Zadruga

Parovi

Ivana Šopić žestoko potkačila Stefana Karića!

Ivana Šopić žestoko potkačila Stefana Karića nakon njegovih izjava o razlozima raskida. Nije mu ostala dužna na tvitove o njihovom raskidu... E, vidi mu Tviter, vidi mu stori, vidi mu objavu, vidi šta je prokomentarisao taj i taj, vidi šta je izjavio, vidi šta je izbacio, vidi koga je zapratio. 

Ivana Šopić žestoko potkačila Stefana Karića! Instagram
Rijaliti učesnica Ivana Šopić tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - Narod pita" otkrila je da su ona i Stefan Karić stavili tačku na svoju vezu koju su započeli u Zadruzi.

Tokom emisije voditelj je Ivani pročitao nekoliko Stefanovih tvitiva o njihovom raskidu, a ona u tom trenutku nije znala ni da njen bivši dečko ima ovu društvenu mrežu.

Kasnije je Stefan Karić na Instgramu potvrdio da je Tviter sa pomenutim komentarima o njihovom raskidu njegov, a onda je Šopićka javno i žestoko prozvala bivšeg dečka."E, vidi mu Tviter, vidi mu stori, vidi mu objavu, vidi šta je prokomentarisao taj i taj, vidi šta je izjavio, vidi šta je izbacio, vidi koga je zapratio. E, vidite vi ovo", napisala je Ivana na Instagramu i dodala: "Budite u vezi sa muškarcem koji ima isplaniranu budućnost, a ne sa dečakom koji ima pojavu na društvenim mrežama".

Podsetimo, Stefan je o njihovom raskidu rekao:

- Jednostavno, neke stvari smo videli kada smo izašli. Neke stvari koje sam saznao neću da pričam, ali video sam da jednostavno nismo jedno za drugo. Dva smo sveta različita. Ne želim da je vređam, neću ništa o njoj ružno reći, iako je ona nešto sinoć pričala kao da neće da bude u vezi sa mojom familijom i prijateljima, već sa mnom.

Na priče da su mu drugi "napunili glavu", rekao je:

- To mi je budalaština, iskreno. To nije razlog zbog kojeg smo se rastali, niko nije uticao na našu vezu, već neka njena prošlost... Shvatio sam da takva devojka ne treba da bude pored mene. Neverovatno sam ljubomoran, stvaram neke filmove u glavi i to me ubija. Preko nekih stvari ne mogu da pređem i samo bismo bili u problemu sve većem i većem. To neko njeno ponašanje, kompleksi... Nismo uopšte jedno za drugo. Kao prijatelj je super, ali ovako... Ipak nije za mene.

Kako su fanovi jedan od razloga raskida Ivane i Stefana novodili njegovog oca Osmana Karića on je iskreno izneo svoj stav o svemu i otkrio šta mu je najviše msetalo kod sina i bivše snajke.

- E, sad, pošto sam se lepo naspavao, popio kafu, rešio sam da demantujem priču da sam ja bio razlog svađe, raskida ili možda nastavka veze mog sina i dotične dame Šopić - poručio je.


 


- Iskren da budem, nisam bio za tu vezu iz sebi poznatih razloga, pa sam po izlasku Stefana iz rijalitija imao par sugestija i dobronamernih saveta. Najviše me je iznerviralo njihovo prevremeno pravljenje bebe, a da pritom ne znaju ništa jedno o drugom u spoljnjem svetu. Od tada se u vezu nisam mešao.

- Reči koje sam uputio nekom od hejtera na svom Instagram profilu, da Šopićeva neće imati šanse da mi skuva tu famoznu kafu, bile su ishitrena reakcija pod utiskom prethodne večeri, gde sam indirektno prisustvovao žučnoj svađi Stefana i Ivane putem mobilnog telefona, gde su pale teške reči. Opet kažem da nemam veze sa njihovim raskidom ili nastavkom veze u budućnosti - napisao je ranije na storiju.

 

Nedeljni horoskop 20. - 26.07.2020. godine: Ovan, Bik, Blizanac, Rak!

Nedeljni horoskop 20. - 26.07.2020. godine: Strelac, Jarac, Vodolija, Ribe!

Nedeljni horoskop 20. - 26.07.2020. godine: Lav, Devica, Vaga, Škorpija!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>