaj trik zovu i "optičko podmlađivanje", a dovoljno je da svetlu olovku nanesete na vodenu liniju donjeg kapka. Najbolje rezultate daje u kombinaciji sa svetlim nijansama roze i boje zlata.


Stručnjaci tvrde da će ovo neutralisati i znakove mamurluka i neispavanosti, te da će učiniti podočnjake manje primetnim.


Koliko je zapravo ova mala caka efikasna najbolje pokazuju fotografije devojaka koje su u potpunosti našminkane, a ipak bez bele olovke izgledaju iznurenije, nego kada stave istu. Bela ili olovka boje kože pristaje svim damama bez obzira na ton kože, te boju očiju.

 

Frizure i greške posle 40. godine! Ovako nećete izgledati starije!



 


Šminkeri kažu da sličan efekat ima i linija povučena belim ajlajnerom ispod donjih trepavica ili regularno na gornjem kapku, ali ovakav trend namenjen je nešto hrabrijim damama koje vole upečatljiv mejkap.

Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: Žena

Povezane vesti:


>