Lepota

Ljubav & Sex

Dve pogubne navike po lepotu i zdravlje kože lica!

Svaka žena pokušava da nađe preparat koji joj najviše odgovara misleći da ga je našla, nastavlja da ga koristi... Dve pogubne navike po lepotu i zdravlje kože lica! 

Dve pogubne navike po lepotu i zdravlje kože lica! Svet PlusNega kože lica je veoma važna, a ove dve greške najčešće pravimo.


Koristite iste preparate cele godine

Kako se godišnja doba smjenjuju tako vaša koža zahteva drugačije postupke. Međutim, većina ljudi koristi iste proizvode tokom cele godine. To ne bi trebalo da radite, jer svako doba zahteva drugačije proizvode. Zimi bi trebalo da koristite kreme koje hidriraju vašu kožu, na proleće bi trebalo da radite piling, na leto da koristite kreme sa sunčanje, a na jesen kremice koje će da obnove vašu kožu od posledica sunca.

 

Stari ruski recept protiv opadanja kose! Plus rešenje za masnu kosu!


Ne konsultujete se s dermatologom

Većina žena probleme sa kožom rešava na svoju ruku. Za svaki mali problem koji se pojavi na koži, većina samostalno ode do apoteke i uzme neki proizvod bez konsultacija sa dermatologom. Pa tako, u većini slučajeva neke kreme trenutno dovode do poboljšanja, ali ne zaleče i nakon nekog vremena opet dobijete isti problem, možda čak i veći.


Još tekstova o nezi i lepoti možete pročitati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>